Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pqowieurytmznxbcv

opisz swoj ideal mezczyzny...

Polecane posty

własciwie to powinno być hm 12 w 2 ? ... nie nie biedny bylby tylek mojego mężą :D ... drobna poprawka mam 1 w 1 + promocja w postaci 10 gratis dodatkowych :D

czuły a jednocześnie męski, niezdradzający, odnoszacy się z szacunkiem do innych, z poczuciem humoru, potrafiący obsłużyć młotek i naprawic cieknący kran, czysty i zadbany ale bez przesady, no taki \"stary \"typ mężczyzny zupełnie jak mój tata dodatkowo to jeśli już mówimy o ideale : ciemny blondyn o brązowych oczach z tym czymś (opcjonalnie) ;)

Przede wszystkim INTELIGENTY i MADRY. Mozg faceta mnie podnieca najbardziej...:P I musi pasowac CHEMIA. Z tych trzech kluczowych hasel wynika wszystko inne.Przyklad:jesli bedzie pasowala chemia,bedzie mi sie automatycznie podbal,jesli bedzie madry,bedzie wiedzial jak rozmawiac z kobieta i sie nia zajmowac itd... :classic_cool:

kobiety ja kobiety ... Nie są znowu takie wygórowane ... od takie zwyczajne ... Spytaj faceta o ideał kobiety ... ... to dopiero bajkopisarze ... :D

Gość a jak taki
nieprzewidywalny zdradzi to lejecie łez potoki bo nie przewidziałyście, gdzie tu logika kobity?

Gość divine3
każdy facet jest fajny- tylko raz nie trzeba pić nic, raz wystarczy kieliszeczek, a raz cała beczka piwa :)

Gość facet musi mieć kase
przedewszystkim !

Wszystkie laski powyżej 180 szczególnie te co mają ledwo powyżej 160. A ja poprostu dziwnie się czuję z taką dziewczynę, źle mi się tańczy muszę się garbić aby j pocałować. Do niczego takie małe jkobietki(90%polek)

\"źle mi się tańczy muszę się garbić aby j pocałować\" to straszne - Polska to nie kraj dla Ciebie, ale jest wyjście - zmień osrintację - fajnie ci się będzie tańczyć i z całowaniem nie bedziesz mieć tego fatalnego zmuszającego cię do garbienia problemu ....

Gość AkaszaDiva
w 100% musi byc tylko moj zadbany opiekunczy powinien mnie rozpieszczac kupic mi samochod...jak mi sie dotychczasowy znudzi zabierac co lykend do restauracji komplementy mile widziane nie rozmawiac z zadnymi glupimi kurwami okolo180 ciemne wlosy lekko brazowa skora musi kochac samochody i wyscigi uliczne jak ja powinien umiec gotowac sprzatac prac mysle ze chyba to wszystko ....nie jestem zbyt wymagajaca

zaczynam się bać o naszą przyszłość jak tak dalej pójdzie kobieta przestanie być potrzebna mężcyznie ... bo przecież super Pan umie prać, gotować, sprzątać, chodzić do restauracji ... a i z rozladnowaniem seksualnym nie ma problemu ... :|

Potrzebuje prawdziwego ciepła kobiety i odprężenia psychicznego jakie daje mu świadomość tego faktu.

Stic, bidulko a co ty taki zdziwiony? Nie wiedziałeś do tej pory jak mężczyzna wygląda? :P

Gość jolkaaaaa
musi być dobrym człowiekiem

A na co mi to wiedzieć ?? :O Faktu, że jest z nim kobieta, która mu to ciepło bezintereswonie zapewnia ...