Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suri

a my rodzimy w sierpniu 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

teraz sie nie wazylam ale napweno juz cos przytylam znowu ostatio wazylam sie tydzie temu ale wiem jedno w tym i następnym miesiącu tyje sie najwiecej potem staje waga

no ja 4,2 przytyłam ale widac u mnie brzunio ale i ten nie jest taki wielki, ale już odstaje i widac go bo wstre rzeczy nie bardzo sie mieszcze

wiem własnie też to słyszalam że teraz najbardziej sie przybiera na wadze bo jak warzyłam sie ostatnio to nic a w poprzednim tygodniu to 1,2 mi przybyło od razu

wlasnie teraz bedziemy tyly no niestety tak juz jest dlatego jezeli moge cos poradzic to bardzo uwazaj na to co jesz bo mozna sie zatracic naprawde znam to na swoim przykladzie teraz bardzie uwazam

to dobrze to nawet wskazane,gorzej jezeli chodzi o slodycze,ciastka i chleb strasznie tuczy OOO mnie teraz koie jak zwykle w lewym boku teraz na samym dole

to dobrze ja tez lubie w tej ciązy slodycze a tak na co dzien nie lubie i w tamtej ciązy tez nie lubialam teraz czasami mam ochote,chleba duzo nie jem bo to tez zatyka a ja mam problemy jelitowe w tej ciązy niestety

tak zrobie troche mnie to nurtuje ze czasami bolą mnie ogolnie boki brzucha nie chodzi o ciąze tylko tak w kolo tam gdzie są jelita czsami mnie bolą jak sie nacisne potem przechodzi

cześć kobitki :) :) nie było mnie dzisiaj do południa bo od rana biegam po urzędach, pity i te inne gady :) wczoraj jak jechałam z mężem do marketu to wstąpiliśmy do sklepu z wózkami, bo był akurat po drodze i o mało nie pokłóciliśmy się tam :( poszło oczywiście o wózek jaki ma być a mianowicie ten co mi się podobał mąż stwierdził, że za cięzki :( jak pokazałam mu lekki to stwierdził, że jest na twardych kołach i w zimie nie będę jeździć tylko się ślizgać :( jak znalazłam lekki i na pompowanych kołach to co się okazało??? że jest trójkołowy a taki mam sobie wybić z głowy bo na żadnym podjeździe nim nie wjadę :( no i mój mąż zanalzł jeden co mu odpowiadał ale wyglądał on strasznie, poprostu beznadzieja totalna aż wstyd jeżdzić takim wózkiem po ulicy :( już nie mam siły , ciekawe jak to będzie kiedy pójdziemy kupić wózek , aż się boję :) a w markecie kupiłam sobie balsam brązujący ale nivea bo l \'oreal nie było dla mojej karnacji :) ja będę na razie używać tego a ty agnieszka31 tamtego i będziemy wymieniać się doświadczeniami :) a co do tycia to ja przytyłam w pierwszych miesiącach 9 kilo ale na szczęście od miesiąca waga stoi , przed ciążą ważyłam 44kg teraz 53 kg :) byłam jak kurczak mała i chuda a teraz zostało mi tylko mała :) hihihihi dzidzia dzisiaj dała znać jak stałam w ogromnej kolejce w urzędzie skarbowym, wierciła się niesamowicie :) chyba nie lubi kolejek jak mamusia :) :) niestety jestem tak zmęczona,że opuszczę was i pójdę spać :( może wpadnę po południu lub wieczorkiem :) zależy czy wygram bitwę o kompa z mężem :) pozdrawiam was wszystkie cieplutko :)

