Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytoń

czy na forum zaglądają ludzie około czterdziestki ???

Polecane posty

tytoń, może być :) a jako,że - jak wspominałam- dziecię moje nazywa mnie czasem czarownicą - pasuję do Łysej Góry :D I niedługo zwołuję sabat !

oczywiście są równi i równiejsi :) jak by co to ja jestem równy

no pewnie, że równy :) W-wa to płaska decha, nie to co góry - u mnie i u parodyjki ;)

jeśli wytrzymasz ten zlot Babów-Jagów i wdrapiesz się na górę :) ok,ok :) nie będę wymagać latania na miotle - bez BHP nie wolno ;)

widzisz smitty i to jest właśnie plus komunikacji przez internet ty jesteś na swojej górze ja w kaczogrodzie i sobie bezkarnie gadamy :)

no wdrapie się pewnie ledwo ale się wdrapie a z bhp mnie przeszkolisz jak ładnie poproszę

i tu się z Tobą zgadzam :) no i zobacz, zostaliśmy sami na placu - boju nie napiszę, bo tu u nas jest wyjątkowo miło. Nieskromnie powiem, że napędzam Ci koniunkturę na Twoim topiku ;)

nie wiem, czy nie mówię w przestrzeń.... ale dobranocki , bo mój przystojny, czterołapy brunet patrzy na mnie z utęsknieniem ;)

i chwała ci za koniunkturę pora na dobranoc bo już księżyc świeci ja jutro do pracy a do szkoły dzieci i tą oto skromną twórczością młodzieżową zakończę swoją dzisiejszą działalność na tymże topiku który to nieuchronnie aczkolwiek po woli staje się dziełem może nie literackim ale na pewno miejscem gdzie można porozmawiać o sprawach poważnych jak i tych mniej istotnych(czytaj pierdołach ) zapraszamy chętnych którzy pragną powiększyć nasze grono

UF aż się spociłem tą twórczością smitty z gór świętokrzyskich żegnam cię z góralskim pozdrowieniem HEJ kolorowych snów

dzień doberek dla wszystkich, którzy tu za chwilę zajrzą, bo ja będę już w pracy, a tam wiadomo młodzież nie dopuści mnie do kompa. Niestety, tak że zostaje tylko warta domowa. Widzę że wieczorkiem było miło, a ja zagrzebałam sie z książeczką w łóżeczku i nie mogłam się oderwać, a tu i winko się lało po którym Tytoń dostał weny twórczej...może chcesz to opublikować?;) służę zaprzyjaźnioną drukarnią hahaha. A propos mieszkania ... no to wyobraźcie sobie że ja to dopiero jestem góralka (Parodyjka zapraszam bo pewnie blisko) - BESKID ZYWIECKI mówi wam to coś?? 🌼

dodam jeszcze żeby było miło, jezioro międzybrodzkie, góra Żar i td , itp...pozdrawiam , wracam o 15....

Smitty , Boniu - witajcie! :D Inne czterdziechy też! :D

Witanko 🌻 bonia38 ❤️ kawkę zaproponowałabym, ale juz będziesz pracowała. Także miłrgo i spokojnego dzionka Tobie życzę. I do wieczornej warty zapraszam. Może w końcu i mnie się uda dopaść kompa wieczorkiem. Wczoraj pojechałam do przyjaciółki zakuwać na test sobotni, ale jak to bywa, na plotkach się skończyło i rozłożonych wokół notatkach ;). Ale psychika jak odpoczęła :P Dziś już nastawiam się na samotne zakuwanie nocne...bleee. Przesyłam pozdrowionka dla wszystkich zaglądających dziś i nie tylko. Zapraszam na koffi wspólną, bo samotnie dziś tak tu...Może jeszcze za wcześnie. No to ja bięnę płucka przeczyścić ;) tymczasem 🖐️

Perl 🌼 zahirek 🌼 nie wiem na ile dziś będę mogła tu wpadać przed południem, bo mi się zapowiedział US na kontrolę w pracy.

Troszeczkę podciągnę w górę przed wyjściem z domu :D

Yogi co za rymy :) twórczość prawie ludowa;) \"Moi\" kontrolerzy całkiem w porządku. Zresztą jak mają być inni, jeśli na powitanie powiedziałam im, że bardzo się cieszę z \"odwiedzin\" :) A ponieważ chłopy są na schwał, noszą se sami te wszystkie segregatory, bo przecież ja - kobieta- puch marny , nie mogę się przemęczać ;) I tylko od czasu do czasu zaglądam do nich, żeby rzucić jakiś żarcik a oni nie posiadają się ze zdumienia, że ktoś przed nimi portkami nie trzęsie :)

witam cieplutko wszystkich juz wroiłam z podrózy, fajnie było, ale i tak najlepiej w domku:D:D:D ja jestem z lubelskiego ale bardziej kresy, przy samej granicy. a swiętokrzyskie znam dobrze:P atamtąd miałam Exa gorala niskopiennego;) sląsk też znam niezle, ech nosiło nosiło mnie trochę po swiecie:D:D:D:D miłego dizonka wszystkim zyczę. a ja uciekam w prackę, cholebcia jeden dzien nieobecnosci i juz zaległosci :( :D:D:D:D:D spróbuje dzisiaj z nich się wykaraskac ;)

Jak się nie wyśpię to ZŁY jestem !!! A coś ostanio budzę się w nocy i nie wiem co ze sobą robić !!!

Witam 🖐️wesoło choć wokół świat troszkę ponury:D :D :D Mnie los rzucił na Śląsk...Perl każdy awans dobry :P ;) Miłego dnia 🌻🌻🌻

🌼🌼🌼🌼🌼 tak wiosennie się kłaniam w ten jesienny dzień. Jeśli ktoś ma ochotę, po ciężkiej pracy, coś przegryźć - serwuję rybkę z surówką ! Liczy się kolejność zgłoszeń , jako że na rybkę mam tu wielkiego amatora, który najchętniej z nikim by się nie podzielił :) Surówki wystarczy dla wszystkich ! - coś mi fatalnie chodzi internet :(

Smitty , rybke odpuszczę , ale podwójną surówę poproszę! :P Jak mija dzień?

suróweczka dla Perl - podwójna - proszę uprzejmie :) Kontrola, o której pisałam, potrwa jeszcze ze dwa dni. Ale spokojnie jest, a nawet wesoło :) A co u Ciebie, Perl ? Jak samopoczucie ? Troszkę lepiej ? Jak nie to kliknij mojego linka trochę wyżej...

Smitty , nie jest źle . Czas zrobi swoje . Teraz bardziej złość za naiwność niż zawiedzione nadzieje . Nie ja pierwsza i nie ostatnia - pancerzyk troszkę ucierpiał , ale to stara solidna robota :P Nie widzę tego linka o którym piszesz...