Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baby time

Zakomunikowanie o ciazy

Polecane posty

Baby time, ty też się naucz czytać ze zrozumieniem. Zachwycasz się piosenką, której ostatnia zwrotka brzmi: \"A po miesiącu z jajka nagle coś się wykluło I chodząc za rodzicami dobrą opinię im psuło Kwakwakwa, kwakwakwa, dobrą opinię im psuło... \" Może zastanów się jeszcze raz, co to moze znaczyć. I poszukaj sobie innego tekstu, skoro już się upierasz przy takim pomyśle.

Gość ja tam też nie robiłabym tego
Nie zazdroszę, sama spodziewam się dziecka, jak najbardziej planowanego, ale mój mąż na przykład w pierwszej chwili się przeraził, że to już i dobre pół godziny dochodził do siebie :D Nie zazdroszczę facetowi, który zareaguje podobnie w otoczeniu kilkudziesięciu osób.

Gość ja bym najpierw
poszła do ginekologa by na 100% potwierdził ta ciążę bo co bedzie jak powiesz mezowi o dzieku a sie po paru tygodniach okaże ze test sie pomylił????????????

Może Bajm tam jakąś szło... A teraz serca mam dwa... Nie jest to mój ulubiony zespół, ale ten kawałek jakoś zawsze mi się z dzieckiem kojarzył, sprawdź, może fragment sie nada A tak w ogóle to jej prywatna sprawa z czego show robi, skoro wie że mąż się ucieszy... Ballada o okruszku?? Osieckiej

Gość Baby time
U lekarza juz bylam. Nie zachwycam sie ta piosenka, tylko sie z niej smialam!! Wiec to Ty sie naucz czytac :D Mma juz piosenke a wszystkim wam bardzo dziekuje i wspolczuje braku dzieci i zawisci :) Pozdrawiam

Gość a co żeście się czepili
Powodzenia 🌻 a do poprzedniczki: całe szczęście, ze wszyscy na świecie są tak rozgarnięcu jak Ty :P

Jest taka piosenka Rynkoweskiego dla córki chyba - Natali. Albo była taka piosenka którą śpiewał Will Smith teledysk z synkiem, chociaż w wersji oryginalnej ktoś inny śpiewał.

Z gołębiem pocztowym to dobre. Tylko jak się zesra za przeproszeniem - to mało spektakularne ... takie szaleństwo, a tu ptasie gówno ... :-0 Chodzi o to, że trzeba w życiu wartościować ... nie wszystkie rzeczy, informacje i wydarzenia, muszą być przekazywane w sposób szalony i spektakularny. Są cuda (dziecko to przecież cud) których komunikowanie wymaga najściślejszego intymnego, prywatnego grona dwojga ludzi. Ale Ty baby time jakoś tego dziwnie nie rozumiesz ..... W takiej sytuacji faktycznie lepiej zaśpiewać kokokokwakwakwa.

Gość Baby time
Dzieki :) Te pomysly tez rozwaze chociaz na ten moment najbardziej podoba mi sie kawalek SOMEDAY I WILL UNDERSTAN Britney Spears

Słuchaj, naprawdę odradzam Ci pomysł z \"publicznym\" zakomunikowaniem!! Taka wiadomość to zawsze szok - niezależnie od tego, jak bardzo się starało i chciało zostać tatą. Naprawdę nie możesz ręczyć za reakcję!! opowiem Ci, co wymyśliła moja szwagierka (wredna jest, dlatego jej nie współczuję) - otóż podczas wigilii zakomunikowała wszystkim, że spodziewa się.. czwartego dziecka. Reakcja? Pozostała trójka dzieci uderzyła w płacz!! Chlipały, że \"już wogóle nie będzie mnie mama kochać\", \"nie będziemy jeździć na wakacje\" itd. Mąż jej też lekko zgłupiał i nie skakał pod sufit. Wigilia była pamiętna i do chrzanu. Ja rozumiem, ze to była specyficzna sytuacja i wogóle, ale morał jest uniwersalny: Nigdy nie można ręczyć za odruchowe reakcje drugiego człowieka!

