Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła pani spiralkowa

Czy zakładanie spirali boli

Polecane posty

Jak to jest u kobiet które nie rodziły? Czy któraś ma takie doświadczenia? Nie mogę brać pigułek, ale odczuwam paniczny lęk przed założeniem Czy można poprosić o znieczulenie? Jakie są wtedy wrażenia???

Gość jghfyr
Ponoc nie boli,tylko jedynie mozna odczuwac pewien dyskomfort przy samym zakladaniu.

Gość tylko teoretyczna
Ja nie mam, ale się wypowiem. Nie zaleca się kobietom, które jeszcze nie rodziły. Nie robisz tego "na chwilę", tylko na kilka lat, więc lepiej przemyśl te decyzję. Koleżankę bolało okrutnie, wspomina to jako horror. Po tym, co mi opowiadała, mnie się odechciało, ale może była wyjątkiem. Pozdrawiam

"nie zaleca się kobietom które nie rodzily" wiem ale pigułki są u mnie wykluczone. spirala to mniejsze ryzyko. chodzi mi o to czy można prosić o znieczulenie i ile to kosztuje - bo to właśnie u koiet nierodzących jest większe ryzyko bólu

Gość mówi się
nie boli

Gość spokojnie to tylko awaria
Ja rodziłam,ale nie boli.Naprawdę,a jestem wrażliwa na ból.Nie jest to przyjemne,ale to nie ból.

Gość 29-latka..........
cholernie wam wspolczuje ze musicie te spirale nosic... ja bym sobie takiego gowna nigdy nie pozwolila zalozyc

Gość o matko.................
powiedziała co wiedziała............kalendarzyk se załóż.

Gość o matko.................
a tak na temat. jasne,że troche boli - ból da sie wytrzymać. jesli poprosisz o znieczulenie to je dostaniesz. nie wiem dokładnie ile kosztuje.