Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ze mna cos nie tak

7 lat w związku i ani jednego orgazmu

Polecane posty

Ło w morde :( Współczuję wam bardzo.Niech te wasze chłopy coś z tym zrobią bo może być z wami niedobrze :o Na głowie trza stanąć i jajami klaskać ale kobitka orgazm powinna mieć :classic_cool:

Gość VIRUS.
u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-tu›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢu›ä-0äu›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›äu›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘

A próbowałaś się masturbować wewnętrznie nie włączonym wibratorem ? bywają kobiety które nie osiągają orgazmu pochwowego............do niczego nie namawiam ale.......

Gość kurde co to za zwiazek
skoro tkwi sie w nim przez dobrych pare lat i nie sie zielonego pojecia o swoich pragnieniach, problemach itp? ufacie sobie w ogole ? wydaje mi sie,ze wy sie zwyczajnie wstydzicie , wstydzicie sie mowic partnerowi co wam sie nie podoba i czego pragniecie , to jest zle. Robicie problem sobie, bo sie meczycie, udawajac orgazmy i oszukujecie partnera, tzn robicie z niego kretyna, bo on niczego nie swiadomy mysli,ze jest super itp. dajcie spokoj, dorosle osoby a zachowuja siejak nastolatki.Jak wy widzicie przyszlosc wasza?

Gość też wcześnie zaślubiona
no właśnie, jak to jest z orgazmem pochwowym? Łechtaczkowy - zawsze i wszędzie, pochwowy - nigdy :( dlaczego?

Gość Bo twój mąż ma
za małego aby dać ci dostatecznie silne doznania.

Gość ja ona
ja z moim rozstalam sie po8 latach sex z nim to porazka zero orgazmu i satysfakcji przez ten czas myslalam ze tak ma byc ale po rozstaniu poznalam kogos....1 wspolna noc pokazala mi co to sa prawdziwe doznania!nie tylko noc bo to byl wspanialy facet charakter i wogole ,spotykalismy sie kilka miesiecy ale ja poniej wyjechalam on tez kontakt urwal sie ,poznalam jeszcze kilku po nim ale to nie to tamtego wciaz kocham a sex z nim.....nigdy juz nie bedzie tak z zadnym....pozdrawiam

Gość ewiczka
poznalam cudownego faceta,kocham go i wiem tez ze on mnie kocha!Jest mi z nim fantastycznie,rozumiemy sie bez slow,ale jest problem,ani razu nie mialam z nim orgazmu,od samego poczatku udaje,czuje go w sobie,ale nie sprawia mi to przyjemnosci jakies oczekuje,nawet nie wiem kiedy konczy,mimo ze robi to we mnie!nie chce go zranic i dlatego nie mowie mu o tym!!!co powinnam zrobic??

Gość kasssiiiiikkkkk
to sie zdarza, poczytajcie sobie jakas fachowa literature, idzcie do seksuologa a zobaczycie ile par ma taki problem. Sa kobiety, ktore po porstu nigdy nie beda mialy orgazmu pochowowego. Juz taka ich "uroda"... I nic tego nie zmieni, zmiana partnera tez.. Bo ja umiem miec orgazm tylko z kims kogo kocham, to chyba jest bardziej metafizyczne niz fizyczne. A swoja droga, kiedys tez tak mialam. Myslalam,ze juz nigdy nie zobacze co to orgazm pochowy... Los byl bardziej laskawy:) ale to wszystko przyszlo jakos samo... bez naciskow i wyczekiwania. Powodzenia dziewczyny!