Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panda123

na dobre i na złe

Polecane posty

Gość panda123

Kto ze mną??

absolutnie do niczego nie zobowiązuje ;) jedynie do dobrej zabawy a ja już na czarno :D

absolutnie do niczego nie zobowiązuje ;) jedynie do dobrej zabawy a ja już na czarno :D

zajecia domowe zajeły mocno witam i zgłaszam sie na dobre i złe dzieki za kontakt tlenowy

Coperto zajęcia domowe nie zając nie uciekną :D ;) :P A tlen w twoim towarzystwie to miłe spędzenie czasu :D:D:D

Lubie wiersze i mysle ze zgodnie z nastrojem bede mogła je tutaj umieszczac a porozmawiamy na tlenie adres i nick taki sam mam

Najbardziej niestałe ze wszystkiego są nasze nastroje, zależne od tylu rzeczy, od chemii naszego ciała, nawet od pogody. Huśtawka. Powierzchnia morza. A przecież rzeczywistość jest jedna. Pozostajemy jej wierni mimo przypływów i odpływów naszego wewnętrznego morza. Trzeba o tym pamiętać i nie brać nastrojów za odbicia rzeczywistości. Chwile martwoty i jakby bez-czułości - to nie znaczy, że przestaliśmy kochać lub że Bóg nie istnieje. Egzaltacja, łzy - to nie znaczy, że jesteśmy bliżej prawdy i istoty rzeczy. Trudno się tego nauczyć. Uczę się już prawie pół wieku. Anna Kamieńska

Gość Anna-Mariaa
Witajcie kobietki 🖐️ Milutko tu u Was, bardzo chetnie przylacze sie do Waszej gromadki. Co za ladna poezja, jestem rowniez jej milosniczka lubie wiersze i wszystko co sie z nimi wiaze :D Poza tym jestem osoba towarzyszska, sympatyczna i mysle ze sie na wzajem polubimy dostosowywuje sie do klimatu otoczenia.{kwiatek] temat bardzo mi sie podoba i od razu rzuca sie w oczy, dlatego postanowilam zapisac sie do Waszego klibu :) Zajrze do Was jutro postaram sie tez czegos orginalnego poszukac. Zycze milutkiego wieczoru

uroczyście ogłaszam temat za otwarty i to nie na żarty szykuje sie temacik dla siostrzyczek i braci ale o tym wiecie , ze dobro ze złem sie plecie do jutra dobranoc rycheza, panda , anna-maria

Witaj Anna-Mariaa miło cię poznać :) Coperta dzięki za spotkanie na tlenie było miło :D Rycheza miło że wracasz do nas na pogawędkę. Życzę Wam wszystkim kolorowych snów 👄 🌻 DO JUTRA ❤️

Witam o poranku :) Miłegodnia Wam życzę i zapraszam na poranną kawę ;) a wieczorem zapraszam na pogaędkę:D.

Z paletą barw dziś do mnie przyjdź i złotym pędzlem tęczę wyrysuj z mojego nieba ktoś wiosnę skradł zostawił czerń i brudną biel. A ja chcę świat w kolorze nieba świeżej trawy i blasku gór, świat ciepły jak ogień i dobry jak chleb, radosny jak uśmiech i słodki jak cud. Biały jak kwiat lilii i różowy jak ust smak, taki złoty jak ten bal tam wysoko wśród gwiazd. Bo szczęście dnia ma kolor czerwony i jest kruche w dotyku, jak płatki spragnionego maku w moim ogrodzie…

