Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzejkowa...

CZY BEDZIE OGŁOSZONA ZAŁOBA NARODOWA??

Polecane posty

Gość staly kafeteriusz
do bezzebnej i takasobieja : mowicie dlaczego rodziny dostana po 30 tysiecy dlatego ze gornicy pracuja ciezko za pare groszy na WAS na budrzet na warszawe ,caly czas tak bylo cala komuna budowala sobie wawe za kase ze slaska ...co bylo w wawie po wojnie ?? a na slasku fedrowaly kopalnie i dawaly danine poteznie ogromna danine na caly kraj a w szczegolnosci na wawe bo to stolica!!! nie mam zalu ,nie mam pretensji ale ludzie badzcie troche LUDZMI a nie bezdusznymi ssakami ,ktorzy maja w sobie tylko zawisc i pogarde!!! a jak komus brakuje kasy to zabij se kogos z rodziny pewno dostaniesz 4.849 zł bo tyle dostalem z zusu 3 tygodnie temu po smierci mojego taty ktory przepracoeal na dole kopalni 33,5 roku !!! i nie mam pretensji do kaczora ze nie dostalem 300 kawalkow !!! pomysl sobie na koloniach topi sie dziecko i co jest ok troche lamentu i placzu i wraca do normy swiat ... a pomysl sobie jak na koloniach utonie np 50 cioro dzieciaczkow tez bys miala jedna Z druga pretensje o zapomogi??? zycze Wam szczescia i abyscie nie doznali nigdy smaku tych zasranych zusowskich pieniedzy!!!!

stały kafeteriusz, ja nikomu nie zazdroszcze, nie mam pretensji i nie uważam, żeby te pieniądze im się nie należały.. nie odwracaj kota ogonem! Współczuję rodzinom zmarłych.. Ale zauważ, że jesli zginie Ci ojciec czy matka, to nie ważne jest dla Ciebie czy obok zginęło jeszcze 100 innych ojców, zginął Twój ojciec i to ejst dla Ciebie tragedia!

--> staly kafeteriusz { dlatego ze gornicy pracuja ciezko za pare groszy na WAS na budrzet na warszawe } To jest oczywista bzdura to co zacytowałem. Prawda jest taka ze to Warszawie sa zabierane zarobione pieniądze. Nie kłam. Albo jak nie wiesz to nie pisz. { a na slasku fedrowaly kopalnie i dawaly danine poteznie ogromna danine na caly kraj a w szczegolnosci na wawe bo to stolica! } Takie były czasy. Nikt nikogo sie nie pytał czy chce pracowac i na co maja iśc pieniądze.

Gość nevsik
Bo człowiek jest pazerny...Nawet na smierci kogos bliskiego chce zarobic.Ciekawe czy znajdzie sie chociaz jedna osoba,ktora odmowiłaby pieniedzy z asmierc bliskiej osoby

Gość andrzejkowa...
Myslicie ze odwołają zabawy andrzejkowe?

Gość żałoba
prezydent właśnie ogłosił żałobę narodową od teraz do soboty włącznie. Wszystkie zabawy w tym andrzejkowe będą odwołane.

Myślę, że imprezy będą odwołane, albo może przeniosą je na niedzielę?

Gość pragoda
A moge sie załozyc,ze w Rudzie Śląskiej w wiekszosci domach bedzie popijawa andrzejkowa

Gość fdsdsa
Rozmawiałam z włascicielem dyskoteki i powiedział ze najprawdopodobniej bedzie otwarta bo to są ostatki. gdyby w innym okresie była załoba to dyskoteka byłaby nieczynna, a ze ostatki to bedzie otwarta

Gość nikitea
no i tak trzymac.podoba mis ie podejscie własciciela dyskoteki...kto nie chce to niech sie nie bawi,a kto chce to nie powinno sie jemu tego zabraniac.

zgadzam sie wolna wola ja na pewno nie bede sie bawić bo tak czuje... ale innym tego nie zabranam ale tekst wlasciciela dyski mnie rozwalił prawdopodobnie bedzie otwarta bo to są ostatki :( podejrzewam,ze powod jest troche inny... heh

Gość ot co...
Powód jest taki ze w ostatki podojnie kasują za wejscie i jest zawsze pełno ludzi

a jesli juz ktos zamnknie to zrobi te andrzejki tak czy sia poźniej ,znaczy przyełoży je co by kasy za duzo nie stracic...

Gość Lubiąca sie bawić
ja to chyba pójdę się bawić w piątek.... umówiliśmy się ze znajomymi i nie widzę sensu dlaczego mam z tego rezygnować... Dyskoteki w maszym mieście nie są odwołane... i podejrzewam że nie będziemy w lokalu osamotnieni...

Gość tryptyk o zyciu
myrevin------wiesz mam taka ochote przypierdolic ci w zeby !!!!jestes jakos debilnie ograniczony i tak sie zachowujesz jak bys byl niepelnosprytny!!! a tych twoich piepszonych rad i wnioskow to juz chyba nikt nie trawi pajacu na gumce !!!!!!!!!

Każda śmierć to tragedia. Dla bliskich. Współczuję rodzinom górników, tak jak współczuję każdemu kto traci bliskich ludzi. Natomiast ogłaszanie żałoby narodowej z tego powodu uważam za bezsasadne. Politycy kosztem śmierci i tragedii rodzin robią sobie pokaz i tyle. Na temat tych rent się nie wypowiadam....ja z mężem co miesiąc wpłacamy po 150 zł aby w razie śmierci nasze dzieci miały zabezpieczenie. Jak umrę dzisiaj czy jutro to nikogo to nie obejdzie. Myślicie, że dla moich dzieci moja śmierć będzie mniej ważna niż dla dzieci górników śmierć ich bliskich?

Gość do kamelki
porownaj smierc zyda w samochodzie ...a smierc tysiecy zydow w piecu !!! jest roznica?? mysle ze wymowna ... tu nie chodzi ze gornik tu chodzi ze grupa ludzi zginela dla dobra spoleczenstwa,dla dobra narodowego ..a ze zaloba ...zawsze sa zaloby jak zginie kilka ludzi naraz autobus z gimnazialistami pamietasz zaloba ,jakas laska sie powiesila ze szkoly zaloba itp.

Gość Kadlubek
a jak pijany rowerzysta zabije motocykliste { prawda ze osobliwa smierc ?} to tez bedzie zaloba narodowa, wojewodzka, miejska , gminna , powiatowa/