Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on24

Lista prawiczkow

Polecane posty

daj sobie z tym spokój z tymi kawałami nie sa mile widziane na prawde ja bym nie chciała zeby mi facet opowiadał kawały na randce

Wiem, najwazniejsze to nadawac na tej samej fali :D Ja mam o tyle dobrze, ze to kobiety sa z reguly gadatliwe (chociaz nie wszystkie) :) tylko czasem az za bardzo :( grunt to trafic na gadatliwa

Sam nie wiem,raz mowicie, zeby czasem opowiedziec kawaly, Ty mowisz, zeby nie opowiadac :/

ide sie popluskać troche :-) szkoda ze sama ale może już niedługo bo może mojego Arturka do tego niedłudo zaprosze :-)

W celi siedzi pedał i zoofil. Zoofil mówi: - Gdyby była tu choć mała muszka! Na to pedał: - Bzzzzzz!

\"no co ty kto ci mówił zeby kawały mówić???\" wiesz, zeby sie posmiac, rozladowac napiecie :P no to idz sie kapac, a ja ide spac 🖐️

nie jaze hehehe ale mi koleżanka mowila dziś inny super ale jest długi i może kogoś urazić ale teraz ide sie popluskać

Pewnie chodzi Ci o te wypowiedz \"A chcialbym zaczac w koncu rozmiawiac z kobieta, a nie tylko seks i seks\" ?

Gość psikutasie
psujesz opinię mężczyznom

ja przynosze wtyd mezczyznom, A... jest \"wstydem dla kobiet powyżej 20 lat\", jak napisal Summaries :D sie porobilo :P

:) jak kawal jest zabawny i w miare przyzwoity to wg mnie mozna go opowiedziec, gorzej jak dziewczyna nie ma poczucia humoru i sie nawet nie usmiechnie... dobranoc

Gość zaaastanawiam się
Summaries - chyba kazda kobieta lubi komplementy. "gorzej jak dziewczyna nie ma poczucia humoru i sie nawet nie usmiechnie..." jak dziewczyna nie ma poczucia humoru, to jak sie z taka juz wiecej nie spotkam

Summaries - nie prowokuj... ;) Przeciez to ze ktos prawi komus komplementy nie oznacza zaraz, ze ma wzgledem tej osoby jakies niecne zamiary. Poza tym kazdy lubi uslyszec czasem cos milego na swoj temat. Ja wierze uparcie w to, ze sa jeszcze porzadni mezczyzni na tym swiecie... wolni porzadni mezczyzni

BBBBBBBBBBŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SKĄD TY BIERZESZ TE PODWÓRKOWE WIEJSKIE MĄDROŚCI JA PIERDZIELE DOBRE JAK KTOŚ CHCE SOBIE POPRAWIĆ HUMOREK

ale pierdzielisz hehehehe odrazu widać ze nie masz kontaktu z kobietami ty na randce byłbyś jak sopel lodu i trzymałbyś sie od kobiety jakieś pare metrów no nic nie dziw sie ze z takim podajściem jesteś sam i będziesz albo najdalej skończy sie na paru randkach

IDZ SIE POWIES PRZEGRAŃCU ŻADNA BABKA WAS NIE CHCE TO SIE WYŻYWACIE NA KAŻDEJ MNIE TO ŚMIESZY I JEDNYNE CO POWIEM TO WSPÓŁCZUJE HEHEHEHEHEHEHEHEHE Z TAKIM PODEJŚCIEM DAAAAAAALEKO ZAJDZIECIE A NAJBARDZIEJ WAS DRAŻNI ZE JA SOBIE WYBIERAM KOGO CHCE I JAKIEGO CHCE I TRAKTUJE FACETÓW JAK ZABAWKI DLA MNIE FACET TO ZABAWECZKA I TAK JUŻ ZOSTANIE PEWNIE BAWIE SIE I WYKORZYSTUJE I TO JA JESTEM GÓRĄ

hehehehehe bez przesady :-) :-) ale ... a nie ważne z resztą nie gadam z nimi i tak sie zmyli z podkulonymi ogonami hehehehehe :-) :-) :-) :-) :-) nie cierpie frajerstwa