Witam Dzis zagadka - prosze odpowiadac ,a jesli nie padnie prawdziwa odpowiedź podam później Ta bardzo potrzebna i szeroko korzystna rzecz. Waha się w granicach 15 - 18 cm długości. Jest po to by dawać zadowolenie i chęć do życia zarówno mężczyznom jak i kobietom. Przeważnie wisi to swobodnie luźno dyndając się....ale odrazu jest gotowe do szybkiego użycia. Z jednego końca przyozdobione jest mała kępą włosów a na drugim końcu posiada mała dziurkę. Przy użyciu, wkładane jest dość szybko czasami powoli ale zawsze z największa rozkoszą w ciepły, wilgotny i mięsisty otwór gdzie szybko jest poruszane ruchem posuwisto - zwrotnym... do przodu i do tylu... całości towarzysza wijące się ruchy ciała. W połączeniu z rytmicznym i pulsującym dźwiękiem... wynikającego z płynnej i śliskiej pracy owego przyrządu trwa to tak długo aż do pojawienia się gęstej zawiesiny, która zaczyna przelewać się na zewnątrz. Po skończeniu zamierzonej funkcji i po wyciągnięciu na zewnątrz... otwór z którego wyciągnięta została dana rzecz oblepiony jest biała, święcąca i lepka substancja jak i sam przyrząd na całej jego długości. Na sam koniec, po dokładnym umyciu i opłukaniu powraca to do swojego pierwotnego luźno zwisającego położenia gotowe do ponownego użycia... dwa, trzy razy dziennie, jakkolwiek używane jest to zazwyczaj tylko raz.

Witajcie kobietki tak szybko chialam odpowiedziec na te zagadke ze znowu wyskoczylam na pomaranczowo, wiem co to jest. To jest szczoteczka do zebow :D Mysle ze zgadlam, wpadan na chwilke bo mialam dzisiaj zwariowany dzien i przyszly tydzien tez troche bedzie podobny do nia dzisiejszego, wlasnie ogladnelam swoj ulubiony program w TV a za godzine mam moj serial. Obiecalam ze cos dzis poszukam specjalnie dla Was na necie ale zabrako mi czsu mam nadzieje ze mi wybaczycie ;) Ale obiecuje sie ze sie poprawie 🌼 🌼 🌼 uciekam teraz bo musze moja robote dokonczyc moze zajrze tu jeszcze wieczorkiem choc nie obiecuje 👄

Łomatkoo ale ja mam skojarzenia :O upsss Brawo Anna-Maria myśle że masz rację :D

Wpadam jeszcze na chwilke z dowcipem do Was mile panie :D Baca trzyma swoją teściową nad przepaścią i tak rzece: -Mój dziad zarąbał swoją teściową ciupaską, mój ojciec swoją teściowa powiesił, a jo cie kochom to cie puscom wolno! Milego wieczorku lece sie kapac 👄

Brawooo Anno-Maryniu:) nagroda dla Ciebie dedykuje Ci poniższą opowieść Mam psa i właśnie kupowałem worek Pedigree Pal w supermarkecie. Gdy czekałem w kolejce do kasy kobieta za mną zapytała czy mam psa (!). Bez zastanowienia odpowiedziałem, ze nie i właśnie ponownie rozpoczynam dietę Pedigree Pal. Chociaż nie powinienem, bo ostatnio wylądowałem w szpitalu. Ale zdołałem zgubić ponad 20 kg zanim obudziłem się na oddziale intensywnej terapii z rurami w większości moich otworów i z igłami w obydwu ramionach. Powiedziałem jej, że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć zawsze wyładowane kieszenie bryłkami Pedigree Pal i zjadać jedna lub dwie gdy żypoczujesz glod. Jest to żywność zawierającą wszystkie składniki niezbędne do życia i mam zamiar znowu ja zastosować. Musze zaznaczyć, ze teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią, zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą. Zszokowana, zapytała, czy dlatego wylądowałem na intensywnej terapii, bo zatrułem się pożywieniem dla psów? Powiedziałem jej, ze nie - ale usiadłem na ulicy, by wylizać sobie jajka i samochód mnie uderzył. Myślałem, ze trzeba będzie pomoc facetowi za nią wyjść ze sklepu, bo zataczał się ze śmiechu... oj panda123 za bardzo kruzowate te Twoje mysli SZKODA ZE TLEN DZIS NIEDZIALA życzę wiczoru pełnego andrzejkowych pozytywnych wróżb jesli ktoś szuka partnera zyciowego , w innym przypadku dobrej zabawy

No tak mnie nie działa GG a copercie tlen :( :( :( szkoda,że nie pogadamy. Posyłam buziaki 👄 👄 👄 i życzę spokojnych snów ))

jak robic inne obrazki ?:) umiem tylko z klawiatury ale to jutro dobrej nocy pa