Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baby time

Zakomunikowanie o ciazy

Polecane posty

ja mojemu dałam w pudełku małe buciki zrozumiał był zachwycony oczywiście buciki nie były dla niego, ale z tych bucików cieszył się najbardziej :D z piosenką to trochę ciężko - podziwiam starania

Gość ej bejbi
pracujesz?

moja kolezanka gdy miala 18 dostala od swojego chlopaka bukiet roz, kwiatki przywiozl taksowkarz... bylo to bardzo mile i oryginalne :) a ty mozesz np zamowic taxi dac taksowkarzowi butlelke i niech zadzwoni na domofon i poprosi aby mu otworzyc, w drzwiach zawolasz meza, oczywiscie butleka musi byc ladnie zapakowana z liscikiem a w nim jakies mile slowa... w sumie nie musi byc butelka, ale cos takiego zanim przyjda goscie bedzie fajne moim zdaniem :) nie musze miec racji, wiec jesli komus sie pomysl nie podoba to niech zachowa to dla siebie ;)

Wincenta - dokładnie ! Baby ... dlaczego nie możesz mu po prostu powiedzieć ?! Nie rozumiem ... tak jak robią dojrzali, dorośli ludzie - kochanie jestem w ciąży, będziemy mieli dziecko. Nie wiem, dlaczego na siłę chcesz zrobić cyrkowe przedstawienie z czegoś, co jest sprawą bardzo intymną i prywatną ... ?

Gość Baby time
Dziekuje :) Moj lubi takie troszke nietypowe akcje typ oswiadczyny na antenie radia:) Teraz najwiekszy problem to ta piosenka!!

Gość Baby time
Bo on zrobil dla mnie zbyt wiele szalonych rzeczy zeby teraz po prostu m o tym powiedziec!! Ma wynajety caly klub na swoje urodziny, bedzie rodzina i nasi bliscy znajomi-dlaczego nie podzielic sie ta radoscia ze wszystkimi??!!

Mnie też to dziwi. To tak, jakby mi się mąz na imprezie oświadczał. Przede wszystkim, nigdy nie wiadomo, jaka będzie reakcja. Ja na przykład byłam bardzo wzruszona przy oświadczynach i to były dla nas cudowne chwile pełne czułości - nie wyobrażam sobie dzielić ich z innymi ludźmi. Na gratulacje przyjdzie czas później, nie wszyscy muszą oglądać moje łzy wzruszenia... A już śpiewanie takiej piosenki w ogóle moim zdaniem jest pomysłem tragicznym... :-O Pomysł z butelką albo innym tego typu wiele mówiącym prezentem jest o wiele lepszy.

Gość Fajny pomysł
Nie rozumiem czemu dziewczyny podsyłacie autorce pomysly na zakomunikowanie i to głownie takie ktore wy zastosowalyscie, baby time juz ma pomysl ale nie ma piosenki, wiec po co takie komentarze...

Gość _krycha
Skoro wiesz co robic to po co sie pytasz? Rób jak uwazasz.

Gość ej bejbi
ZAWSZE JESTEŚCIE POŚMIEWISKIEM? nie wiesz co to są ważne sprawy? a jak mu matka umrze to co zrobisz? wiadomośc balonem wyślesz?

Gość Baby time
Ale ja nie prosze o pomysl jak o tym powiedziec, tylko poprosilam was o pomoc w znalezieniu piosenki.

Gość ja tam też nie robiłabym tego
przy ludziach. Jesteś w 100% pewna jego reakcji? Nie zemdleje, nie zmiesza się, tylko będzie od razu szalał ze szczęścia?

Gość ej bejbi
albo mu nie powie tylko przyjedzie do niego do pracy i zabierze na pogrzeb....

Gość Baby time
Widze,ze poziom dyskusji jest tutaj wysoki-porownywac czyjas smierc z radosna nowina jaka jest pojawienie sie dziecka. Rozumiem,ze wesela zadna nie miala bo przeciez zaraz po slubie czlowiek jest taki wzruszony ze najlepiej isc do kibla i plakac!! Boze!!

Daj wielkie ogłoszenie do Wyborczej \"XXXX YYYY ZOSTANIE TATUSIEM\" :D

Gość no ale nie śpiewaj może-
może...niech żyje wolnoś i swoboda niech żyje zabawa...

Gość ej bejbi
SZOKUJĄCY POZIOM 8 KLAS SKOŃCZYŁAŚ?

\"Magiczne słowa \"-Zio Ale tam niczego o dziecku nie ma.Ja wogole smiem powatpiewac czy jest taki song.Otwieraja sie horyzonty dla teksciarzy.Moze ktos cos takiego w koncu napisze:D A tak z innej beczki.To czy to jest dobry czy zły pomysł-zostawmy sobie.Bo kazda z nas ma swoje na ten temat przemyslenia.Załozycielce nie o to chodzi aby jej pomysł ocenic ale prosi o konkret.Wobec tego skoro ktos konkretu nie ma to po co te maloblyskotliwe odpowiedzi?

Gość a co żeście się czepili
dziewczyna chce zrobić niespodziankę w ten a nie w inny sposób i ma do tego święte prawo. Tu pyta się tylko o tekst piosenki. Dajcie jej święty spokój jak nie potraficie pomóc! A może zazdrościcie pomysłu? :P

Gość Baby time
Olinek, dziekuje ze czytasz ze zrozumieniem :)

Gość ej bejbi
JAK TAKAŚ DO PRZUDU TO SAMA COŚ WYMYŚL -TO DOPIERO BĘDZIE SCHOW!!!! tępi ludzie powinni mieć zakaz rozmnażania

Gość a co żeście się czepili
świąta prawda :P

Gość ej bejbi
niestety ale sie uśmiałam na konieć dniówki przynajmniej;)