Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytoń

czy na forum zaglądają ludzie około czterdziestki ???

Polecane posty

Gość akdlajfaj
cienkie macie te teksty ja tu myslalam ze z prawdziwymy staruchami gadam zgorzknialymi i przepelnionymi jadem zmarnowanego zycia spypcac powtarzam nara do lozka bo juz 10 rano nie wstaniecie do pracy starzy rodacy

Gość akdlajfaj
nie jestem pusta.mam wiele zainteresowań, takich jak wibratory doodbytnicze, draże z biedronki, a moja najwieksza pasją jest granie w siatkówkę z ludzikami z żołędzi i kasztanow. potrafie tez obierać pieczarki robiąc przy tym wymyki na trzepaku, o czym chętnie bym z wami, drogie panie podystkutowała!

Gość akdlajfaj
a zebys wiedziala ze tylko gnoic umiem jak chcesz to daj mi swoj nr koma to cie bede gnoic codziennie dla zabawy

Gość akdlajfaj
dla mnie zboczenie to pisac takie zjebane topiki jak ten

Gość akdlajfaj
lepiej byc z gnoju a mlodym niz straych mierdzacym moczem i archeologia oo amoze zamiast na cmentarz to do muzeum albo do egiptu na wykopaliska

Gość akdlajfaj
masz takie teksty ze normlanie wszyscy sie smieja widac ze jestes z lat 60

Gość akdlajfaj
lubię przejechać sobie między udami szmatą którą wcześniej robotnicy rolni ocierali spocone torsy w czasie młócki przed dożynkami w Spale zapomniałam dodac, że moją największa tajemnicą jest że penetruja mnie analnie robotnicy z wykopu naprawiający instalacje c.o. na naszym osiedlu

akdlajfaj...podoba ci się u nas bo jakby tak nie było to już by cię nie było :P :P :P :P :P

Gość akdlajfaj
przynajmiej dobrze ze podejmujecie staruchy konwersacje z kims mlodym i nie rzucajacym dowcipami rodem z familady

Gość akdlajfaj
co ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem jak zdales mature MOWILEM ZE LUBIE WAS GNOIC pozatym to sie staje tragiczne zero poziomu zero nowowczesnosci dowcipy karola strasburgera a nawet gorzej co te lata 60 robia z ludzi

Gość akdlajfaj
co ty debilu masz do gadania

Gość akdlajfaj
a moze teraz nowy topic czy na forum zagladaja ludzie okolo 41 lat? co swietny temat napewno wiele osob sie wypowie

Gość akdlajfaj
Teraz, czytając swoje dotychczasowe wpisy na tym topiku, muszę z żalem i tłumionym łkaniem przyznać, że jestem cienka jak dupa węża. To prawdopodobnie dlatego, że w podstawówce musiałam nosić rajstopy po babci i koledzy mnie wyśmiewali kiedy rozbierałam sie w szatni przed WF-em

akdlajfaj ---> nie mierz innych swoją miarką ( to a propos debila)

Gość akdlajfaj
a teraz się pięknie kłaniam i przepraszam za wszystko

Gość akdlajfaj
dobra nara heja banana staruchy idzie do komuchy pari rari zersajcie sie w bani idzcie spac bo rano wstaniecie to bedziecie mieli wieksze zmarchy niz teraz normalnie nawet woda termalna z vichy wam nie pomoze pierdoly

Gość akdlajfaj
i uciekam bo mamusia łóżeczko pościeliła

Gość akdlajfaj
ale kurczę , narobiłam do majteczek, znowu będą się dzieci w szkole ze mnie śmiały...

Jeszcze tu jesteś kreaturo...:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P coś jakby zwoje ci się przegrzały...:P :P :P :P

twoja matka miała chwilę przyjemności a my musimy się tu z tobą męczyć...:)