Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DalekoOdIdealow

Szala goryczy

Polecane posty

Gość Marti2
:) chyba źle mnie zrozumiałeś. To ja własnie chcę sie wyłączyć, zakńczyć, tylko mi ciężko jakoś to zrobić. Ale światełko w tunelu jest w tym sensie, że chyba pomalutku mi sie to udaje - małymi kroczkami, bo tak jest chyba najlepiej, najmniej boleśnie

Gość Marti2
jedni tęskną i czekają, a inni walczą ze sobą, żeby się wyłączyć, urwać ... - dziwne to wszystko, ale chyba takie są uroki internetowych znajomożci, niestety nie wiem, jak u was sprawy dokładnie wygladają, ale jestem pewna jednego - jej pewnie też nie jest łatwo milczeć ... mimo wszystko, mimo, że pewnie ma swoje powody

Hmm... w takim razie ona postepuje tak jak Ty... uznala ze znajomosc nie ma sensu nie wyjasnila mi do konca dlaczego a ja glupi zyje nadzieja ze jednak da jakis sygnal ze chce rozmawiac :)

W pesnym sensie... nie dziwie sie ... zimna kalkulacja dawla jasny wynik tyle ze zycie potrafi zaskakiwac czasem trzeba mu na to pozwolic a nie kierowac sie czyta rachuba.

Gość Marti2
ja też o tym pomyślałam, że ona postępuje podobnie jak ja - ale ja mam powody, choć faktycznie nie wytłumaczyłam. I ja robie to stopniowo, liczę na to, ze moze jakos to samo zgaśnie - bezboleśnie ...

Jedno pytanie... osobie z ktora bylas zwiazna* powiedzialas jasno .. to koniec nie odzywaj sie do mnie nie probuj kontaktowac ? czy zostawilas go w beznadziejnej niepewnosci ?

Gość Marti2
to nie związek, to przyjaźń ... - ani nie powiedziałam, ze koniec, ani nie zostawiłam, po prostu stopniowo sie wycofuję, troszke rzadziej sie odzywam, te rozmowy nie sa już takie długie ... - stopniowo staram się to rozluźnić

Gość Marti2
nie rozumiesz .. - i nie dziwię ci się, kobiety są skomlikowane, a poza tym nie znasz też mojej sytuacji :) (zresztą tak ja ja twojej) mam tylko nadzieję, ze mnie nie oceniasz źle

Pewnie... nie chce tutaj szczegolow podawac na forum ogolnym... a bez nich trudno cokolwiek powiedziec. Nie oceniam... :) bo na jakiej podstawie.

Gość Daleko
Będziecie chyba tak oboje czekać na telefon i żadne się nie doczeka. Jesteś facetem , masz dużo większe możliwości . Możesz w każdej chwili zadzwonić i spróbować wyjaśnić swoją sytuację. Lepsza odmowa , niż dalsze życie w niepewności i urojone marzenia, no nie?

Gość
Jeśli zaś chodzi o RPGi: może być Algeroth, może być Khorn, może być Slaanesh, choć osobiście preferuję utozsamianie się z Tzeentchem :P

Gość
Tia, Złowieszcza Kura Chaosu...

Gość
Chłopie weź ty zapij tą szczenięcą miłość, nie będziesz tak bredził. Poza tym zapisz się do jakiegoś klubu miłośników RPGa to może znajdziesz kumpli. A babę wypadałoby wcześniej chociaż powąchać nim się zacznie straszyć ludzi swoimi cierpieniami Werterze :P

Gość Marti2
Hej, zobaczyłam, że topik podniesiony, to jasne, ze zajrzałam :) Jakoś leci - u mnie nawet oki, a u ciebie co tam?

Zostaw ten topik... statek tonie... i chodz na : Przegrana bitwa A lepiej... dzwonie co jakis czas ale ciagle slysze ta sama spiewke automatu niestety ;/