Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgryzoty nie ma

odkąd mój facet założył firmę czuję sie bogata

Polecane posty

Gość zgryzoty nie ma

Byłam sama, Sama spłacałam raty , kredyty, zbierałam na buty czy na farbe do włosów. Kupowałam mało jedzenia, gasiłam ciagle światło, nie uzywałam gazu i ogrzewania. Nosiłam kilka sezonów te same ubrania. Zbierałam na dywan, a to na mikrofalówkę, a to na szafę, czy wypoczynek. Na solarium juz nie było, skończyły sie tipsy, skończyło się kupowanie drogich tuszy do rzęs. Wreszcie poznałam faceta. Było cięzko, ale zało.żył swoją firmę i jakoś idzie do przodu. Pomaga mi w płaceniu opłat, nie oszczędzam juz na niczym tak bardzo :tzn moge uzywac gaz, ogrzewanie, i kupilismy szafkę, a i dywanik tez jest, mogłam pozwolić sobie na zegar ścienny wreszcie i ławę. Wreszcie moge sobie kupic jakieś buty na zimę. Stać mnie juz na farbe do włosów i na tipsy. Nie jest specjalnie dobrze, ale juz przynajmniej wiem jak smakuje pizza, wiem jak wygląda morze bo nigdy nie byłam. Nieuwierzycie ,że cieszy mnie każdy szczegół, każdy zakup kubeczka czy błyszczyka. We dwoje jest łatwiej. Nigdy niechciałabym juz byc samotna stara panną, a to mi groziło.

Gość bo pieniądz to istota
twojego zycia, bez nich jestes jak widac nikim a raczej NICZYM

Gość fajnie.....
a jaka firme zalozyl?O ile mozna zapytac.

Gość fju fju
bez tipsów i solary chyba bym nie wytrzymała:D

Gość dobra dobra ale te tipsy
??????????:P:P:P:P

Gość bożenka76
jejku kobieto czy błyszczyk i tipsy mogą aż tak nadać życiu sens? czy jesteś az tak pusta ,że poza tym co posiadasz nic nie reprezentujesz?

Wiem co czujesz. 🖐️ W poniedziałek odebrałem kasę za trafioną trójke w dużym lotku. :o

Jeju, a niech się cieszy kobieta. Czy w naszym kraju kupno ławy czy zrobienie tipsów musi być postrzegane jako luxus ? Mała rzecz a cieszy, i chwała jej :D

Gość fajnie.....
o ludzie ale sie czepiacie,ze blyszczyk,ze tipsy ale tego,ze gazu juz nie oszczedza i moze sie jakos ubrac to juz nie zauwazylyscie. I zadna z was mi nie powie ze pieniadze nie sa wazne!!!!

Gość bożenka76
ksiaondz---chyba pomyliłeś topić kazania gdzie inndziej!

Gość zgryzoty nie ma
a mój facet to założył agencje towarzyską i dał mi tam etat :)

Gość bożenka76
aż mi sie lepiej zrobiło, jak czytam ,że nie tylko ja odbieram to jako debilizm!

Gość bożenka76
i co myslisz ,że zabawny jesteś? identyczny jak ta panienka"zgryzoty niema" czy jak ją tam zwał

jasne, że prowokacja:p też mam męża i wlasna firmę, więc wiem, że nie jest to zaden luksus:o czlowiek tyra jak osioł czasem od switu do nocy i o takich głupotach jak np. tipsy nie ma czasu pomysleć:o a zmywarka, mikrofalówka, czy inny sprzęt agd nie jest w dzisiejszych czasach zadnym luksusem:D🖐️

Akurat mnie tpsy czy solar średnio grzeją, bo nie używam, ale wiem, o czym ta dziewczyna pisze. Rozumiem ją i nie sądzę, żeby to była prowokacja. Wiem jaki to wkurw, kiedy musisz wybrać między farbą do włosów, bo odrosty mają już pół metra, fryzjerem, bo wygladam jak zarośnięty koczkodan, a balsamem do ciała bo skóra odchodzi płatami. Nie rozumiem, dlaczego w tym kraju tipsy, błyszczyk, tusz postrzegane sa jako zbędny luksus - najpierw zjechac, a potem założyć top: dlaczego polki o siebie nie dbają :-0

A z czym ta tragedia ? :D Drapałaś soę kiedyś cały tydzień jakbyś miała egzemę i sypała wszędzie drobinkami suchej skóry tylko dlatego, że nie stać Cię było na balsam, bo trza było chleb kupić ? Niby tragedii nei ma ale dyskomfort skurwysyński :-0

Wredna -suczko-----zgadzam sie z tobą w 100%.Myślał by kto,że na kafe siedzą sami bogacze,którzy nie maja takich problemów.