Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryllinsa

wygląd sie nie liczy.. taaa

Polecane posty

Gość gryllinsa

zakochałam sie w brzydkim chłopaku. Z charakteru i usposobienia jest FANTASTYCZNY ale .. cherlawy, malutki, z twarzy też nie najlepiej :-( uwielbiam z nim być, ale tak mnie boli że wstydze sie go pokazać znajomym. Nie jesteśmy ze sobą ale wiem że on czuje Może to brzmi okrutnie, ale co poradze że tak czuje..

Gość gryllinsa
to czemu ciągle o nim myśle?

Gość jestem okrutna P
stańczyk, nie przejmuj się 🌻 każda niewidoma na Ciebie poleci 👄

Chyba go kochasz, ale nie potrafisz kierować się sercem. Zastanów się, kto dla Ciebie jest ważniejszy: On, czy ci wszyscy ludzie.... :)

Gość gryllinsa
Mam go przed oczami... cały czas, nawet w pracy, tj. kiedy razem z koleżanką odstawiamy duety les albo gdy biorę na klatę złoty deszczyk (mam monopol na wszystkie wieczory kawalerskie w byłym województwie nowosądeckim) :O

Co to znaczy , że jest ktos brzydki ? Brzydota to pojecie względne, to co jednemu sie podoba nie musi podobac się innej osobie ... Jest takie powiedzenie, ze jednemu podoba się matka innemu córka. A tak na marginesie, to twój chłopak ma być gorylem w klatce, ma byc podziwiany przez innych ? ...widzę, że trafił na nieodpowiednia dziewczynę i współczuje mu 💤

e tam wygląd, dla jednych się liczy dla innych nie....ja tam wcale urodziwa nie jestem, mój mąż też nie jest jakiś tam o matko super przystojniak, a jakoś się pokochalismy i jesteśmy ze sobą już kawałek czasu :) ludzie liczy się to co jest w was w środku, wasza osobowość, wasze uczucia, wrażliwość....z wiekiem i napiękniejsza uroda mija a charakter pozostaje :)

co wy z tymi brzydkimi i ładnymi ???? nie ważne jaka/jaki ważne że widzisz w oczach tej drugiej osoby prawdziwe uczucie jakie żywi wobec ciebie..........taaa to już lepiej niech będzie przystojny a nawala swoją kobiete conajmniej raz dziennie.......achhhh kobiety kobiety

w sumie dziwne,jesli bylaby to prawdziwa milosc a nie jakas tam chemia to bys sie nie wstydzila.....za bardzo przejmujesz sie opinią ludzi..zastanow sie czy to ty chcesz byc szczesliwa czy liczy sie to ,ze inni beda zadowoleni z twego wyboru........:O ale nie martw sie po 3 latach srednio ci moze przejsc i moze znajdziesz sobie kogos z kim nie bedziesz bala sie pokazac :>

Gość Stańczyk ty jesteś
tak ograniczony, że az mi ciebie żal