Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panda123

na dobre i na złe

Polecane posty

Coś na każdą okazję (facetom nie będzie do śmiechu) 30 zdań, które kobieta może powiedzieć gołemu mężczyźnie: 1.Paliłam już grubsze skręty 2.Ohhh, jakie to urocze. 3.Może po prostu się przytulimy? 4.Wiesz, chirurgia plastyczna mogłaby pomóc. 5.Możesz tym zatańczyć? 6.Mogę dorysować na tym uśmiechniętą buźkę? 7.No no, a stopy masz takie duże. 8.Dobra, popracujemy nad tym. 9.Czy to piszczy przy naciśnięciu? 10.O nie... chyba boli mnie głowa. 11.(chichot i pokazywanie) 12.Czy mogę być szczera? 13.Jak słodko, przyniosłeś kadzidełko! 14.To tłumaczy, skąd u ciebie taki samochód. 15.Może po zmoczeniu urośnie. 16.Za co Bóg mnie pokarał? 17.Przynajmniej dużo (długo) nie zajmie. 18.Nigdy przedtem nie widziałam takiego;) 19.Ale wciąż działa, prawda? 20.Wygląda na nieużywany. 21.Może wygląda lepiej w naturalnym oświetleniu. 22.Może przeszlibyśmy od razu do zapalenia papierosów? 23.Zimno ci? 24.Musiałbyś najpierw naprawdę mnie upić. 25.Czy to złudzenie optyczne? 26.Cóż to takiego? 27.Dobrze, że masz tyle innych talentów. 28.Czy jest do tego pompka? 29.Więc to dlatego osądzasz ludzi po osobowości. 30.Zdaje się, że to zrobi ze mnie rannego ptaszka.

SIEDEM CUDÓW KOMUNIZMU 1. Każdy miał pracę. 2. Mimo, że każdy miał pracę, nikt nigdy nie pracował. 3. Nawet mimo tego, że nikt nie pracował, plan był zawsze wykonany w ponad 100% 4. Nawet mimo tego, że plan był wykonywany w ponad 100%, nie można było niczego kupić. 5. Nawet mimo tego, że nie można było niczego kupić, wszyscy mieli wszystko. 6. Nawet mimo tego, że wszyscy mieli wszystko, wszyscy kradli. 7. Nawet mimo tego, że wszyscy kradli, nigdy niczego nie brakowało.

WITAM MIKOLAJOWO mam małe co nie co ale chwalic sie nie bedę komiwojażerko miło :D trzymaj tak dalej🖐️ panda chcesz pande?:P

Witajcie 🖐️ Nie nie zapomniala tylko zalatana i zapracowana przed sietami,ale mam cos dla Was:D Chemiczna analiza kobiety Panowie jest to żart dość popularny w kręgach chemików, ale czytając go z pewnością uśmiechniecie się niejednokrotnie - nie wymaga on ogromnej wiedzy do zrozumienia. Nam też się należy chwila rozrywki, nieprawdaż? Zatem - przyjemnej lektury (panie trzymajcie przez chwilę poza obszarem, z którego mogłyby odczytać te nasze, szowinistyczne fanaberie). Pierwiastek: Kobieta Symbol chemiczny: Ko Odkrywca: Adam Masa atomowa: Zwykle dopuszczalna to 53,6kg, ale zmienia się w granicach od 40 do 180kg. Występowanie: Ogromne ilości we wszelkich obszarach zurbanizowanych. Własności fizyczne: - powierzchnia pokryta zwykle warstwą farby, - gotuje się w zerowej temperaturze, zamarza bez przyczyny, - topnieje tylko w wyniku odpowiedniego traktowania, - gorzknieje, gdy używa się jej niewłaściwie, - występuje w różnych odmianach - od dziewiczej rudy do zwykłego stopu. Własności chemiczne: - posiada duże powinowactwo do złota, srebra, platyny i innych cennych kruszców, - zdolna do pochłaniania ogromnych ilości drogich substancji, - może spontanicznie eksplodować, jeśli pozostawi się ją z ..., - nierozpuszczalna w cieczach, ale jej aktywność silnie wzrasta pod wpływem wchłaniania alkoholu, - wydajność zależna od ciśnienia przyłożonego w odpowiednim miejscu. Zastosowanie: - zwykle ozdobne, np. w drogich samochodach, - najpotężniejszy znany pierwiastek chemiczny zdolny do redukcji ilości pieniędzy, - niezła pomoc w czasie relaksu. Wykrywanie różnicowe: - czysta próbka zmienia barwę na różowo-czerwoną, gdy bada się ją w stanie całkowicie naturalnym, - zmienia barwę na zieloną, gdy umieści się ją w pobliżu lepszej próbki. Uwagi dotyczące użytkowania: - wysoce niebezpieczna, poza pewnymi i doświadczonymi dłońmi, - posiadanie więcej niż jednej jest nielegalne z wyjątkiem niektórych obszarów.

