Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maurycyyy

dlaczego wy dziewczyny nie macie takiego ciala ???

Polecane posty

Gość maurycyyy

ciezko mi znalezc dziewczyne w Polsce o takim cialku:( naprawde nie golicie sie ani nie dbacie o siebie ..aż mi żal ,ze takich lasek jak ta w wPolsce brak:(

Gość hhhh
POPIERAM TO WYZEJ

Gość lilianaaa
przyznam ze mimo ze jestem kobietą wg mnie ta dziewczyna ma idealne cialo..twarz nie ...ale cialo idealne..

Gość maurycyyy
lubie zapach swoich skarpet po calym dniu (ale tylko na nogach! po zdjeciu juz nie) i starych kapci. nie podnieca mnie to ani nic takiego, po prostu lubie siedziec przy kompie i je czuc. co o tym myslicie?

Gość maurycyyy
prawda was boli??a moze zazdrość?? chyba to i to!!

Gość maurycyyy
podszywy macie fajne za mnie ale żal mi was bo wynikają one z waszej zazdrości zenie wygladacie jak ona..

Gość maurycyyy
Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ???? Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ?? Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ???? Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ???? Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ???? Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ???? Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ???? Jestem żałosnym kawałkiem s.c.f.e.l.o.n.e.g.o ułomka psychicznego, moze mmnie ktos dobić ????

Gość dasfasfa
utop sie lepiej. zalezy Ci tylko na jednym

Gość maurycyyy
kręcą mnie chłopcy w sutannach :classic_cool:

Gość kasandraklasaa
wiesz żal mi ciebie ze podniecasz sie takimi azjatkami!!! twarz ma ohydną .. cialo?? nawet ładne ale piersi o wiele za duze..co wyglada dziwnie przy jej chudym ciele..

Gość maurycyyy
Jestem maly jeebanym bekartem to najprosciej mowiac 2w1: czyli mobilny worek na nasienie i zywy stolec proszacy o rozdeptanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej mnie ignnorowac :o :o :o

Gość a to jest ciekawe...
ja tez szukam zadbanego faceta i wyglada na to, ze takich nie ma. w wiekszosci spotykam zaniedbanych mezczyzn : nie myja sie codziennie , koszula nie pierwszej swiezosci , paznokcie... szkoda gadac , o goleniu nawet nie warto mowic. spojrz mezczyzno do lustra i zastanow sie nad soba zanim wyluskasz z siebie wymagania co do kobiet.

Gość dasfasfa
kasandraklasaa popieram :) co do słowa.

Gość maurycyyy
Kładę się nago przed wejściem do biedronki i udaję wycieraczkę :classic_cool:

Gość maurycyyy
no przecież mówie ze macie mnie ignorowac!!!!!!!!!!!!!!!! bo jestem żywym gównem proszącym o rozdeptanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😡

Gość ewelinka z krakowa
wg mnie seksowna ale twarz mi sie tez nie podoba!!a twarz jest wazna!!

Gość maurycyyy
Mój wał z kołdry jest strasznie oziębły. Za każdym razem Marzena (bo tak ma na imię) po prostu leży nieruchomo jak kłoda obojętna na moje pieszczoty. Wielokrotnie z nią rozmawiałem i sugerowałem, żeby przejęła trochę inicjatywę, ale jakbym mówił do ściany. Co mi radzicie???

Gość maurycyyy
po skończonym stosunku mówie do kobiety "dziękuje" :o

Gość maurycyyy
szkoda tylko ze pierwsze dwa posty są moje a reszta wasze :) ide spać!!!dobranoc..za reszte podszywow nie odpowiadam..zazdrosc to najgorsza cecha u kobiet tak sądze...

Gość maurycyyy
wał z kołdry nazywam "kobietą" :classic_cool:

> dlaczego wy dziewczyny nie macie takiego ciala ??? Miałyśmy takie ciało, ale spojrzałyśmy na siebie w lustrze i stwierdziłyśmy że wolimy ważyć po 120 kg! I zaczęłyśmy JEŚĆ!!! Buahahaha :D

Gość a to jest ciekawe...
gdybys chcial powaznie rozmawiac - zaczernilbys swoj nick.

Gość maurycyyy
wy kurwiszcza!!!!!!!!!!!!! za późno!!!!!!!!!!!!!!!!! przez was musiałem szczytować pod foty Mistera Afganistanu, bo nic lepszego nie miałem :o od dziś mam uraz psychiczny do kobiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ide oglądać MilczenieOwiec 😭 a potem zaspiewam serenade dla wała z kołdry i pójde spać :classic_cool:

Gość maurycyyy
moim marzeniem jest sex w trójkącie z 2 wałami z kołdry ❤️ :)

Gość maurycyyy
jestem głupią cipą

Gość maurycyyy
jestem męską ciipą :o wybaczcie :( nawet dziewczyny nie umiem sobie znlaeźć :o i wyzywam sie na nakobietaxch na wszystkich forach internetowych 😭 bo tylko tu mam kontakt z kobietami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przegrałem życie!!!!!!!!!!!!!!! z kretesem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

Gość Ładne ciało ma.
Ciało ładne, ale dla mnie za duze piersi i z gruba, choc ladne, tylko Ja wole swoje- bo chudsze, jednak takie cialko jest zdrowe i piekne, chyba idealne dla wielu osob, kobiet i mezczyzn

Gość ma dobrego grafika
komputeoweo i najnowszą wersję photoshpa:-PDlatego tak wygląda...ciekawe jak wyglada przed tuningiem w photoshopie?:-o

Gość Ładne ciało ma.
A racja, widzialam ostatnio film, jak sie powieksza biust, itd, he he Widac ze przerobiona ale samo cialo fajnie wyszlo, czy prawdziwe czy nie- takie kobiety istnieja :)