Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panda123

na dobre i na złe

Polecane posty

Witajcie 🖐️ A koledy chetnie pospiewwamy, a jak tam dziewczyny prezenty juz porobione na swieta? BoMikolaj z ruzga juz blisko:D:D Ja wlasnie wczoraj bylam na kiermaszu swiateczny troche drobiazgow nakupilam a po swietach mam troche wolnego i dzideci maja wakcje to chyba znowu zrobie napad na domy i centra handlowe;) ;) :) Zmykam teraz na moj serial :) Pando odezwij sie co sie dzieje ze nie dajesz znaku zycia jeszcze te chorobska siedza u ciebie w domu? Wygon je szybko BoGwiazdka juz tuz tuz 👄 👄

Witajcie :) jestem,chociaż Anna Maria ma rację choróbska panoszą się w moim domu :( wyzdrowiała córcia to wzięło syna i mnie :( dziś znów odwiedzę lekarza :O Wam,żebyście miło spędziły czas polecam \"Kolędę dla nieobecnych\" http://www.zss-kielce.interszkola.pl/Koleda/koleda.html na samym dole strony trzeba kliknąć żeby pobrać. Życzę Wam miłego dnia i pozdrawiam serdecznie. Mam nadzieję,że później się odezwę na tlenie :)

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany życzę wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi.