Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna mojego chłopaka

ORGAZM POCHWOWY

Polecane posty

Gość doswiadczona kobietka
To zalezy od kilku czynników Między innymi od rozmiarów czlonka, techniki współżycia , no i umiejętności kochanka.

Gość chyba zbyt szeroka
Ja mam regularnie silne orgazmy pochwowe, ale tylko jak mi męzulek robi fisting. Jak mam w sobie dłoń i czuję się na maxa wypełniona to dochodzę w 5 minut a orgazm mam taki że przez pół godziny leże nieruchomo. Ale od zwykłego stosunku nigdy w życiu nie miałam orgazmu pochwowego. Dopiero eksperymety z męzem w fisting pozwoliły mi przezywać takie rozkosze.

Gość a moj wklada mi noge
:D

Gość doświadczona kobietka
Powiem tak miałam w życiu trzech partnerów + mój obecny mąż. Z mojego doświadczenia wynika że jednak rozmiar ma znaczenie. Generalnie chodzi o to aby pochwa była odpowiednio wypełniona, poza tym kazda z nas musi tak poprowadzić partnera aby wchodził pod odpowienim kątem odpowiednim akurat dla was. Kolezanka napisała o fistingu , to też sposób, ale raczej nie dla wszystkich. Generalnie ważna jest technika, wzajemne poznanie w łóżku no i ten rozmiar :)

Gość _muszka_
a co to fisting??? sory ale moze malo doswiadczona jestem. prosze sie nie smiac

Gość pkp
no to pozostaje mi zmienic partnera bo ja z nim juz 8 lat sie urzeram apochwowego nie mailam wkurza mnie to

Gość doświadczona kobietka
Ja osobiście musze mieć mocną i intensywna penetrację, dlatego dochodze od tyłu. Zdarza mi się również dojśc w pozycji klasycznej, ale wtedy facet musi byc maksymalnie głęboko we mnie. Robimy to w ten sposób że kiedy we mnie wchodzi do końca to dodatkowo jeszce wzajemnie dociskamy się za pupy. On wsuwa dłonie pod mój tyek a ja łapię jego z mocno się dociskamy. To tez szybka droga do orgazmu pochwowego. Jeśli chodzi o rączkę w pochwie to powiem szczerze że to naprawde daje fajne jazdy i nie trzeba mieć cipki jak wiadro :) pochwa w chwili podniecenia jest bardzo rozciągliwa i u normalnie zbudowanej kobiety nie ma problemów by w ten sposób się bawić. Do tego jednak trzeba miec odpowiednie nastawienie psychiczne i kochanka który potrafi w ten sposób wprowadzić dłoń że jest to przyjemne a nie bolesne. Dlatego nie polecam tego amatorom ani dziewczynom o bardzo wąskich pochwach. Zaznaczam ze wszystko co napisałam to sa moje osobiste doświadczenia a każda z was może osiągnąc orgazm pochwowy w inny sposób

Wiem że moja regularnie przeżywa orgazm pochwowy i wiem że nie udaje bo tego tak naprawde nie da się ukryć jesli wzajemnie się dobrze zna. My dochodzimy na dwa sposoby, klasycznie i na jeźdźca. Generalnie liczy się głeboka penetracja. A i penis nie moze byc raczej karłowaty :) o fistingu się nie wypowiadam bo nie o tym tu mowa, ale prawda jest że nie jest problemem zmiescić dłoń w pochwie podnieconej kobiety, zwłaszcza że mieści się tam znacznie większa głowa dziecka. Dziewczyny kluczem do orgazmu jest pełne wzajemne poznanie się i swoich potrzeb, oraz otwartość na nowe doznania.

Daniel...gdyby to bylo takie latwe. W roznych pozycjach sie kocham, ale nigdy bez finishu... Jednak najprzyjemniej jest mi na boku od tylu tak - to sie chyba na lyzeczke nazywa....tak jest wtedy prawie prawie...jednak jeszcze nie TO.