Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka wieś

Tylko wieśniaki nazywają swoje dzieci Angelika...albo Malwina itp

Polecane posty

Gość Jejku panie dziejku
I bardzo przepraszam, co to znaczy polskiego plebsu?, a Ty co z ARYSTOKRACJI? Juz to widzę, jaka z ciebie arystokratka, ograniczona gąska, to wszystko.

ależ ja nie napisałam, ze te imiona sa wieśniackie tylko , że moim zdaniem są w obecnych czasach mało oryginalne i wcale nie jakieś atrakcyjne kiedyś owszem jak poznałam dziewczynę i ona przedstawiła się np Kornelia czy Julia właśnie to wzbudzała swoim imieniem jakieś zainteresowanie a teraz jak słysze Julka albo Olivka to mam mieszane uczucia

Gość AniaAniaAnia
Fabienne to ładne imię, ale za granicą... A jak ten chłopczyk ma? Xavier... no Ksawery nie byłoby już tak "och, ach" ;)

Gość Jejku panie dziejku
Alez czytam, ale Twoje wypowiedzi biały kundelku, mnie nie bulwersują. Z toba mozna porozmawiać, ale wcześniej trzeba zapędzic gęsi do zagrody, bo niepotrzebnie wypełzły z zagródki, i jak to gęsi robia raban.

Gość Jasne jasne.....
A kto wie, ile z tych dzieci, będzie mieszkac poza POLską? Juz Teraz młodzi mowią, ze są europejczykami, za kilkanascie lat to się jeszcze nasili. Nie jestesmy juz jak kiedys chłop do roli przywiązani do kraju urodzenia, i dobrze......

Gość Ja Kordelia

Gość Ja Manuella

Gość prowokacjaaaaa
to moze antoniette xavier albo fabienn co ty na to???

Gość Mercedes Maciak
jestem Mercedes z domu Marycha.

Gość Antonina Cecylia

Gość jajajajajaaaaaa
a ja bede miala Filipka i juz

Gość Kacper---

Gość Konstancja______

Gość statuska
Każdemu sie podobają inne imiona mi np. Wiktoria sie nie podoba ale z angeliką jeszcze ujdzie. Jednak bardzo podoba mi sie imie Emilka. Mój synek to Patryk ale dla następnego (jestem w ciąży) są różne propozycje : MIłosz, Szymon, Jakub, Adam

Gość statuska
no i może Oliver lub Oskar

Gość a moze ZOGIEWKA
i masz żal do rodziców wieśniaków :-P

Gość gaiodhogheh
"...taaa, jedyne prawpmyslne imiona, to Ania, Agnieszka, Kasia, Karolina, Julia, Dominika, z chłopcow To Adam, Piotr, Paweł, MichaŁ, Kuba < Jaś. W każdej szkole w której uczy si e kilkaset dzieci, powtarza sie kilkanascie imion zenskich i kilkanascie imion męskich, i ZE 2 na szkole inne.. I nie ma mowy, zeby więcej osob sie wychyliło. Bo najlepiej to życ jak stado, zero inwidualnośći. juz tu jaks ograniczona zagrodkowa gęś przeżywa to jak stonka oprysk. IDz , si eprzejdz upośledzona jednostko...." Racja

Gość a ja mam Tamara
i nie miałam łatwo, juz w przedszkolu, potem w szkole, nawet na studiach. biorąc pod uwage ze z mojego rocznika sa głównie Anie Moniki, Agnieszki-, Magdy- to moje imie było pośmiewiskiem. Czasem do dzis słysze głupawe komentarze. Ale już się przyzwyczaiłam.