Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam sobie zrujnować życia

Zrujnowała nam życie!!!!

Polecane posty

Gość ooooooooooooo
a moze odstawila tabsy juz po wpadce, nie pomysleliscie tego, jak dowiedziala sie ze jest w ciazy to przestala je brac, chyba logiczne no nie??

Gość kopercek
Chwila! Koleś mówi, że znalzl tabletki. Mój chłopak mieszka ze mną, płaci połowę za tabletki, ale nigdy nie patrzy ile mi w listku zostało! Skąd wiesz czy tabletki, które znalazłeś to nie są te, które Twoja dziewczyna odstawiła jak tylko dowiedziała się o ciąży?? w ulotce chyba cos jest napisane o natychmiastowym odstawieniu! Jak jestes głupi to jedz do Londynu. Nie jednemu już się po głowie dostało "kokosami".

mówiłem normalne rzeczy, że dobrze mi z nią itp czy słowo kocham = chce mieć z tobą dziecko ??? Niestety siedze jeszcze w Polsce....lot z Ławicy został odwołany bilet mam już przebukowany..... Dałbym wszystko aby to była prowokacja!!!!! ide na ćmika....

Gość co ulotki nie dołączyli
jezeli było tak jak piszesz emilkaaaa, to znaczy, ze laska rozumku ma tyle co kubuś puchatek :P zresztą, jakby taka pierwsza naiwna była, co to we wsyztskie bajki wierzy, to by nie robiła podchodów z tabsami. tutaj raczej widzę kobiet ę modliszkę, niż nieszczęśliwą ofiarę :P

Gość tu dziewczyna autora
wracaj do domu, obdartusie. To zadnego Londynu nie pojedziesz. Na lotnisku czekaja moi znajomi, nie uda ci sie opuscic kraju.

huhu, poznań pozdrawia wykiwanego ;)

poza tym podnieca mnie, gdy tyle osoób debatuje i jestem w samym centróm zainsteresowania. Siedze w tedy cichutko w kąciku i tarmoszę skure, kwiląc z zadowolenia

Gość emiilkaaa
i widac jaki z ciebie palant ze nawet nie umiesz nic szczerego napisac

Gość do autora tematu
najlepiej zrobic lasce dziecko i uciec do Londynu. Co to za zachowanie !!! bzykałes sie z nia i stało sie. To twoje dziecko wiec jak mozesz teraz uciekac za granice. Wspolczuje tej dziewczynie ze trafiła na tak nieodpowiedzialnego faceta jak ty.Ile ty masz w ogóle lat bo zachowanie masz 17 latka ktory zaczał uprawiac sex- jego dziewczyna wpadła a on dziwił sie ze bedzie ojcem.

jak bende durzy chce zobaczyc Londyn. Może poznam tam przyjaznym anglikuw, ktorzy pokaza mi do czego sluzy moja dupa

Gość evvela
chyba faktycznie niektórzy piszą bzdurne prowokacje by potem "cicho w kąciku tarmosić skurę" oj jakie żałosne, bardziej żałosne niż robienie dzieci samemu będąc dzieckiem

Gość _____________________-
"do autora tematu" - umiesz czytac? Ona go WROBILA!! do kurwy nedzy.

Gość evvela
lubię wąchać moje bąki oraz spocone stopy :classic_cool:

do autora tematu>>> a dziewczyna, któa w ten sposób postępuje jest dojrzała, hę?

Gość evvela
no fakt, lubię, jak większość mężczyzn....

i odpowiedzialna też jest? hmm, widzę, ze jakies nowe definicje dojrzałości i odpowiedzialności powstają :P

Gość betway
:( Rozumiem zlosc ale.. to przeciez dziecko..mała istota ktora jest czescia Ciebie..chwalisz sie wszem i wobec ze Cie nie znajda i nie sciagna alimentow..dla mnie mezczyzna ktory nie placi na swoje dziecko tak naprawde nie ma w sobie odrobiny meskosci i upokarza sie w najgorszy sposob. Pewnie myslisz ze sama jestem w podobnej sytuacji ale sie mylisz, nie mam meza ani dzieci. Ale to co piszesz jest dla mnie szokujace. Rozumiem..złosc złoscia, ale czemu sam siebie upokarzasz niszczac wlasne dziecko? Stalo sie trudno, odegraj sie na niej a nie na niewinnym dzieciaku. Pozdrawiam.

Gość ale czy
sam fakt, ze on znalazl to opakowanie o wszystkim swiadczy? co to wlasciwie znaczy? znalazl jakies opakowanie i co? skad wie, ze ona przestala brac? i skad wie kiedy?

Gość jestes jej mężem
? czy tylko chlopakiem?

wiemy że ona go wrobiła ...............powodów nie znamy bo nie raczył nam napisać. Wiemy że go oszukała to fakt ............ale nie znamy okoliczności to tez fakt . wiemy ze nie wyleciał bo sa mgły ..............ale kiedy zdecydował sie na wyjazd nie wiemy. Jak dla mnie za duzo nie wiadomych .