skoro wazylas 44kg niewiem przy jakim wzroscie to te 9 kg napewno Ci nie zaszkodzi,bo ja wazylam 52kg w porywach 50kg i jestem szczupla,wiec pewnie nawet na korzysc wyglądasz,troszke napewno jeszcze przytyjesz ale zapasow masz az nadto. ja jeszcze nie mysle o wozku,mam jeden po malej fajny ale mam ochote kupic sobie nowy napewno z malymi kołami i niezbyt ciezki bo mialam tamtym razem 2 wozki i pierwszy szybko sprzedalam zresztą za przyslowiową zlotowke bo byl ciezki i z duzymi kolami drugi byl super mam do dzis w garazu.jeszcze zastanowie sie co do wozke pierw musze przejsc spokojnie ciąze i porod teraz towaru jest duzo to napewno cos sobie fajniego znajde. Fajnie ze kupilas sobie jakis samoopalacz nivea slyszalam ze tez jest dobry ja jestem bardo zadowolna ale niewiem czy brzuch tez smarowac narazie tego nie robie.te rybaczki co sobie kupilam zanioslam do krawcowej zeby mi skrocila ten material na brzuch bo on jest bardzo gruby i bedzie mi w lecie gorąco.To narazie do potem....

ja też kupiłam wczoraj ale balsam brązujący kolastyny juz go kiedys używałąm i fajnie mi troche przyciemnił skóre a potem delikatnie samopalaczem i bedzie dobrze już tak robiłam ale ja mam dzis lenia

Agnieszka ja mam tylko 158 cm wzrostu i jak ważyłam te 44kg to wyglądałam jak filigranowa dziewczynka :) a te 9 kg poszło mi w uda, pupę, cyki i brzuszek oczywiście :) zawsze miałam wcięcie w talii a teraz zostały po tym wspomnienia :) napisz mi jakie są zalety małych kółek a wady dużych i czy miałaś twarde koła w wózku, ok? chę mieć argumenty przy następnej ostrej wymianie zdań z mężem :p myszka suwaczki super :)

Dziewczyny, ale wy jesteście drobniutkie. :-) Ja w ostatnim czasie ważyłam 62 kg przy wzroście 168 cm. byłato dla mnie optymalna waga - nie byłam ani za gruba ani za chuda (choćchciałam być szczuplejsza). NIeststy moje półtoraroczne starania spowodowały, że przytyłam 10 kg!!!!!!!!!!!! Czułam się z tym strasznie, ale zrobiłabym wszystko żeby mieć dziecko. Jak widzicie kawał ze mnie baby (chociaż według wieli osób dobrze wyglądam). Teraz przytyłam około 2-2,5 kg i na razie idzie tylko w brzuszek i troszeczkę w piersi.

smiglo7 no moj wozek mial duze kola i byl ciezki tez jestem dosc niska i drobna i poprostu rączka wcinala mi sie w ręce jak podnosilam wozek straszne nie pamietam jakie byly kola,ale wiem jedno ze kupie sobie wozek maly i drobny bo tamten pierwszy to jeden koszmar dla drobnych osob

Agunia81 najwazniejsze jest teraz dziecko ,wazne ze jest zdrowe i ze sobie rosnie inne rzeczy są teraz mnie wazne,fakt ze trzeba uwazac na to co sie je bo ja jestem przeciwniczką wcinania wszystkiego co popadnie bo niestety potem jest problem znam kolezanke ktora tak sie zatracila w ciązy ze nawet nie zauwazyla jak przytyla 40 kg a to juz jest naprawe rekord,no i do tej pory niestety jest juz grupsza a minęlo 6 lat wiec wiadomo uwazac trzeba

no właśnie a mi się podobają wózki tako i one są ciężkie i mają duże koła :( już sama nie wiem co kupię :( a wogóle to się wkurzyłam bo miałam sobie zrobić włosy , koleżanka fryzjerka miała do mnie przyjechać ale niestety nie może bo przed świętami ma masakrę w pracy :) jestem zmuszona kupić sobie farbę i sama zafarbować a baleyage zrobię sobie w maju :)

Agnieszko!! Ja na razie w ogóle się nie przejmuję moją wagą. :-) O figurę będę się martwić później, bo dzidzia jest dla mnie najważniejsza.

smiglo7 na jaki kolor farbujesz wlosy bo jezeli na bląd to tylko teraz zrob to u fryzjera bo w ciązy ciezko jest zafarbowac w domu zresztą nawet bym nie probowala wiem tylko jedno ze sma bym tego nie robila. Zastanow sie nad tym wozkiem ja nie polecam ciezki,z duzymi kolami niektore dziewczyny takie lubią ja przeciwnie strasznie sie meczylam

Agunia81 no i dobrze ze sie nie martwisz bo i czym martwic sie mozna potem jak z dzidzią bedzie wszystko wporządku hehe

Gość Dziska
hej dołaczam do was!!!!!!!!!! ja mam termin na 12 sierpnia 2007!!!!!!!!!!!!!!!!! jak sie czujecie kobietki?

