Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do wicki

czemu uwazacie ze kazdy topik to prowokacje?

Polecane posty

Gość do wicki

ktos dostał okres to prowokacja ktos został zraniony to prowokacja ktos został napadniety i zgwałcony = prowokacja komus zginął w wypadku facet - prowokacja ktos zesrał się bo do wc nie doleciał - prowokacja pojawia się na forum pani Liszowska-prowokacja a nie uwazacie ze mozna zesrac się? nie uwazacie ze mozna zostac zgwałconym? nie uwazacie ze moze naprwde komus zginął facet? a nie uwazacie ze przeciez liszowska nie jest Bogiem i mogła tu naprawde byc? zastanówcie się na dsoba bo czekacie na topiki , piszecie, wypowiadacie się a potem ze prowokacja.

Gość masz racje
też tak uważam czasamiaz nie chce sie pisac bo zaraz jak na ciebie najadą to szkoda gadac.. a propo Liszowskiej to gdzie i kisedy była bo chyba przegapiałam...???

Gość do wicki
jeszcze więcej było- dałam tylko przykłady. Nikt nie potrafi uwierzyć w nic. To ze kogos kot dostał owsików tez musi byc prowokacją? a to ze kogos pies wystawił ptaka i sie łasił do pani to tez musi byc prowokacja? a to ze ktos został bzykniety w lesie tez jest niemozliwe? zastanów się.

Gość nie mam weny na nicka dziś
Błagam Cię, 13 letnia panna owszem, może dostać okres i to nie jest prowokacja, natomiast pozostałe jej wypowiedzi swiadczą już jedynie o, marnej w dodatku, prowokacji

Gość przepraszam za spoznienie
moze dlatego, ze jestesmy tu zeby sie posmiac i oderwac od zamglonego poranka

Gość to tylko ludzie
ciezko chorzy, ktorzy nie maja sie na czym wyladowac... trzeba im wybaczyc i po prostu ignorowac...

Gość do wicki
był taki topik ze jestem czy byłam uczestniczka tzG - poszukaj na ogólnym, czytałam. Tez nie uwierzyli ze weszła bo uwazali ze powinna byc w teatrze i ze takie gwiazdy jak ona nie moga popełniac błędów. Ona pisała ze własnie wychodzi do pracy , ze weszła na chwilę i ze nie jest Bogiem i nieomyla i tez zdarza jej się popełniac błędy. Nikt nie uwierzył ze to ona.

Gość do wicki
to co piszemy czasami brzmi niewiarygodnie. Np duzo z nas jest dojrzałymi kobietami a tu piszemy takie głupoty dla jaj. Np ze boli mnie cipa, smierdzi mi cipa sledziem. To sa dorosłe kobiety ale pisza to co czuja, moze faktycznie ma chora pipke i napisała ze jej smierdzi i co zrobić.i zaraz prowokacja ma byc? napisała cipa bo chciała byc normalna , zwykła a nie jakas tam damulkowata pancia.

Gość na forum jest Brad Pitt
!!!! szybko

Gość do wicki
jedna dziewczyna pisałz ze miała raka, inna ze jej przyjaciólka na raka umiera i zaraz ja zbluzgali ze sobie wymysla i dziewczyne wymiotli stąd. Współczucia bo moze faktycznie było jej zle. Inna pisała ze ma depresje i mysli samobójcze. Owszem moze sa prowokatorki- ale czy wszyscy? tego nie wiemy i padły odpowiedzi ze ktos pomoze jej przy podcinaniu sobie gardła i wieszaniu się na skakance. Inna pisała ze własnie jej narzeczony zginął w wypadku i ktos sie smiał. Nie wierzył. W co wierzyc skoro z wszystkiego sie smiejecie i ublizacie ?

Gość do wicki
była tu jedna babka która miała kase a nie miała kurtki dla córki i juz wszyscy jej słali ubrania, kasę , jedzenie. A ona chciała tylko kurtke i miała kase tak mówiła. I ja uznałabym to za prowokację bo ponoc od rana przesiadywała na necie u sąsiadki. taaaaaaa na necie od 7.00 u sąsiadki juz wierzę ze ja ktos tam przyjmuje od rana.....prowokacja. jednak naiwni sie znalezli i jej słali rzeczy. Potem ta sierotę ponoc okradli w autobusie. taka biedna , nie pracuje - niech do pracy idzie a nie tu podpuszcza. No i to była prowokacja. Trzeba umiec wyczuc ze coś nie trzyma się kupy, ze cos nie pasuje. Podpytac wypytac a nie z góry oceniac ze ktos prowokuje.

Gość do wicki
narazie to ty płaczesz nie ja.

Gość ciapła klucha
przestań się tak podniecać laska🖐️

Do Viki----czytaj ze zrozumieniem kobieto.Ona chciala kurtkę dka córki bo NIE MA pieniędzy.Niechcesz pomóc to nie pomagaj ale daruj sobie te komentarze.Nie byłaś u niej i nie wiesz jak jest.Wszędzie wietrzysz prowokacje i naciągaczy.Przykre to.Musisz być bardzo w siebie zapatrzoną kobietą.Wspólczuję ci.I nie odpisuj na mój post bo i tak zostawię go bez komentarza.

Gość ciepła klucha
No proszę obrończynie moralności pojawiły się szybko :-o

Gość do wicki
foleta obrończynio ubogich jak niechcesz by ci odpisywano to poco sie udzielasz ? napisałam tylko ze bya tu oszustka i zostało to udowodnione a ty zostałas oszukana i teraz głupio ci sie przyznac. wez idz pomagac biednym .

Gość do wicki
tak twoja minka oznacza płacz.

Gość do wicki
nie, tylko zapytałas mnie czy uwazam ze twoje minki to płacz. Więc napisałm ci ze ta minka oznacza płacz.

Gość chce futerko z plusza
to ze tu weszłam tez jest pewnie prowokacją

Gość łączenie tematów
11:42 rozumiem cie 1. dziewczyna nieswiadomie wylądowała ze swoim znajomym w łózku - obleśnym pracownikiem 2. dziewczyna nieswiadomie bądz swiadomie przespała się z szefem To prowokacja , faktycznie nie zdarzyło sie zadnej z was wylądowac w łózku na imprezie? Moze nie, ale nie znaczy ze ktos tez nie. Swiat jest wielki i rózne rzeczy nas spotykają i dlaczego wszystko odbieracie jako prowokację? 3. zjadłam czerwone jabłko - tez prowokacja? bojkze to mozliwe bym zjadła takie jabłko prawwda? 4. mąz mnie zdradził z siostrą - tez mało prawdopodobne dla was a moze komus to sie zdarzyło? nie pomyslałeś? 5. zdechł komus kot. Tez prowokacja? czy tobie nigdy nie zdechło zwierze? mze nie, ale pomysl ze nie tylko ty zujesz na swiecie i moze innym zdychają koty 6. ze ktos zaspakaja się marchewką, moze tak byc, skroro nie ma wibratora, rózne rzeczy do głowy nam wpadają. Znam kobiete co dezedorant i parówkiw sadzała i co? takie nieprawdopodobne? Nieprawdopodobne moze byc porwanie przez ufo aczkolwiek kilka osób to widziało i cięzko nam uwierzyć, ale zeby odrazu wszystko poddawac jako prowokację? 11:42 prowokacja jak nic nie prowokuj 11:43 zwariowana ciupaska ten topik to tyz prowokacja 11:45 gregia [url=http://www.szipszop.pl]http://www.szipszop.pl/tickers/12222.gif[/ img]