Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzejkowa...

CZY BEDZIE OGŁOSZONA ZAŁOBA NARODOWA??

Polecane posty

Gość andrzejkowa...

W sobote są andrzejki i wszystko jest ustawione i nie wiem czy przypadkiem lokale nie bedą pozamykane I nie akakujcie mnie ze w takim momencie mysle o andrzejkach, ake jak kilka lat temu moj wujek zginął na kopalni to tylko rodzina go opłakiwała i nikt nie robił halo z tego powodu

Gość słyszałam że ma być 1 dniowa

na 100% będzie ogłoszona żałoba narodowa, ale nie wiem, na ile dni

Gość Jestes egositka
codzinnie na drogach gina pojedyncze rodziny i z tego powodu nie oglaszaja zaloby narodowej, ale w Halembie byla tragedia, tylu ludzi na raz zginelo z powodu czyis zaniedban. Wyobrazasz sobie rozpacz kolegow z pracy, mieszkancow Rudy, bo o rodzinie nawet nie wspomne. Ja popieram wprowadzenie zaloby, przynajmniejjednodniowej. A Tobie tylko impreza w glowie.

Gość Jestes egositka
pojedyncze osoby mialo byc*

Gość andrzejkowa...
Nie jestem egoistką. Jak moją rodzine spotkała tragedia to nikt nas nie załował.... W zeszła sobote zmarła mojej kolezanki mama. Czy jej smierc jest mniej wazna od gorników? Tez zmarła nagle... Zreszta nie chodzi mi o umoralnianie w tym topiku Myslicie ze mogą ogłosic w sobote???

Gość zgadzam sie z jednym
to straszna tragedia, ale KAŻDA śmierć jest tragedią. A żałoby nie ogłaszają...

Gość a po co
A po co ma byc żałoba narodowa.Hipokryzja rzadzi Polską.Dlaczego ktos na siłe ma mi zabronic sie bawic.Mnie ta tragedia nie dotyczy ,chociaz wspołczyuję bardzo.

nie mam nic przeciwko ogłoszeniu żałoby narodowej, ale codzinnei z głupich powodów gina ludzie, mężowie, zony, ojcowie czy matki dzieci - dla rodzin tych ludzi to jest największa tragedia:( A prezydent nie daje im wtedy 30 tysiecy i dozywotniej renty..:(

Bezzebna właśnie o tym samym rano pomyślałam... I jeszcze jedna mała uwaga - dla każdego z nas nasze problemy czy tragedie sa najważniejsze, bo sa po prostu nasze i nas osobiście dotykają...

Prezydent własnie udowodnił że niczym sie nie rózni od innych prezydentów. Wszystko na pokaz. Kosztem podatnika.

Myrevin, Katarina 🖐️ w moich okolicach był jakiś czas temu wypadek - zderzyły się 2 pociagi towarowe, maszynista zginął na miejscu - nawet we wiadomościach o tym nie mówili:( Czy ta smierć była gorsza? Albo pijany szczeniak w BMW rozpedził się do 160 na zakręcie, wypadł z drogi, zabił swoja dziewczyne, jej siostrę i faceta z czołówki:( Ojca 2 dzieci.. Gdzie był wtedy prezydent??

Gość ja tez slyszalam
Kaczyński przekaże kase-30 tysiecy, dzisiaj mówili o tym w TVP1

bezzębna łachudra-ja slyszałam o tym wypadku z pociagami, mówili o tym w RMFie.

Gość a nikt nie myśli
o ludziach, którzy zima zamarzają, albo umierają z głodu. To przecież też są tragedie. A w szystko to skutki przemian gospodarczych w Polsce, czy rzad nie powinien pomyśleć raczej o nich?!

Gość a po co
Rzad powinien myslec o wszystkich.zabieraja jednym ,aby dać drugim.

o wszystkich i tak nie da sie zadbac,dobrze,ze dostana te pieniadze... co zazdroscicie im czy co ?

Gość nie zazdroscimy
Nie zazdroscimy,ale zastanawiamy sie jaki to przywilej maja rodziny Tych tragicznie zmarłych osob...Kiedys ,ktos po tragedii w Katowickiej hali napisał,ze źle jest zginac tragicznie i nawet nie ze swojej winy indywidualnie.A odnosnie pieniedzy,to przeciez gornicy i pracownicy podziemni wiedza jaka maja niebezpieczna prace,wiec niech sie ubezpieczaja.

tam jest bieda, pewnie wiekszośc zmarłych byla jedynymi zywicielami rodziny... dobrze,ze rodzina bedzie zabezpieczona przynajmniej finansowo... wiem,ze jakby moi rodzice zmarli i zostalabym sama to bym gowno dostala od prezydenta ale wcale nie mam do nikogo pretensji...

Gość andrzejkowa...
A myslicie ze zabawy andrzejkowe odwołają?????

Gość nie zazdroscimy
No i co z tego,ze byli jedynymi zywicielami rodziny..Moj maz tez jest jedynmym zywicielem rodziny i panswto nawet nie chciało mi dac zasiłku rodzinnego na jedno dziecko,bo zarobek meza przekroczył niecałe 50 zł.Moj maz tez ma neibezpieczna prace,ale sie ubezpiecza,bo mysli o przyszłosci swoich bliskich