Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joop

JESTEM ATRAKCYJNA, ALE...

Polecane posty

Gość Dorotka Zet
joop, a Ty co myślisz o sobie sama?

hmm...co mysle...? jak juz pisalam, uwazam sie za dosc atrakcyjna kobiete, ale nie znowu puszyc sie z tego powodu czy cos takiego... nie mowie ze moglabym miec kazdego faceta bo tak nie jest... o to ci chodzilo...??

Gość Dorotka Zet
a cechy charakteru?

uparta , dazaca do celu , ale nie po trupach, pomocna, towarzyska, stala w uczuciach :( , mozna by powiedziec ze jestem cicha, ale i wybuchowa, zalezy od sytacji :)

Gość PAOOLA1
I GŁUPIUTKA JAK GĘS HA HA HA HA NIE MOGE SIĘ POWSTRZYMAĆ ILE TY MASZ LAT DZIEWCZYNO BO JAK MI POWIESZ ŻE MNIEJ NIZ 20 TO CI WYBACZE

Gość Dorotka Zet
a lubisz siebie? znasz swoją wartość? czy raczej się nad tym nie zastanawiałaś?

raczej nie zastanawialam sie nad tym... a co sugerujesz??

Gość Dorotka Zet
to zależy, czy potrzebujesz kogoś na stałe, czy tylko tak do pochodzenia kilka tygodni, może miesięcy... jeśli znasz swoją wartość, lubisz siebie i jesteś dobra dla ludzi, czyli nie jesteś wredna i potrafisz zatrzymać przy sobie przyjaciół, to nie masz się czym przejmować, bo jak będzie miała miłość przyjść, to przyjdzie, czy za chwilę, czy za rok, czy dopiero za dziesięć lat. a czy faceci się boją...na pewno, każda ładna osoba ma z tym problemy, ponieważ od tych ładniejszych niestety albo więcej się wymaga, albo twierdzi, że wiatr im wieje między uszami, a to z kolei częściej jest nieprawdą. Chłopak nie podejdzie, bo ładna dziewczyna może mieć wymagania, których nie będzie w stanie spwłnić. Bo ładna to zadziera nosa i na pewno z nim nie będzie rozmawiać. Ty możesz myśleć inaczej, a jakiś chłopak może nie podejść do Ciebie nawet, bo będzie się obawiał. Trudno. Znajdzie się taki, który nie będzie się bał, bo on też zna swoją wartość, lubi siebie, wierzy, że kompleksy tylko przyprawiają ludzi o kłopoty i dzięki nim można przeoczyć fajną dziewczynę (i ładną).

Gość Dorotka Zet
Więc warto na pewno jedną rzecz zrobić: jeśli jesteś rzeczywiście ładna tak jak piszesz, zainwestuj w siebie, bo naprawdę w życiu spotkasz się z wieloma wymaganiami wobec Ciebie. Ludzie będą chcieli, żebyś udowadniała wciąż swoją wartość. Chodzi o to, żeby w prawidłowy sposób, nie zadzierając nosa, pokazać im, że masz wnętrze, które jest wiele warte. Dlatego wzbogacaj się ile tylko możesz pomieścić w pamięci, i ile tylko będziesz w stanie się nauczyć. Znajdą się i tacy, którzy powiedzą "ładna buzia to nie wszystko", ale Ty już będziesz miała odpowiedź, bo wiedząc to od bardzo dawna, będziesz urody używała we właściwy sposób, a nie w każdy.

Gość Dorotka Zet
dzięki PAOOOLA :-) obserwacje i wyciąganie wniosków świat jest piękny i...bardzo ciekawy

Gość do joop
a skad wiesz, ze faceci w zwazkach chca cos wiecej? Powiedzieli ci o tym? Czy tak sobie sama to wymyslilas?

joop wszystko co mówi to jest wyimaginowane w jej umyśle szoker że ktoś wziął to na powaznie przeciez to jest takie płytkie że az szkoda gadać ale pośmiac się można chociaz

Gość paooola wez sie powies
:O chrzanisz dziewczyno i słoma Ci z butow wylazi:O nudno Ci i nie masz co robic? powiedz cos ciekawego o sobie... o ile cos takiego znajdziesz:O idz przez zboże siostro

i temat mi się bardzo podoba swoje zdanie może miec każdy jak nie pasuje to sobie załóżcie kóło dyskusyjne na gg albo gdzie tam wam pasuje a narazie to sobie mogę sobie pisać co chce

Gość PAOOOLA 1
i nic a tak fajnie było ja też jestem atrakcyjan tylko nie mam zęba i ma wąsy i wszyscy sie za mną oglądają a tata to ma dwa hektary pola i mamy konia i trzy kury i mam kawalera co ma bmw i dziewczyny ze wsi mi zazdroszczą ale nie jestem szczęsliwa i co ty na to tez mam problem