Gość ohoho.....
od razu wrobila. moze nie brala bo juz wiedziala ze jest w ciazy?? moze nie chciala szkodzic dziecku?? moze to stare tabletki?? i tak nagle juz wiesz ze jest wciazy skoro dopiero od dwoch tygodni nie bierze tabletek?? czlowieku porozmawiaj z nia a nie drzesz sie na forum...

Gość emiilkaaa
bo w ogole to autor temtu sobie cala ta sytuacje wymyslil i tylko chce sobie zobaczyc co ludzie mysla i juz

Gość ale czy
wiemy tylko ze znalazl JAKIES opakowanie tabletek? NiC z tego nie wynika. NIC!

Gość emiilkaaa
bo to ciapa a nie facet i nic o braniu tabletek i ciazy nie wie i juz proste i logiczne

Gość evvela
Po raz kolejny dochodzę do wniosku, że w zwiazku potrzeba mądrej dziewczyny, dość mądrej by myślała za oboje, bo inaczej to ma przesrane... albo przegrała życie jak to tu na kafe sugerują.... ja tymczasem ide se przez zboże bo mnie znudził ten topic....(przy okazji jak nik nie będzie podglądał powącham se pachy..)

eeeeeeeeeetam, odegra się na niej pzbawiajac dziecko ojca. jeżeli by chciał byc ojcem dla tego dziecka, musiałby chcąc nie chcąc z francą utrzymywać jakieś tam kontakty. a ze nie chce,t o wcale mu się nie dziwie :P mimo, ze jestem kobietą, to jakbym sie znalazła w podobnej sytuacji jak autor, to bym sie obróciła na piecie i powiedziała "a takiego wała, chciałaś? to masz, teraz sie martw. mnie w to nie mieszaj' co innego gdyby to była klasyczna wpadka............wtedy odpwiedzialność leży po obydwóch stronach, ale tak? jedynie laska moze dziecku powiedzieć, (jak sie bedzie pytać gdzie tatuś), że tatuś zwiał, przrażony głupota i egoizmem mamusi.

od dawna pragne zrobic uzytek z mojego zucha, dziadzio mowi, że jestem rozbuhany, nie wiem co to znaczy. Rodzice niepokoili sie, że nasz chomik, kot oraz wszystkie zwierzontka z okolicy sa smutne i osowiale, wienc kupili mi komputer, rzeby skanalizowac muj popend (tak powiedzieli). Moja prymitywna chóć wysublimowała w odczucie satysfakcji, gdy moge powkur.w.iać laski na forumie, piszonc glupie tematy. Czytam potem ich zaciente komentarze i kompulsywnie trzepie kapucyna, chichoczac demonicznie, ze znowu doprowadzilem jakies baby do pasji przed komputerem, nie ruszajac sie nawet z domu. Zawsze wiedzialem, ze jestem wybitnym 13 latkiem :)

Gość ale czy
pytam kolejny raz: skad pewnosc ze go wrobila? to tylko jakies opakowanie.. kiedy niby przestala brac? moze to stare opakowanie..

Tak czytam co tutaj piszecie i zastanwia mnie kilka spraw 1.Czy to opakowanie jej poprostu nie spadlo.Wiele razy sie zdaza ze przy tabletkach antykoncepcyjnych zachodzi sie w ciaze. 2.Dlaczego z nia nie porozmawiales o tym mysle ze jestescie winni sobie przedstawienia swojego podejscia do sprawy 3.Wina zawsze lezy po obu stronach nigdy po jednej 4.To ze sie cieszy z ciazy to chyba dobrze gorzej by bylo jakby sie nie cieszyla Ja jestem matka samotnie wychowujaca dziecko ,ojciec malej mieszka w stanach.Odwiedza ja ale bardzo rzadko.Oczywiscie daje pieniadze na dziecko a ja staram sie tlumaczyc corce pokazujac jego zdjecia ze tata ja bardzo kocha ale daleko pracuje.Ostatnio jak byl mala plakala na jego widok nawet nie wiesz jak to przezyl i ja rowniez.Ona sie go bala. Zadaj sobie pytanie czy chcesz zeby Twoje wlasne dziecko kiedys tak zareagowalo na Ciebie....to naprawde boli. Przemysl to ,pamietaj najlepsze decyzje podejmowane sa bez emocji.

Gość po co te wywody
na temat prawdziwy lub fałszywy skad wiecie ze ona go wrobiła i w ogole czy to co pisze ten palant to prawda a jak tak to pojeb wystraszył sie ze bedzie miał dziecko i spieprza za granicelaska bedzie samotna matka bo trafiła na zjeba co chciał ja tylko dupczyc bez uczuc i o czy tu wiecej gadac!!!