Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arava

pytanie------ciasto dla alergika

Polecane posty

Mam do was pytanie , czy macie przepis na ciasto bez jajek mleka masła i pszenicy? Mały alergik za miesiac kończy rok i jakis tort miec powinien...

Ja zrobilam z kaszy mannej na wodzie \"na twardo\" polane sokiem malinowym...Ale nie wiem czy w Waszym przypadku kasza manna moze byc? jak nie, to kleik ryzowy... Wspolczuje, wiem ze to czysta rozpacz...Moge Cie pocieszyc, u nas od pol roku jajka juz sa OK, wiec na 2 urodziny powalcze z jakims oszukanym biszkoptem...

poszukaj tu www.karmieniealergika.pl tu są jakieś przepisy ale jeszcze nic nie sprawdzałam

już widzę że nic nie ma polecam testy skórne od razu masz wynik na co jest uczulone moje dziecko nawet nie zapłakało a miało wtedy 8 mieś na fundusz wszystko, czyli nic nie płacisz ze skierowaniem

Wrzućcie w google frazę \"wielkie żarcie\". Bajer bomba, przepisy dla każdego

Dzięki za pomysły, poszukam , ale to nie moje dziecko , jestem przyszywana ciocia:) CZekam dalej na jakis sprawdony przepis:) kasza manna jest z pszenicy , wiec chyba tez odpada...:(

No to tylko z ryzu - kleika albo zwyklego, skleic powinno sie pieknie, jak dobrze sie rozgotuje, a jak nie to zelatyny dodac...albo - tylko nie wiem czy rocznemu jubilatowi bedzie smakowac - z galaretek - kilka kolorow, jeden na drugim, plus jakies owoce. Moze byc na spodzie z wafelka ryzowego. Albo - wafelki ryzowe nasaczone soczkiem, przelozone masa z owocow.