Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam sobie zrujnować życia

Zrujnowała nam życie!!!!

Polecane posty

no i wszystko się wyjaśniło. Okazało się, że moja dziewczyna - Kaziu - nie jest w ciązy, bo faceci nie zachodzą :P yyyuupppiii

Gość co ulotki nie dołączyli
no to jak stare to tym bardziej świadczy przeciwko niej :P a wbrew pozorom przy tabsach wcale o wpadke tak łatwo nie jest. chyba, ze ktos bardzo chce, wtedy wszystko jest możliwe.

Gość emiilkaaa
wiecie co ja juz stad spadam bo ten autor jeste jakby to powiedziec nienormalny i tylko chce nas zdenerwowac i w ogole szkoda palcow na taki temat ktory zalozyl jakis bezmyslny palant:D papa

wlasnie ochlapalem monitor, wienc ide grzeczniutko po papierowy renczniczek, zeby wtrzec bialawe smarki, a wy piszcie dalej, moze dojde dzis po raz drugi :) p.s. najbardziej podnieca mnie, gdy nazywa sie mnie kutasiną i koślawym fiutem:)

Gość jestem w szoku_
zastanawiam się czy to tania prowokacja czy czy totalny brak odpowiedzialności. Męska duma i urażona ambicja. Może byś tak z nią porozmawiał. Bo to ze znalazłeś opakowanie to nie znaczy że wrobiła cię w dzieciaka. A po za tym to wrobiła tu chyba nie jest dobrym słowem. Bo co zgwałciła cię, siłą zaciągnęła do łóżka. Wy mężczyźni potraficie myśleć tylko o jednym a konsekwencje waszego durnego myślenia i małego horyzontu myśleniowego ponoszą kobiety..

Gość o matkoooo
:D:D:D

Gość o matkoooo
piszcie dalej:D:D:D :p

sprobuje dojsc po raz drugi, ale to nie jest takie proste. Musze zjesc pozywna kolacje, mama przygotwala mi paste twarozkowo-jajeczna, moze jak sie wzmocnie, to jeszcze raz dzis strzele. A wy tymczasem piszcie..:)

Gość evvela
sprawdziłam pachy, nie pachną.....cholerny antyperpirant...i po co mi było iść przez zboże ?!

Gość co ulotki nie dołączyli
jak sobie tą ciążę zaplanowała, to chyba logiczne, ze sie cieszy :P jakby była klasyczna wpadka i by obydowje nie chcieli, to problem dałoby sie rozwiazać. i jeszcze raz powtórzę: PRZY TABLETKACH RYZYKO ZAJŚCIA W CIĄŻĘ JEST MINIMALNE! pod warunkiem, ze stosuje się je regularnie, bez przygów (biegunki, wymioty, antybiotyki itp.). a te "wiele wpadek" o których co niektórzy piszą, to, ze tak sie wyrażę - "wpadki wspomagane" - bądź to głupotą czy nieodpowiedzialnością stosujacych (chociażby niesprawdzenie, czy jakis lek nie interferuje z tabsami), bądź to świadomym niedbalstwem w braniu (bo sie włączyło chcenie dzieciaka).

Gość evvela
na cale szczescie moja myszka zawsze smierdzi sledziem, w koncu myje ja raz na tydzien :classic_cool:

Gość evvela
skąd wiedzialiście ? dziś poniedziałek to następne mycie przypada na piątek.....

Gość evvela
normalnie umieram ze wstydu.... jak to dzieci z gimnazjum mawiają ?! żenua ?!

Gość dobre sobie-------
ziiiiiiiidanka jestes super babka tak trzymac

Gość ha ha zruinowała tez wymyslil
swietne niedojrzały facet gówniarz do tego mało odpowiedzialny a co najwazniejsze nieprzewidywalny egoista ... od razu wrobila czyli ja nie biorac tabetek nie uzywajac zadnego zabezpieczenia wrabiam cholercia bezskutecznie w wrabianie faceta od 6 lat qrczak !!!! czyzbym była za malo skuteczna

Gość evvela
może myjesz się tak często jak ja, mnie to nawet żadne zabezpiecznie nie jest potrzebne ;-)

Gość evvela
dojście do mojej pochwy jest zarosniete grzybem oraz dwu metrowymi wlosami lonowymi

Smieszy mnie to jak facet zwala całą winę na kobietę. Ale jak było przyjemnie to mu wszystko pasowało ;). To nie jest średniowiecze i faceci także mogą czegoś używac , ale myślenie nie jest ich najmocniejsza stroną ( tych \"wyjątkowych\" z góry przepraszam )