Instrukcja - poradnik \"użytkownika\" mężczyzny. Dlaczego tak trudno jest porozumieć się kobietom z mężczyznami? Czy nie byłoby cudownie, gdyby mężczyźni w ich życiu pojawiali się wraz z instrukcją? Pewnie niejednej kobiecie przyszło do głowy, że gdyby była gdzieś dostępna \"instrukcja obsługi\" mężczyzny, to jej życie stałoby się łatwiejsze. Instrukcja - poradnik \"użytkownika\", czyli broszura, która pomoże zapoznać się z jego właściwościami, zawierająca informacje, jak uniknąć zranienia podczas używania. Dlaczego zakładam, że to kobiety marzą o takiej \"publikacji\"? Bo one właśnie \"używają\" mężczyzn częściej niż innych urządzeń i ciężko im samym dojść do tego, jak też te \"urządzenia\" (mężczyźni) funkcjonują. A tak, zdane same na siebie, mają do wyboru trzy możliwości postępowania z przedstawicielami płci przeciwnej: Mogą się złościć na mężczyzn za to, że doprowadzają je do szału i spędzać życie na narzekaniu. Przez kilka godzin może jest to zabawne, po kilku latach jednak znacznie traci na atrakcyjności. Mogą zupełnie zrezygnować z mężczyzn i kupić sobie sympatycznego pieska. Jest to może mniej pracochłonne, lecz niezbyt satysfakcjonujące. Mogą postanowić, że nauczą się wszystkiego czego można się nauczyć o rozumieniu mężczyzn i radzeniu sobie z nimi tak, aby mieć wspaniałe związki, na jakie przecież zasługują. Dlaczego mężczyźni są tacy, jacy są? Dlaczego mężczyźni zgubiwszy drogę, wolą raczej godzinami krążyć w kółko, niż zatrzymać się i zapytać o kierunek? Czy kiedykolwiek podejrzewałyście, że mężczyźni, którzy próbują zyskać władzę nad kobietą, w głębi ducha boją się władzy, jaką one mają nad nimi? Czy zastanawiałyście się kiedykolwiek nad tym, dlaczego mężczyźni z takim trudem godzą się na to by ONA naprawdę się do nich zbliżyła? Czy zastanawiałyście się, dlaczego mężczyźni tak bardzo się denerwują, kiedy starają się nad czymś skoncentrować, a wy próbujecie zmusić ich do tego, żeby zwrócili uwagę na was? Czy zadawałyście sobie kiedykolwiek pytanie, dlaczego mężczyzna upiera się przy tym, że nie jest zmartwiony ani zdenerwowany, choć na pierwszy rzut oka widać, że jest odwrotnie? Większość kobiet doznała uczucia frustracji patrząc na mężczyznę, którego kocha, i czując, że nie potrafi zrozumieć, dlaczego on jest taki jaki jest. Dlaczego \"bycie mężczyzną\" znaczy ukrywanie własnych uczuć, przekonywanie rywali, walkę ze złym światłem o przetrwanie, przywiązanie do własnej niezależności, opanowanie. Mężczyźni są powodowani zwyczajami przekazywanymi z pokolenia na pokolenie, są kształtowani przez rodziców i społeczeństwo wpajające im wartości, które odrzucają intymność. Przyjrzyjmy się więc ogromnemu wyzwaniu uczuciowemu, jakiemu dziś mężczyźni muszą stawić czoło. Jacy powinni być mężczyźni zgodnie z: wychowaniem Gotowi do obrony i podejrzliwi Ukrywać swoje uczucia Sprawiać wrażenie silnych i niepokonanych Współzawodniczyć Władać światem zewnętrznym Niezależni samotnicy Trzymać się na wodzy kobiecymi oczekiwaniami ufni i otwarci okazywać swoje uczucia pozwalać sobie pomóc współpracować władać światem wewnętrznym potrzebować kobiet popuszczać sobie wodzy A więc kobiety przełomu wieków, mówią mężczyznom, że te właśnie cechy, które oni z takim wysiłkiem wypielęgnowali w sobie, doprowadzają do szału i dostarczają i że chciałyby, by rozwinęli w sobie te cechy, które nauczono ich traktować jako \"niemęskie\" i jako \"słabość\" a których z takim wysiłkiem unikali.