Gość oLiWeCzKa23
MAM !! Ja Ci pomogę ... To jak chcesz o tym zakomunikować to Twoja sprawa ale... ja napisała bym na kartce zatytułowanej "Będziesz Cudownym Tatusiem" taki tekst ... (sama wymyśliłam więc...nie smiej się) :D Kochanie Mam Wspaniałą Nowinę Lecz Nie Wiem Jaką Zrobisz Minę :P Do Tej Pory Było Nas Dwoje ... a Niebawem Będzie Już... Troje! Nasz Wspólny Maluszek Jest w Drodze Więc Pilnuj Mnie Teraz Srodze ... Bo Nasze Szczęście Wzrośnie ... Stwierdzam To Dumnie i Radośnie ... Kocham Cię ... Zawsze Będę i wręczyła bym tą kartkę na tej imprezie razem z prezentem urodzinowym :)

Gość oLiWeCzKa23
Olinek - Dzięki :D hehehe

Cześć Mam do sprzedania 45 sztuk ciuszków po moim synku niestety już z nich wyrósł i chcę je sprzedać aby zakupić mu kolejne Ciuszki są po chłopcu ale mogą być również dla dziewczynki . Nawet jeden komplet jest rózowy Zapraszam do licytacji napewno nie pożałujecie Pozdrawiam http://www.allegro.pl/item144059104_sliczne_ciuszki_od_0_6m_na_zime.html

Dizen dobry, nie bede tutaj wypisywala idiotyzmow, ale ja zakomunikowalabym tak - Upieklabym tort urodzinowy, jeszcze jeden, i napisalabym na nim dla Taty ;) lukrem lub kremem, czy polewa czekoladowa. Mozna kupic kartke, lub cieply szalik na zime, z dedykacja dla wspanialego Taty. Czy tam kartke ze zdjeciem maluszka wlozyc solenizantowi do kieszeni, OD BOCIANA. Do lizaka z serduchem przypiac mala karteczke, a lizak wepchnac do paka duzej rozy. Mozna wszystko wymyslac;) I zaspiewac tez;)

Gość do zAwIsTnYch ALLES
O ile dobrze zrozumiałam koleżanka BABY TIME nie prosi nas o pomoc w znalezieniu fajnego i oryginalnego pomysłu o zakomunikowaniu mężowi o poczęciu upragnionego dziecka, bo takowy pomysł sama już znalazła i jest to zaśpiewanie piosenki na przyjęciu urodzinowym męża. Wydaje się mi, że nie waszą rolą jest oceniać, czy owy pomysł jest dobrym pomysłem, bo to jej dziecko, jej mąż, ich impreza, znajomi, przyjaciele, rodzina.. życie. Wg mnie to ona najlepiej zna swego małżonka i powinna wiedzieć, jakie sposób zakomunikowania mu tej nowiny powinien wyglądać, by sprawiło mu to jak najwięcej frajdy, szczęścia, nie wprawiło z osłupienie, łzy itd.. Skoro nasza szanowna internautka BABY TIME uważa,że pomysł zaśpiewania piosenki na przyjęciu urodzinowym męża, jest dobrym pomysłem, to nie krytykujcie jej, tylko pomóżcie znaleźć odpowiedni tytuł, wykonawcę, słowa.. jeśli takowych nie znacie, nie wypowiadajcie się, tym bardziej negatywne, bo to dość żenujące zachowanie, tj obrażanie, wyśmiewanie osoby, poddawanie w wątpliowość jej wieku, wykształcenia, dojrzałości psychicznej przez jej taki a nie inny pomysł. Najwyraźniej jest niebanalną osobą i banalne i oczywiste komunikaty nie wchodzą w grę, z resztą sama napisała nam, że jej mąż też jest takim człowiekiem, dlatego apeluję o zakończenie tej dyskusji. PODAWAJCIE TYTUłY, WYSTARCZY!!!!!