Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest śliczna

Luckylady-Miss Kafeterii. Zgadzacie się ze mną??

Polecane posty

Gość SORRY LUCKY
jestem pewna w 100% że to ty założyłaś ten topik i połowa wpisów z niego jest twoja, bo z tego co zauważyłam uwielbiasz sama ze sobą rozmawiać, widziałam czasami na forum majówek jak ktoś pisał pod pomarańczowym nikiem jaka to ty piękna jesteś i twój synej tez. synka masz ładnego,wszystkie dzieci są ładne, ale weż ty się dziewczyno opanuj, jesteś próżna,głupia i zakompleksiona strasznie. przez takie topiki próbujesz się dowartościować. to debilny pomysł żeby zakładać topik że miss jesteś a osoby które cię znają i myślą że to nie ty założyłas to chyba ślepe sa alebo głupie

autorko topiku zdajesz sobie sprawe ze zakładając temat naraziłas Luckylady na ataki ?moze o to własnie ci chodzilo ? wiadomo ze nie kazdemu odpowiada taki typ urody,ale nazywając brzydkim jej dzidzie bylo nadzwyczaj aroganckie i chamskie Lucky masz sliczne bobo ,pzdr

Gość sliczne bobo
?a wktórym miejscu ono jest sliczne?

wiadomoe było z góry,ze bedzie jazda .... Wiec temu miał słuzyc temat autorko ? Pytanie : Czy młoda matka nie ma prawa zalozyc bluzki z dekoltem ? Moze chodzic juz tylko w garsonkach albo golfach tylko dlatego,ze została mama???:O Nawet latem:O

Gość marcelino
niby tak,ale dlaczego robiąc sobie zdjęcie z dzieckiem na pierwszym planie jest ona i jej super figura,a dziecko to tak jakoś jak dodatek?

Acha mloda mama ma prawo ubierac sie tak jak chce. nie musi zmieniac ubioru bo zostala mama. ja nie przepadam za takim ubiorem- nie wazne czy to mama czy nie. A nie lubie przedewszystkim dlatego ze bardzo mi niewygodnie wychodzic na spacer z dziecmi z dekoldem albo mini. My biegamy , bawimy sie w piaskownicy, - wiec ja tez uczestnicze w jego zabawach:D a jesli chodzi o wyjscia bez dzieci(chodz to ostatnio sie nie zdarza) to lubie umiar- nie musi byc spodnica do kostek czy za kolana, ale nie zaloze tez mini, dkold oczywiscie ale tez nie taki duzy. To moj styl i juz tego nie zmienie:D Ale nie neguje za to Luckylady :)

Gość jest śliczna
Nie spodziewałam się, że mój topick wywoła taki skandal. Topicki o Net-Ar już nikogo nie dziwią, a o Lucky napisać nie można, ponieważ od razu zostanie nazwana k... Lucky przepraszam, że miałaś przeze mnie tyle nieprzyjemności, ale cóż widocznie na tym forum nie da się kulturalnie porozmawiać. Jeśli ktoś pisze, że Lucky jest brzydka, że jest lampucerą, z góry wiadomo, że jej zazdrości. I czemu czepiacie się dziecka? Lucky źle się nim zajmuje? Żadne inne dziecko nie jest tak zadbane jak Gabryś! Zdjęć Gabrysia jest na blogu pełno, poza tym nie oszukujmy się, to jest małe dziecko, samo się do zdjęcia nie ustawi, mamusia musi wziąć na kolana i podtrzymywać! Specjalnie kliknęłam na galerię Lucky, ponieważ kilka osób pytało się kim ona jest.

No to moze i ja cos napisze.... Podczytuje czesto majowki i czerwcowki,widzialam tez bloga Lucky i uwazam,ze jest sliczna,mloda mamusia i ma przeslicznego synka Gabrysia...Wcale nie uwazam,aby ubierala sie zle lub przesadnie...Taki ma styl i za to jej chwala!!!!! A Wy to chyba musicie jej niezle zadroscic bo z tego co zauwazylam to wciaz przesdaidujecie na jej blogu i tylko czekacie na nowe fotki coby wam znowu slina dopasa zwisala...Opanujcie sie kobietki!!

UrWiSeKja nie zazdroszcze(z regoy nilomu nie zazdroszcze). napisalam ze jest ladna. ze ladnie wyglada bez makijazu- naturalnie. A co do ubioru- napisalam ze to nie moj styl i to wszystko. A co do bloga- ciesze sie ze jest na czarnym tle. kidys mialam bloga Kuby na czarnym tle to mnie zjechali. Ale zdjecia ladnei sie eksponuja. Widze ze interesujesz sie fotografia? racja? niektore zdjecia sa sliczne- chodzi mi o jakosc:)

ja wole styl sportowy , i szlag mnie trafia jak mam kiecke załozyc czy jakas odswietna bluzeczke bleh!nienawidze , ale to ze ja nie lubie nie znaczy ze inni maja nie lubic!do ubran sie nie czepiam bo to głupie kazdy ma swój styl, a sexowna młoda mama to atut! mysle z enie ząłozyła na spacer tej sukienki..... pozatym jej sprawa , pozdrawiam acha i zanjoma i lucky i net- ar !

