Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BASS

DO Pań ? Czy lubicie ssanie łechtaczki i piersi ?

Polecane posty

Natka jesteś tak głupia i żałosna, że szkoda nawet komentować. No ale jak trzeba, to trzeba. Studia podyplomowe w wieku 21 lat? Podejście do psychologii w Londynie? Jeszcze piszesz z prostymi błędami ort. Powiem ci co robisz - studiujesz pedagogikę i to wszystko! A wiadomo, że studentki pedagogiki są najgłupsze i najtępiejsze ze wszystkich studentek. I dokładnie się wpasowujesz w ten typ. Jesteś maksymalnie tępa i głupia. Zrozumiałaś co napisałem? Odpowiedz TAK, lub NIE, bo normalnego postu już chyba nie napiszesz, bo kto normalnie myślący chciałby czytać twój bełkot. Dawno się tak nie zdenerwowałem ludzką głupotą. Pzdr600

Jak już się tak czepiasz to: aha pot. «wykrzyknik wyrażający potwierdzenie, zrozumienie, przypomnienie, ironię itp.» ach «wykrzyknik ujawniający spontaniczną reakcję mówiącego» Tak powinna wyglądać dyskusja na temat ssania łechtaczki.

Gość Natka21 już w ciąży??????
Co ma do tego psychologia? nie kazdy sie do tego nadaje. po co sie afiszujesz w necie? na studiach nie ucza?:D

Gość gość
Ja jestem mezatka ponad 30 lat. Kochamy sie i stanowimy super udane malzenstwo. Maz jak ssie mnie jak on to mowi cycuszki to wtedy ja czuje mrowienie w cipce i widze jego ptaszka gtowego do pieszczot. Maz wtedy rozchyla mi nogi caluje cipke ,masuje palcami lechtaczke i lize. Ja mam orgazm. Dla dopelnienia rozkoszy uwielbiam jak maz wsadzi k***ska od tylu. Czujac ruchy w pipce ...kocham tego mojego faceta . On sie zleje w cipke i jeszcze po bierze sutki do ust. Czy to nie poezja?

Gość gość
odgrzebałaś temat z 2006 ! czad !

Gość gość
Moja ł. wariuje kiedy jest ssana a ją razem z nią Martyna l.48

Gość gość
Martyna to ja ci powiem ze taka dojrzala fasole i ja bym possal az by sok puscila. buziak w pipe

Gość gość
Oj uwielbiam oba ssanka. Ssanie sutkow podnieca mnie do tego stopnia ze mogę mieć orgazm, a ssanie mokrej c**eczki to już poezja. Mam ochotę na lizanko z ssankiem bo moje paluszki dotykające c**eczke to nie to samo