Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytoń

czy na forum zaglądają ludzie około czterdziestki ???

Polecane posty

Semi staram się jak mogę :) dzięki. Głupio mi, bo moja córa, która zaczęła palić w liceum, ponad rok temu rzuciła... A matka? Niezły przykład, co? ;)

Witajcei :) Tak sobie Was poczytałam i zauważyłam, że dosć poukładane z Was osoby. Nawet się potraficie rocznicami cieszyć. Mi to zwisa, no ale ja jestem wyjątek, mam nadzieję. A nadzieję mam, bo chcę, żeby ludziom się układało OK. Ktos o glistach pisał - mam w lodówce prawie zawsze, bo mój młodszy też zapalony wędkarz. :D Smitty- ja też się zapijam Pu erhem - czerwonym. działa. :) Musicie mi wybaczyć, że tylko będę wpadać czasem i \"znaczyć teren\" ale lubię pojawiać się i znikać, bez żadnych zobowiązań, bez pamiętania o datach itp. Mam słabą pamieć!!! Bonia - migdały jednak tuczą!!!! Popij Pu erhem i będzie oK.

też bum się napił ale jadę aurem a po alkoholu w kaczogrodzie strach smitty nadciągam :)

tytoń, to zgarnij po drodze parodyjkę, razem z tym martini :D lepiej nam się będzie wspominało;)

Takatamsobie szkoda, że tylko na chwilkę, ale lepszy rydz niż nic :)

tytoń, w korku stoisz, czy co ? parodyjko, zabrał Cię po drodze ?

no, jesteście ! ten wpis powyżej (kasik999) to ja, tylko pod innym nickiem gdzie to martini?

dziewczyny a co wy na to żeby jutro każdy kto wejdzie na topik napisał z jakiego jest miasta może łatwiej będzie zapamiętać kto jest kto smitty toś ty jesteś dwa w jednym :) parodyjka dzięki teraz już mogę chlapnąć a tak jakoś dziwnym trafem też mam jeszcze białe martini w barku no to zdroofko Y

pycha :) tylko, że ja po winku robię się śpiąca. A co tam ! Łóżeczko stoi obok.

tytońku :) pod tamtym nickiem piszę na topiku o zwierzątkach. Ale ten lepiej mi \"leży\" co do miast.... jestem za, a nawet przeciw :D ale wolę powiedzieć bardziej ogólnie - świętokrzyskie

to okolice można podać a tak jest łatwiej np: Smitty z gór świętokrzyskich :)

no, to ode mnie nie tak daleko :) a w Krak. jest moja latorośl :)

czy to ważne jaka odległość jak się wszyscy polubimy i byśmy chcieli się spotkać wybierzemy środek żeby wszyscy mieli po równo