Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suri

a my rodzimy w sierpniu 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ja mam termin na 26 sierpnia a mój maluszek tydzień temu miał 15 cm i ważył 200 gram :)))

witam troche mnie nie było ale bylismy u rodziny i dopiero dzis mam czas ale też na chwile bo piekna pogoda i az chce isc sie na spacer. SIMGLO7 to moja pierwsza ciąża.. ale nie martw sie każda z nas jest inna ja nie czuje ruchów ciągle tylko co jakis czas a rano bardziej jak głodna jestem to maluszek da pare kopniaczków az mi sie brzuszek uniesie , najbardziej czuje ruchy jak leże ale pytałam lekarza i to normalne a wizyte mam 29,marca to sie dowiem wszystkiego dokładnmie

Cześć dziewczyny!!!!! Jak tam po weekendzie??? Ja byłam wczoraj na spacerku z mężusiem ponad 2 godziny :)))) ( na tyle udało mi się go wyciągnąć z domku:))))) ) Byłam dzisiaj na badaniach (wyniki jutro) i odebrać dowód osobisty. Także od samego rana jestem zalatana i teraz bierze mnie zmęczenie i chyba się zdrzemnę :)))) A dzisiaj mi się przytrafiła fajna rzecz, a mianowicie starsza pani ustąpiła mi miejsce w tramwaju bo zauważyła brzuszek :)))) Poczułam się taka wyjątkowa...

cześć sierpniówki, piszę po raz pierwszy...termin porodu mam na 19 sierpnia( wg miesiączki) jutro idę do lekarza, to będą pierwsze ważniejsze badania( serduszko itd...) dlatego trochę się boję, ale wierzę że wszystko będzie dobrze, mój maluszek dziś rano 0 6:00 mnie kopał, na razie jeszcze delikatnie, ale czasem zdarzy mu się mocniej...to cudowne uczucie, buzia sama się smieje...ciekawa jestem jaka płeć, mi jest wszystko jedno, ale dziwnie czuję od początku ciąży że to będzie chłopczyk :.))

A ja dzis bylam u krawcowej a ona do mnie co my robimy z mezem ze tak chudniemy troche mnie zatkało,co prawda duzo nie przytylam ale brzuszek rosnie ,i bylam dzis u lekarza slyszalam bicie serduszka dziecka 11 kwietnia mam USG polowkowe dowiem moze sie co bedzie ale przedewszystkim czy jest zdrowe to jest najwazniejsze inne rzeczy są mnie wazne czy to chlopczyk czy dziewczynka

A ja dzis bylam u krawcowej a ona do mnie co my robimy z mezem ze tak chudniemy troche mnie zatkało,co prawda duzo nie przytylam ale brzuszek rosnie ,i bylam dzis u lekarza slyszalam bicie serduszka dziecka 11 kwietnia mam USG polowkowe dowiem moze sie co bedzie ale przedewszystkim czy jest zdrowe to jest najwazniejsze inne rzeczy są mnie wazne czy to chlopczyk czy dziewczynka

witam ja też dzis zalatana chyba piekna pogoda dała nam energii ja od rana sadze kwiaty robie porządki. no może nie tak od rana bo dopiero sie obudziłam o 10 ;30 sama zdziwiona bo nawet pies mnie nie obudził jak nigdy. u mnie maluszek spokojnie daje wieczorami kopniaki jak ja juz usypiałm ale i tak ise ciesze

Ja już po dzremce a teraz pranie, sprzątanie, gotowanie :) ..........

wiesz wczoraj poczułam wieczorem jak się położyłam, nawet wiedziałam gdzie jest dokładnie :))) Ale na razie to tak leciutko i czekam na mocniejsze kopniaczki ( a dzisiaj nie czuje nic i mam wrażenie jakby dzidzi w brzuszku nie było :(()

a to by się zgadzało, bo ja od rana dzisiaj gdzieś biegałam a później spałam , to może dzidzia jeszcze śpi :)) A ja też gdzieś czytałam,że z jaką częstotliwością kopie dzidzia tak będzie aktywna po urodzeniu nie da spać i takie tam ...

też tak właśnie sobie pomyślałam :) będą potulne jak baranki :))

nie mogę się doczekać czwartku, żeby zobaczyć dzidzię na usg no i oczywiście sprawdzić co tam z moim łożyskiem :) ciekawe czy lekarz będzie mi mógł powiedzieć już czy to chłopczyk, czy dziewczynka ?

ja jutro ide na badania a w czwartek gin na kontrol i mamy usg bardzo sie ciesze bo znów zobacze jak sobie bryka w moim brzuszku nagra nam film i da foto kolejmne do albumu :) :) i musimy zrobic odbitki dla dziadków :)

myszka ty masz fajnie mój lekarz nie nagrywa na płytkę usg :(( chyba pójdę sobie pod koniec zrobić usg 4d i wtedy poproszę, żeby mi nagrali dzidzię

wiem, że to fajna sprawa bo moja siostra ma takie nagranie właśnie i jak była ostatnio u mnie to puszczałyśmy sobie na dvd :))

myszka a masz jakieś przeczucia co do płci?? bo mi się wydaje , że to będzie syn a wszystkim mówię ,że córka , nie wiem dlaczego :))

opowiem wam historyjkę :) jak byłam ostatnio u lekarza to taka babeczka opowiadała, że jej znajoma poszła na usg ze swoim mężem i lekarz powiedział, że będzie syn. Mąż oczywiście się ucieszył, wszystkim pochwalił, kupili cała wyprawkę dla chłopca. Przyszedł dzień porodu, mąż był przy żonie podczas porodu i co się okazało??? żona urodziła córę :mrgreen: Mąż nie uwierzył krzyczał, że mu dzieciaka podmienili i wybiegł ze szpitala, wrócił dopiero po 3 dniach jak mu szok przeszedł :)) myszka twój facet będzie z tobą przy porodzie??

o matko :) my nie chcemy sie nastawiac bo czesto sa pomyłki a moje babcie mówią syn bo cera piekna wyładniałm piekna jestem i oczy jak szklanki