Cześś dziewczyny!:) dawno mnie nie było i zgubiłam link do tego tematu, ale dziś odnalazłam go i witam was ponownie taką małą opowiastką:) pozdrawiam ciepło kobietki 🌻 Dawno, dawno temu, w odległym królestwie żyła sobie piękna, niezależna i pewna siebie Księżniczka. Pewnego dnia, spacerując po łąkach okalających zamek, zobaczyła nad brzegiem stawu żabę. Żaba - widząc piękną Księżniczkę - jednym susem wskoczyła jej na kolana i rzekła: - Kiedyś byłem przystojnym księciem, ale zła wiedźma rzuciła zaklęcie i przemieniła mnie w szkaradne żabsko. Jeden twój pocałunek sprawi, że odzyskam swą dawną postać. Potem ożenię się z tobą i zamieszkamy w pałacu z moją matką. Do końca życia będziesz szczęśliwa mogąc gotować mi posiłki, prać moje szaty i wychowywać moje dzieci... ...Tego wieczoru Księżniczka jadła na kolację smażone żabie udka z białym winem i śmiejąc się perliście, mówiła do siebie: - Nic z tego, kurwa, nic z tego!

Witam Was i życzę MIłEGO DNIA CO DNIA Rycheza miło że o nas pamiętasz 🌻 Anna Maria 🌻 Coperta 🌻 dzięki za dotlenienie 👄

Witaj RYCHEZO LOTARYNSKO 🖐️ fajna opowiastke nam opowiedzialas, ja wpadam na chwilke dzis bo za pare minut bede wychodzic do pracy, a wieczorem mam balety tak dzis nie napisze Wam zadnej ciekawostki ale jutro zrewanzuje sie dowcipami:D :D Zycze wam milego popludnia i wieczoru 🌼 🌼 🌼

Liliowy kapelusz... Kobiety Kiedy ma 5 lat: Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę. Kiedy ma 10 lat: Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka Kiedy ma 15 lat: Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwą siostrę przyrodnią Kopciuszka: \"Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!\" Kiedy ma 20 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się \"za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste\", ale mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się \"za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste\", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 40 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się \"za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste\", ale mówi, że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 50 lat: Ogląda się w lustrze i mówi: \"Jestem sobą\" i idzie wszędzie. Kiedy ma 60 lat: Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa świat. Kiedy ma 70 lat: Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności. Wychodzi z domu i cieszy się życiem. Kiedy ma 80 lat: Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze świata. Może wszystkie powinnyśmy dużo wcześniej założyć taki liliowy kapelusz... Z całego serca życzę nam pięknych dni i nie zapomnijcie liliowego Kapelusza!

Szkoda, że tak wiele z nas (ja sama bardzo często) zapomina swojego fioletowego kapelusza... miłego wieczoru, mój będzie raczej smutno-przytłaczający, więc chociaż wam życzę udanego🌻 :)

witam Was 🌼rycheza chyba chodziło ci o nocke bo dośc późno pisałas miły wieczór byłby gdybym umiała założyc liliowy kapelusz ale nie zawsze jest tak jak sie chce panda👄[anna- maria 👄 może 2-3 dni mnie nie bedzie ale bedę tesknić:(

Witajcie wszystkie :D:D:D Dziś mam zakręcony dzień chyba i ja poczułam przedświąteczną gorączkę hihihi Copertooo ja już tęsknie 😭 Wszystkim życzę miłego wieczoru i dużo humoru ;) 🌻

