Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez urazy

Najładniejsza na tym forum jest STokrotka

Polecane posty

Gość nudne
To jest temat o Stokrotce, a nie o Achy, więc czemu to znosu Acha dostała za kogoś?? Mam wrażenie, że pomarańcze się na nią uwzięły.

Gość Dajcvie już sobie spokój z tym
zaśmiecaniem forum głupimi topikami.

Gość a ja sie nie zgodze
Martinella jest najładniejsza... stokrotka wyglada jak anoreksja

Gość a ja chce cos powiedziec
PAULKA FAJNEGO MASZ MĘŻA TAKI MALUUTKI , WYGLĄDA JAK TWOJ SYN A NIE MĄŻ :O :O :O :O :O

Gość pomaranczowa ale nie wrdena
a ja chce cos powiedziec juzchybanie mialas sie czego przyczepic to sie meza jej czepilas jakie to zalosne. Ta co napisalaelaborat :P to naprawde szurnieta jest z lekka i strasznie maloobiektywna.co ty widzisz w wygladzie Achy takiego obrzydliwego? dziewczyno zejdz na ziemie przeciez to atrakcyjnamloda kobieta Stokrotka mi sie nie podoba - jej figura ale twarz tak.Luckylady,Acha i znajomasa przeslicznme

oj dziewczyny czuje sie niedowartosciowana -ja tez piekna jestem a narcyz(m) to moje drugie imie!uwiezcie na słowo i piszcie -najpiekniejsz na kafe jest NOE!!!!!

Gość pomaranczowa ale nie wrdena
noe jestes mila czy urodziwa niewiem nie widzialam cie ale wierze na slowo:)

Gość jest adna i przynajmniej nie
musie sie odchudzać jak niektóre z Was-zazdrośnice! STOKROTKA JEST DUŻO ŁADNIEJSZA OD TEJ LUCKYLADY czy jak jej tam

Gość
Noe❤️ tys jest najpiekniejsza!!!!!!!!!!!!!!

Ej niech jakis temacik sie na kafe ciekawy zrodzi bo zaczyna byc nudno ... Cały czas ten temat wałkowany ....:O Nie znudziłam się wam jeszcze ? Przeciez jestem taka beznadziejna.....wstretna....niedouczona ......bez ambicji ... Nie szkoda wam czasu na moja denna osobę.??? Jestescie poniektórzy niestanowczy. Gdzie nie wchodzę kilka tekstów o mnie :O Plotkarstwo ...jakies chore podtrzymywanie zatargów .... Ja nie prowokuje rozmawiam normalnie,odpowiadam....czytam... Ale zawsze jakis wpis do mnie ?:O Aa...pozdrawiam zawsze te samy osoby - WY wiecie ....😘 *mała i duża litera w zależnosciod szacunku ....

Gość łeeeee
Gdzie tam Stokrotce do Luckylady- za wysokie progi na jej chude nogi. Lucky moim zdaniem jest prześliczna, zgrabna, a Stokrotka jest co najwyżej ładna, chociaż w sumie nie wiadomo jak wygląda naprawdę, bo zdjęcie jest szalenie niewyraźne.

Gość złośliwa suczka
Ja i tak wiem, ze to ty zalozylas topik o lucky specjalnie poslugujac sie jej stylem wypowiedzi, zeby zasiac watpliwosc, ze to moze ona go zalozyla, ale ona nie jest taka glupia, a tobie sie nie udalo, bo pisanie o cerze slicznosci i to twoje glupkowate komplementowanie odparla tekstem, ze miala podwojna brode, cellulit i blyszczaca cere pod koniec ciazy. gdyby sama sobie zalozyla ten temat, to w zyciu by tego nie napisala, zeby sobie robic antyreklame. trzasnij sie w leb i wynos sie stad bo sie uwzielas, tylko troche kiepski masz poziom.

Gość oooceniam
stokrotka jest ladna nie przesadzajcie zazdrosnice

Gość mariussssssssssssssssssss
najladniejsze sa na topiku pokazcie sie, na 2 stronie jest o nich mowa ;) moje typy to evi , zieloneszkielko ,znajoma

powiem ci acha_ \"ze masz mozg kurzej kurki a urode zwyklej pustej beznadziejnej glupiej cyganki\" Co za wypowiedz na poziomie;) Świetny tekst \"kurzej kurki\":O pani inteligentko -- pije do \"głupiej\".....!! \"cyganki\" ---- \"Ale to już było.....\" :D Aaaa! I łatwiej byłoby Ciebie zrozumiec ddybys chociaz interpunkcje stosowała:O Jutro po południu specjalnie dla Ciebie dołoze nowe zdjecia na blog.;)

Gość a czemu wszyscy
mowia, np. DO ACHA zamiast DO ACHY