Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytoń

czy na forum zaglądają ludzie około czterdziestki ???

Polecane posty

Miłość to światło życia - w małżeństwie przychodzi rachunek za prąd....

dziewczyny, to ja wytrzymałam tyle co tytoń - 7 lat. I od tamtej pory - nic na siłę. Jeśli ma coś być tylko po to, żeby było - to ja wysiadam z tego pociągu. Nie chcę się mordować po raz drugi...

Smitty, a ja chętnie bym się pomordowała , ale nie mam z kim :O Ehhh, Tytoń , pozory powiadasz? Przykro mi :O

smitty a może tyś moją żoną byłą jesteś tylko ukrywasz sie pod tym nickiem :P

oj nie tytońku :) Mój były nie posiada tylu córek - ino jedną - moją :) Poza tym nie dorównuje Ci elokwencją :) Perl, kochanie , związek chyba nie ma służyć mordowaniu się nawzajem ;) Przynajmniej ja tak sądzę. I jestem pewna, że mojego byłego byś nie chciała... Lepsza dobra samotność, niż związek byle jaki...

Można je znaleźć... Sosoby zdradzanych żon Kochanki FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET ... pozdrawiam Agato:)

smitty ja jestem sprawcą przyjścia na świat tylko jednej więc nadal jesteś podejrżana :)

tytoń a gdzie te gofry ? Ja nadal wojuję z papierosami (tzn.drastycznie ograniczam) i w związku z tym coś mogłabym przekąsić :) od jabłek mi już niedobrze ;)

ale ja jestem spostrzegawcza.... pamiętam Twoją datę urodzenia (wymienioną w rozmowie z Franiem ) i nie są to urodziny mojego ex. Ale wirtualnie możemy być \"byłymi\" :D :D

boniu ja akurat nie przepadam za żadnymi \"pestkami\"... Za to zapijam się herbatami :) :) I uważam za spory sukces zejście z paczki do ok. 4-5 dziennie.

Smitty to jest coś :D takie ograniczenie brawo...

smitty też tak piłam ale teraz ograniczyłam się do zielonej.. Na razie lecę może jeszcze dzisiaj będę papa

wracam za godzinkę smitty jadę do ciebie zobaczyć czy siedzisz przy kompie i zdemaskuje cię HA HA :P