Witam wszystkie kobiety coperte, pande i komiwojazerke 🖐️ Coperto bedziemy za Toba tesknic wracaj szybciutko i odezwij sie po powrocie🌼 Pando nie tylko ciebie ogarnela przedswiateczna goraczka ja juz mam caly dom od gory do dmu udekorowany jutro oczywiscie znowu caly dzien sprzatania:D :D :D Obiecalam wam pare dowcipow na ten deszcxzowy wieczor bo u mnie leje jak z cebra juz od tygodnia no wiec do rzeczy: Zagadka: \"Co to jest nic? - Pół litra na dwóch.\" Zagadka: \"Jak się nazywa Niemiec pod woda? - Peryszkop.\" Zagadka: \"Jak zakończy się ostatni odcinek powieści radiowej \"W Jezioranach\"? - Popatrz, Maryś, na niebo. Jaki wielki grzyb.\" Zagadka: \"Dlaczego Kinga została święta? - Bo Bolesław był Wstydliwy!\" Pacjenta uśpiono do operacji. Gdy obudził się, spostrzegł zdziwiony, że chirurg bardzo się postarzał i ma długą siwa brodę. - Coś nie w porządku, panie doktorze? Czy ja tak długo byłem nieprzytomny? - Ja nie jestem doktorem - odpowiada starzec - ja jestem świętym Piotrem... Słyszałem, że Wiesiek Kowalski kupił sobie nowy samochód? - Przecież to nie jego! - Skąd wiesz? - Wczoraj mi powiedział, że to Toyota Karola. Zycze milutkiego i cieplutkiego wieczoru a teraz zmykam wypisywac kartki na swieta;)

no i jestem prosze juz nie tęsknić:) witam i pozdrawiam wieczorem zapraszam na rozmówki 🌼👄

Witaj coperto jak cie nie bylo to nikt tu ne zagladal ani panda ani rycheza ani komiwojazerka ciesze sie ze juz wrocilas👄 Moze ktos wieczorem jednak tu zapuka;)

PUK PUK nooo jak widać :) ale to okres przedświateczny niczemu nie dziwie sie DO miłego nastepnego wieczora paaaaa

ja też puk puk:D a ja owszem, zaglądałam ostatnio, ale nikt nic nie pisał, więc się nie wybijałam ;) a tak prawde mówiąc jeszcze nie poczułam w pełni przedświątecznej gorączki (może oprócz wielkiego piątkowo-sobotniego sprzątania), prawdziwe szaleństwo dopiero nadciąga;) miłego wieczoru i dobrej nocy wszystkim! 🌼

Witam wieczorową porą :D Przepraszam,że nie zaglądam, obiecuje sie poprawić ;) narazie mam przygotowania do świąt i córcia mi zachorowała :( ma anginę. Ale weszłam powiedzieć wam DOBRANOC i życzyć KOLOROWYCH SNóW 👄

Witajcie wieczorkiem slyszalm panodo ze corcia chora dajesz jej antybiotyki? Teraz taka pogoda wszystkie chorobska wychodza na zewnatrz. Mnie dzis atak chwycil nie wiem czy nerki czy kozonki ciagnelo od plecow po podpusze i zoladek, caly czas jestem na srodkach przeciwbolowych zobaczymy czy noska bedzie spokojna,oby bo czulam sie jak w kleszczach z tylu bol z przodu bol i wymioty do tego.Bogu dzieki ze na razie przeszlo odpukac w niemalowane.Moja corka w zeszlym tygoniu miala bolescie brzucha, chyba to grypa brzuszna. Dzi tez nie bede dlugo siedziec ide z poduszka elektryczna do lozka. Zajrze jutro do was kobietki, a teraz zycze dobrej nocki kazdej:)

Gość Śmiertelnie chora z miłości
na dobre i złe...to nic nie znaczący slogan,wiem to teraz,jak mnie oszukał mój luby!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj te choroby... rzeczywiście w taką pogodę najłatwiej coś złapać, u mnie też co drugi Domownik pokaszluje i siąka nosem, a Dziecko nawet złapało zapalenie płuc i zastrzykami kłute codziennie... Biedaczek, ale przechodzi to bezproblemowo, szaleje jak pijany zając po domu i tylko narzeka na brak przedszkola;) Trzymacje się zdrowo!

Witajcie wieczorkiem no faktycznie te chorobska ludzi tak mecza, okazalo sie ze mam silne zapalenie pecherza po wczorajszym ataku.Dostalam kuracje na 5 dni zobaczymy czy przejdzie po takim krotkim czasie.Dzis juz jest lepiej dzis i jutro jestem w domu a w czwartek do pracy na popoludniu. Znikam teraz ide sie troche polozyc🌼 🌼 🌼

witajcie śmiertelnie chora z miłości współczuje bo to musi baardzo bolec jeśli ktos mówi na dobre i na złe a potem z jego postepowania wynika co innego Mysle , ze też jest różnica jak robi nagły zwrot lub problem narasta