Gość ha ha zruinowała tez wymyslil
załoze topik: jestem z gosciem 6 lat uzywamy kiedy mozemy ale nie zabezpieczenia ;) i nie moge go wrobic w ciaze hehehhe bo nie chce mi sie byc ociezałą babeczka .... a przy wieku 30 lat zaczne wyc i rwac wlosy... z pod pachy FACET ZRUINOWAł MI ZYCIE

widze że troche się rozpisaliście..... co wam moge powiedzieć, mamy po 26 lat, ja skończyłem studia od roku pracuje ale ta praca raczej będzie przynosić korzyści w przyszłości a nie teraz ( przynosiła by), mieszkanie wynajmowaliśmy, nie było nas stać na kupno, a dziecko ??? to są koszmarne wydatki, trzeba ubrać dać jeść itp, tego w pewnym okresie żylibyśmy tylko z mojej pensji a to już wogóle koszmar...bieda, bieda i jeszcze raz bieda...pomyślała któraś o tym ??? Ja sobie nawet głupiego piwa odmawiałem by jej kupić tabletki. Skąd wiem, że mnie wrobiła ??? Powiedziała mi dwa dni temu o ciąży, a w opakowaniu tylko 4 brakuje.... Jak wiedziała że jest w ciąży i nie brała tabletek to by odrazu przecież powiedziała... a nie czekała tyle czasu.... Czy ja nie mam prawa do spełnienia marzeń ? Do podróży ? Wyjść co sobote ? Dlaczego przez kogoś głupote mam z teo wszystkiego rezygnować ? Dlaczego nikt o mnie nie pomyśli ?

Gość baileys
A może to było opakowanie awaryjne???? Ja zawsze miałam jedno opakowanie extra.. na wypadek gdyby coś poszło nie tak... np. zwymiotowałabym pigułke z aktualnego opakowania. I to awaryjne opakowanie leżało sobie napoczęte... Może Ona też tak robiła... ?

Gość co tam dzieciak
ważne, żebyś mógło wyjść co sobotę :O co za [patafian :O

Gość dobrze robisz gosciu
od takiej to trzeba sie trzymac z daleka

tylko ja dostawałem jej recepty i to ja kupowałem tabletki.. zresztą wiedziałem gdzie trzyma je i tam tylko to opakowanie było..nie ma mowy o dodatkowym...

Jestem zszokowana Twoją niedojrzałością emocjonalną. Jak jesteś jeszcze dzieciak , to po co pchasz się do \"zabawy\" w dorosłych?! Nie rozumiem jak można nie pomyśleć o konsekwencjach.

Gość no własnie..
nie wiadomo jak było.. czemu najpierw nie pogadasz z nią? Może to inne opakowanie, a moze zaszłą nie celowo,a potem nie brała już tabletek, bo bała się konsekwencji.. A o ciązy tak szybko się nie da dowiedzieć. Trzeba poczekać min. 2 tyg. na PEWNY wynik. A poza ty, skoro byliście razem, to chyba wchodziło to w grę.. Mimo wsyzstko. Zawsze jest jakieś ryzyko. Nawet z tabletkami. poza tym, tak czy inaczej, jak zaszła, to twoje dziecko i od odpowiedzialności nie uciekniesz. A taką postawą wszystko sobie pogmatwasz. Wywołasz wojnę..A tak, polubownie możecie do jakiś wniosków razem dojść. Na pewno twoje wyjście jest najgorsze. Ale mając 26 lat chyba potrafisz wartościować i myśleć.. chyba..

Powiedz mi gdzie nie myślałem o konsekwencjach ??? Byłem psychicznie przygotowany na wszystko , ale nie na taki cios w plecy...

Gość evvela
W sumie o co chodzi, to ona w wiekszości będzie musiała zajmować się dzieckiem, poza tym masz 26 lat nie jesteś już dzieckiem. Skoro teraz nie jesteś gotowy na ojcostwo to kiedy będziesz ? za 4-5 lat, może ?!

Posłuchaj....nie możesz tak po prostu uciec,zniknąć z dnia na dzień.Dziewczyna jest w ciąży, porozmawiajcie jak ludzie,może tylko Ci się zdaje,ze zakombinowała??Nie jesteś pewien na 100 %!!!! A poza tym taki stres,czy szok moze zaszkodzić dziecku,pamiętaj o tym.Myślę,ze ona cię kocha,skoro cieszy się z tej ciąży.Jeśli cię wrobiła - to zachowała się beznadziejnie.Ale Ty musisz się upewnić i porozmawiać bo to nie da ci spokoju,zobaczysz.

chciałbym mieć własne mieszkanie, zwiedzić troche świata, skorzystać troche z życia...możecie wierzyć lub nie lae okres studiów to 5 lat wyjętych z życiorysu..... Potem można mysleć o dziecku ?? Czy ja tak dużo chciałem ?