Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetttt

Wyjątkowa kobieta w pracy

Polecane posty

Gość facetttt

Co byście zrobili gdybyście poznali wyjątkową kobietę w pracy lecz wokół Was panowałaby w pracy wyjątkowo plotkarska atmosfera a nie wiedzielibyscie czy ta dziewczyna jest sama czy nie. Przeciez nie wypada czekac na nią przed lub po pracy.

Gość misiamalutka
Mam ten sam problem, tyle, że z mężczyzną. nie wiem na jak dużo moge sobie pozwolić, bo nie wiem czy kogoś ma czy nie:(

Gość facetttt
widzisz ja podobnie a dowiedzieć sięjest trudno czy ma kogoś bo w sumie nie wypada pytać innych

Gość misiamalutka
To o romanie nie ja wpsiałam, ktos się podszywa. Nie wiem, czy mu sie podobam, wiesz może byc tak, że flirtuje ze mną bo mu się nudzi przez 8h, a potem do kogoś wraca. A przecież nie zapytam wprost:(

Gość facetttt
no to masz się ok w sumie bo sie Tobą interesuje tylko ciekawe czy to tylko flirt

Gość misiamalutka
Nie umiem go rozszyfrować, bo czasami miewamy gorsze dni:) Naprawdę mam problem z interpretacją jego zachowania- czy ono coś znacyz, czy mi się wydaje:(

Gość misiamalutka
facett---i co my teraz zrobimy?:(

Gość te konwenanse...
... no to chyba pozostaje jedynie poczekać do jakiejś imprezy firmowej ( Święta idą, wiec cos sie pewnie odbedzie), i wtedy zagadać delikatnie... faktycznie ciezko w plotkarskim srodowisku, nie zazdroszcze... a moze maila wyslac z jakims milym przekazem zawartym miedzy slowami, liczac na inteligencje adresatki?... odpowiedz (lub jej brak) powie wszystko.... innym sposobem jest wyslanie wieczorem prywatnego sms-ka (ze niby przez pomylke) - dziala :)

Gość hue hue nick bezzebnej
jest super, mnie tam na pewno poprawia humor.

Gość te konwenanse...
a można wiedzieć, na czym polega JEJ wyjątkowość?... Pracujesz z nią w jednym zespole? Czy aby na pewno dobrze JĄ znasz?.... :)