A już myślałam, że skasowano topik :-) Jeśli to komuś sprawi przyjemność, może wytykać moje wady. Skoro zamieszczam jakieś zdjęcie, znaczy, że te wady mnie nie ziębią. Blog miał na celu jedno przesłanie: Fajnie jest opiekować się niemowlaczkiem. Jeśli ktoś tego nie odczuł, nie odpowiadam za to. To jego sprawa.

Gość zgadzam sie nawet
ze Lukylady to ladna i zgrabna kobieta i ma ladnego synka

Pewnie ze Lucky to fajna laska:) Jeżeli ma co pokazywać, to powinna to robić. Co ma czekać aż będzie miała 60lat?? Lucky... tak trzymać!! Korzystaj ze swojego zgrabnego i ładnego ciała!!

Ech ludzie, ludzie forum wymiany myśli i opinii nie daje pozwolenia na obrażanie kogoś tylko dlatego że jest się anonimowym :-P żenada norrrrmalnie piszcie podoba mi sie albo nie i bez głupkowatych komentarzy, bo to już jest wk........e, no wygadałam się a teraz moje zdanie: Uważam! :-) że dziewczyna przedstawiona na obrazku jest ładna i zgrabna ale to obrazek, rzeczywistość bywa inna a dzidziulka nie oceniam bo takie maleństwo to ledwo na zdjęciu widać dzidzia to dzidzia każda ładna sama mam taką w domu :-)

Gość zlosliwa suczka
tu masz bobo: www.luckylady.fotosik.pl

Gość zlosliwa suczka
myślę jak ty pozdrowienia dla qubankowej dzidzi!

\"Luckylady A już myślałam, że skasowano topik Jeśli to komuś sprawi przyjemność, może wytykać moje wady. Skoro zamieszczam jakieś zdjęcie, znaczy, że te wady mnie nie ziębią. Blog miał na celu jedno przesłanie: Fajnie jest opiekować się niemowlaczkiem. Jeśli ktoś tego nie odczuł, nie odpowiadam za to. To jego sprawa.\" Nic dodac nic ujac. Acha a ty znowu zaczynasz. Jakbys nie wiedziala ze kazdy jeden komplement niesie ze soba 3 bluzgi :-(

zlosliwa suczko ....:O(ten nick podnosi Twoja samoocene??) Wiec jestes tu od bluzgów ...a ja od komplementów ....:) Dziewczyno czemu jestes taka zaslepiona zazdroscia ? Po co to Tobie .??...:O Wypiękniejesz przez to ?......:O.........:) KOMPLEKSY.......KOMPLEKSY........KOMPLEKSY ...... Ot.....co robia z kobiety.....złosliwa suczke....:O:D dobranoC....

Gość plum plum plum
czy miss niewiem bo nie widzialampozostalych dziewczyn ale ladna i zgrabna jest co tu ukrywac

Gość ja i ja i ja
ACHA NIE BRYKAJ :-p

Gość ja i ja i ja
"Wiec jestes tu od bluzgów ...a ja od komplementów .... Dziewczyno czemu jestes taka zaslepiona zazdroscia ? Po co to Tobie .??..." Acha suczce chyba chodzilo tylko o to, ze jak bedziesz kadzic kolezance, to znajda sie trole, ktore zdementuja twoj cukier, a twoja bojowosc nazwala pobrykiwaniem 🖐️

Gość sylwiaaa27
a ja pogadałabym raczej o rusałce.....

Gość sylwiaaa27
nie tyle o jej urodzie bo jest ok ale pomysły to ma chore czasem

Gość Wielka fanka Rusalki
Zdjecia slubne Rusalki to prawdziwa uczta dla oka. Wspaniale krecone wlosy, czarne. Sliczne. Rusalka jest thebesciakiem kafeterii. Rusalka sle fajne mejle. A najbardziej podobalo mi sie jak ktos kiedys wyprowadzil nas w pole i podrobil Rusalke, jakoze niby ona urodzi blizniaki i my czerwcowki sie nabralysmy chwilowo. Rusalka ma fajne nastawienie do tesciow. Jeden post Rusalki to zastrzyk najlepszego humoru.

Wielka fanka Rusalki_ w takim razie po wpisie rozumiem ,ze jestes jedna z czerwcówek ...to moze pokaz sie pod swoim nickiem ? Znamy sie ? napeeeeewno .... I ja i ja ija _ Dzieki za \"tłumacza\" :)🖐️🌻

Nie bywam na Kafe jakoś szczególnie często, ale zauważyłam, że Lucky jest bardzo sympatyczna. Nie wdaje się w żadne dyskusje, nie tłumaczy się, tylko robi swoje i ma obelgi głęboko w d...... Lepsze to niż teksty Achy, która non stop wojuje mieczem, zakłada topick na swój temat i nikomu, dosłownie nikomu nie daruje.