Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostrzeżenie...

Nie całujcie się ze starszymi od siebie chłopakami !

Polecane posty

Gość podciągam temat
!

hm ZAKAZANE jak mi najbardziej podobają się faceci między 20 a 29 rokiem życia. TO NIE DOBRZE

Gość podciągam temat
Kaska masz 16 lat, wiec nie masz mniej niz 15, wiec nie jest zakazane:)

Gość AAAAAAAAAAaaaaa

Gość Szpoko
Oj, starsi zawsze są fajniejsi;) Nie takie typki co oglądają Pokemony;) Ja zawsze ściągam uwagę starszych kolesi (takie mam wrażenie) i nie zawsze to jest miłe... Zwłaszcza jeśli jestem na basenie!! Ale jeśli kolesiowi nie przeszkadza, że jest z 14-15-latką, to spoksik;)

Gość ale to pedofilia

Gość uppppppppppp

z roznych baadn wynika ze dla faceta najwazniejsze arybutty partnerki to w kolejnosci: -mlody wiek -uroda dla kobiet -status socjoekonomiczny (lub donre rokowanie na przyszlosc w tym wzgledzie) -inteligencja wiec normalne ze faceci beda leciec na mlode laski (oburza sie zaraz stare dupy i faceci ktorzy sa z rownolatkami czy starszymi od siebie) i normalne ze mlode dziewczyny beda preferowac starszych (jaki status ma taki 16 latek)

Gość ehh24
kobiety zawsze wolały starszych panów, chociaż dla mnie pseudozwiązek piętnastolatki z dwudziestokilkulatkiem wydaje się nie do przyjęcia. Facet oczywiście nastawiony jest na konsumpcję, więc nie oczekuje od takiej nic poza ładną buzią i radosnym usposobieniem. Ona w zamian ma zazdrość koleżanek, drobne prezenty i czuje się taka ważna i dorosła. Dla mnie to chore ale ja tego świata nie zmienię. Ja mam już swoje lata i nie polecę na każdego, który przyjedzie po mnie audi.. Mam nadzieję, że istnieją faceci, którzy szukają nie lalki a partnerki.

Gość do ciekawski
kolego, takie poglady jakie Ty masz sa charakterystyczne dla chlopczykow ktorzy nie sa zbyt obrotni nie umieja sie sami sobie zajac, nie potrafia zarobic pieniedzy i sa raczej z nizszych warstw spolecznych. maja wielki problem, poniewaz sa ciezko zdziwieni dlaczego normalna dziewczyna nie jest zainteresowana dolem spolecznym i sadza ze wynika to z braku pieniedzy, ale tak naprawde nie uswiadamiaja sobie jak wielki wplyw ich status spoleczny wywiera na ich poglady, sposob ubierania sie, sposob bycia, sposob traktowania innych ludzi, szczegolnie kobiet, sposob mowienia i myslenia, a takze upodoban roznego rodzaju, oraz akceptacji zachowan ktore sa ogolnie nieakceptowane. spojrzcie na sprawe troche z oddali. autorefelskaj to cenna sprawa. a jak nie macie pieniedzy to sie wezcie do roboty poszukajcie pracy, nauczcie sie czegos co da Wam prace, sami sie zatrudnijcie!

Autorka jest dziennikarką z prasy, ani chybi. Bowiem, obyczajem gazet, dała tytuł, który nie ma nic wspólnego z treścią :D

Gość chlopak25
czytająć wypowiedź ech24 uświadomiłem sobie że tak naprawdę najczęciej brakuje mi u poznanych kobiet ów "radosnego usposobienia"

Gość upppppppppp

Gość No ale odnośmy się do tematu

Co do tematu: zdaje się, że mamy pierwsze skutki zasady \"zero tolerancji\". I pieprzenia o konieczności \"zniesienia znikomej szkodliwości społecznej\". Ciekawe, ilu z oburzonych jest fanami \"restrykcyjnej polityki karnej\". Macie swoje restrykcje, hue-hue-hue.

Lubię małolatki ale w wieku 17-19 a za kombinowanie z 14 to powinni karać. I dobrze że tak robią bo to jest chore.

Gość emiilkaaa
wiecie co to jest dziwne 15latka z 20latkiem budzi kontrowersje a 18latka z 23latkiem juz nie :) ja jestem w takim zwiazku i moj chlopak ma 23 lata ja 18 i jestesmy razem od prawie 2 lat:) on w styczniu bedzie mial 24 a 16 stycznia bedzie jak jestesmy razem 2 lata no i na koniec maja ja bede miala 19 lat:D

Nie wiem co widzicie w takich dziewczynach taka Emilka to nawet z sensem zdań nie potrafi układać.

Gość no wlasnie
NIe są marudne jak starsze!

Gość ehhhhh
Faceci.............

hehe... no to moj sie niezle ustawil :D ja 23 on 32 :D chociaz ja raczej czepialska jestem. :D chyba powinien poszukac jakiejs super seksownej 15 tki co by mu tylko slodzila i status wsrod kolegow podwyzszyla :D

Gość a mojemu
a mojemu jak sie trafilo! ja mam 35 a on 50, no i tez zrzedze

Gość sprytny 44 latek
Ja całuję dziewczyny 18 letnie.Jestem od nich starszy o 26 lat, czyli więcej niż one chodzą po świecie.I co zamkną mnie za to?To za wkładanie penisa w 16 letnią cipkę powinni skazywać na śmierć!!!

Gość no pewnie
ale tylko takich pierdzieli starych po 40tce :) dwudziestoparolatki moczcie ogora w 16tkach!

Gość hahahahhahahaaaaa

Gość chycho
Królowa Jadwiga, obecnie święta, wyszła za mąż w wieku lat 12 i, według kronikarzy, małżeństwo zostało skonsumowane. A mówi się, że podobno młodzież dojrzewa coraz wcześniej... Ale to było około roku 1386 !!! 620 lat temu !!!