Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicili

COŚ TANIEGO I SKUTECZNEGO NA CELLULIT?!hm?

Polecane posty

Gość nie żadne
kremy i inne "cudowne" środki tylko ruch: ćwiczenia, basen, a do mycia kupićszorstka rękawicę. Pić dużo soków, czasem ziół i wodę- tak z litr dziennie- pomaga. Te wszystkie preparaty uzależniają skórę i kiedy przestajesz ich uzywać to skóra wraca do poprzedniego stanu i nie tylko ja to zauważyłam.

Gość nicili
a jakie te "kremy"i cudowne srodki polecacie?na wyszczuplenie, ujedrnienie itd.?macie cos sprawdzonego?

Gość cocakarola
a ja uważam,że poza ruchem,który jest w tej kwestii najwazniejszy pomaga wcieranie balsamów.Nie mam na myśli jakichś balsamów cud.Mogą być tanie,zawierać jakiś dodatkowy składnik. Trzeba to robić sysytematycznie i żmudnie.Wtedy pomaga nawet zwykły balsam.Wcierając go rozmasowujemy skórę,a także to co pod nią-rozbijamy tkankę tłuszczową.Taki masaż dobrze działa.Jestem tego przykładem.

Gość iotfy
Masaż własnoręczny+sport

Gość nowalijkaaarsa
Zgadzam się z Cocakarolą , że obojętnie jaki balsam bo chodzi przede wszystkim o to żeby robić to regularnie i masować żeby rozbić ten tłuszczyk

z niedrogich kosmetyków - seria Lipocell Bloker Ziai. droższe kosmetyki wcale nie okazały się skuteczniejsze (np. PerfectSlim L\'oreala).

Gość perka
do wyboru olejki:z brzozy,cedru,cyprysu,rozmarynowy,grejpfrutowy,paczulowy,geraniowy(tego ego nie stosowac przy przyjmowaniu pigul antykoncepc.!)