Gość Dziska
Suri......Żaneta.....24..woj.kuj.-pom.........16....... ..01 .08.07....+1 Molinezja...............28.....Kraków...............16.. ...01.08.07.....+2 a_ga2.....Agnieszka....27.....Starogard Gdański.15....02.08.07....+2 kika30..... Monika ......30....woj.zach-pom......22....02.08.07.+4 syn pluszka... Beata .......31 ...woj.kuj-pom ........16......03.08.07..+3 enais......................24...małopolskie..........16. ......03.08.07..+3 moonisia....Monika....21....Poznań................22.... ..4.08.07...+4, córeczka sokratynka....Ola.......24....Trójmiasto........22... ..05.08.07..+5 syn Magduśka................29.......Kraków.............16. .....06.08.07.. Dżiska....................23.....woj.lubelskie.........6 .......08.08.07..-4 Kasiaka..........28...........wielkopolskie.........18. ....09.08.07..-2 -dziki storczyk-.Maja..25.....Śląsk..................20.....10.08. 07 ...0 SoldeLuna...Marta....28.5......Warszawa.........21....1 1.08.07..+2.6 oliwka2 - Magda - 31 - Trójmiasto - 14tc - 12.08.07(+2kg) - 99% synek slonko26....Joanna......26.....warm-mazur........14... ..12.08.07..+2 Agunia81 .......26... małopolska......19....12.08.07..+1,5kg…synek dominika-80.......27...........małopolska.........15.... .....13.08.07..+0,5 gosiafrancja.............27.......Francja.............8. .....14.08.2007.. doti....Dorota...........28......opolskie.............15 .....15.08.07...+5 jaga77...................29.......woj.lubelskie........9 ......15.08.07... betika...Beata..........30.......Toruń...............5.. .ok..15 -16.08.07 Olinka76....Ola.....30......Trójmiasto.....20. ...15.08.07..+3..synek nati83 ...Natalia.....24......... Śrem ............14.......18.08.07.+4 badeve....Ewa Badeve 26...podkarpackie.....19.........19.08.07 ..+5 myszka24......Ewelina.......24......Łódź.......19.. .....20.08.07..+4,2 julianna29......29..........warszawa..........20.. .....21.08.07...+2 dz dragonka73........33......Wroclaw/usa.......20.......22. 08.07..2 synek? KATRINA31..Kasia................Śrem............ 17........25.08.07..+4 Agnieszka31.....31...........podkarpackie........18.... ...26.08 07...+2 Halinamalina.....31...........dolnośląskie...........19. ......26.08.07..+0 smiglo7......Asia....28.....Wrocław.... 19....26.08.07...+9 kg córcia? Anuśka2007.......24...........zach-pom.............17.. ..29.08.07...5kg Ale nas tu jest!!!!!!! czyżby w tym roku był wyż demograficzny??????????????????

agnieszka miałam zafarbować włosy na ciemny blond ale mąż mnie namówił i kupiłam farbę opalizujący szatyn, :) chciałam przyciemnić włosy (mam już brzydkie odrosty) a w przyszłym miesiącu chę na to nałożyć jasne pasemka, zrobić lekki balejage dziewczyny trzymajcie jutro z rana kciuki za moje farbowanie :) jak tylko zafrabuje włoski to dam wam znać co wyszło :) albo będę zadowolona albo będę ryczeć :(

Witaj dziksa witamy w klubie zaciązonych niby jest nas tutaj tak duzo ale malo tu osob pisze bo inne dziewczyny zalozyly drugie forum i sie podzielilysmy niektore naszczescie nas odwiedzają ale przewaznie piszą te same osoby. Co moj maly(a) nie rusze sie duzo i intensywnie niewiem czy mam sie martwic czy poczekac co bedzie dalej i w dodatku potwornie boli mnie kręgoslup po nocy potem jak sie rozruszam jest lepiej ale teraz poki co boli