Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgryzoty nie ma

odkąd mój facet założył firmę czuję sie bogata

Polecane posty

Nie farbuje wlosow, obcinam je sama, tipsow nie naklejam :O , tuszu nie musze miec najdrozszego i jestem szczesliwa :O

Głodna czego jak czego ale akurat humoru to mam tyle, że mogłabym 3/4 kafe obdzielić ;-) Ale jakoś inaczej ukierunkowany ... :P albo dzień dziś mam kiepski :P

Kąsaj ja miałabym ciężko obciąć sama i wyglądać jak człowiek. Mam krótkie. ;-) A na tusz to mnie czasem nie było stać nawet na taki za 4 zeta :-0

Ja uważam, że nie trzeba zarabiać milionów żeby móc sobie włosy pofarbować, albo polece dalej i napisze, że nie trzeba mieć milionów aby wyglądać schludnie a nawet elegancko :O

Wszystko rozumiem...balsam ok... tylko dlaczego zalozycielka topiku wymienia tipsy czy solarium :O No ale kazdy ma swe priorytety :O

Głodna bladz----ciesz się,że nigdy nie miałaś takich dylematów-co kupić chleb czy pomadkę do ust za 2.50.

Tak ale tipsy i solarium są tutaj użyte w charakterze symbolu - podobnie jak balsam czy farba czy tusz do rzęs. To tez nie jest człowiekowi potrzebne do życia, ale pozwala się czuć komfortowo. Tobie balsam, jej tipsy.

Gość zgryzoty nie ma
katarino i inne- otóz to nie jest prowokacja, byc moze prostacko napisane , ale to prawda. Nie umiesz sobie wyobrazić starej samotnej panny , która musi sie sama utrzymac, i musi oszczędzac i na nic jej nie stać? teraz ma ten "luksus" i moze nie oszczędzać na gazie, na tuszu do rzęs, czy moze sobie kupic łzawę której tyle lat nie miała. Dlaczego znów ten topik ma byc prowokacją? Tu wszystko u was jest prowokacją. Jestem zła na was pustaki ze nie umiecie uwierzyc ze ktos cieszy się tipsami czy tym ze wreszcie moze zapalac swiatło bez obawy ze zabraknie na zycie.

Gość dobry pomysl na zycie
zamiast pracowac lepiej znalezc faceta ktory kupi szafke!! i tipsy, podpaski tez ci kupuje???

Gość zgryzoty nie ma
nie nie moge zyc bez tipsów bo w tipsach moje palce wyglądaja o niebo lepiej niz bez. Chcę ładnie wyglądac bo moje naturalne są kruche. To ze stac mnie na ławe i nie musze gasić światła juz to nie znaczy ze popsułam się i leće ciagle z farbowaniem włosów do fryzjera. Az taka nie jestem. sama sobie farbuje ale wreszcie nie musze zastanawiać się czy kupić bułkę czy tusz. Kiedys niestetey było ze musiałam się zastanawiac czy kupić bułkę czy opłacić gaz. Nie wierzysz? widocznie jestes bogaczką i nie rozumiesz innych.:O

Gość zgryzoty nie ma
tak tez mi kupuje podpaski. A czy ja pisałam ze nie pracuję? pracuje od 10 lat za grosze, jestem pracowita.

Nie wiesz co potrafię sobie wyobrazić a czego nie ;) Ale masz rację - napisane jest prostacko, a właściwie jakby napisała to 15-latka :O Wiem, że każdy ma swoje priorytety w życiu, ale podkreślanie tych tipsów itp. jest co najmniej dziwne. No i pozostaje pytanie - skoro to nie prowokacja, to co będzie jak cię ten pan zostawi? I skończa się tipsy ;)

Gość zgryzoty nie ma
katarino - wiem ze jestes stara panną i dlatego mi zazdrościsz ze mam kogos kto mi własnie kupuje podpaski i pizzę. Ty musisz sama sobie kupowac i ta pizzę jeść w samotności. wez juz idz.

A poza tym osoby biedne (naprawdę biedne) nie chodzą robić sobie tipsów i nie kupuja tuszu do rzęs. Przynajmniej takie jest moje zdanie.

Gość dobry pomysl na zycie
do zgryzoty nie ma a dlaczego nie szukalas lepszej pracy albo nie zalozylas wlasnej firmy???? jak cie nie stac na podtawowe potrzeby jak swiatlo i gaz to trzeba sie wziac od roboty! co zrobuisz jak sie rozstaniecie i zabierze cii dywanik i wiadro z pradem???

Gość zgryzoty nie ma
jak was tak boli solarium czy tipsy to wymienić moge np parówki które sa tanie a jednak nie stac mnie było na nie a teraz je mam. Pasuje? pozatym tak jak ktos powiedział symolem sie posłużyłam i przysłowiową bułkączy błyszczykiem. owszem mozna bez tego zyć, mozna kupic tusz za 4 zł w biedronce ale ja wole za 9 zł by się nie rozmazywał. Czy tak drogo?

Oooo moja kolejna \"wielbicielka\" (albo ciągle jedna ta sama sfrustrowana ;) ) Nie zauważyłam, żebyś o nim pisała mąż więc też jesteś starą panną. A ja nie jestem osobą samotną (choć niezamężną). Aaa i taka malutka różnica - ja, w przeciwieństwie do ciebie, nie potrzebuję sponsora :D A teraz żegnam "czule" sfrustrowaną pannę (starą) :D

Gość zgryzoty nie ma
mam 10 lat prace biurową, nie ma innej pracy. Mam iśc do biedronki za 800 zł, albo do tesko? nie ma w dobie bezrobocia lepszej pracy. Tu tyle lat przesiedziałam , jest ciepło, w miare OK.Ale mało zarabiam by sobie pozwalac na prąd, gaz, błyszczyk i te tipsy. Musiałam ciagle wybierac, a tak, sprawiała mi radośc jak kupiłam sobie jakiś krem czy nawet apaszkę. Teraz jak jestem z kimś , kasy mammy więcej i moge juz kupowac bez kłopotu apaszkę, bułke krem iśc na solarium i nie gasić światła.

Gość zgryzoty nie ma
katarino żegnaj. czyli byłas sama i mówiłas ze ci jest dobrze a teraz złapałas jakiegoś podstarzałego faceta i mówisz ze nie masz sponsora? skoro z nim zyjesz to znaczy ze tez pomaga ci w opłatach, kupuje buty itp.albo daje na to. Nie mów ze nie bo kazdy facet pomaga kobiecie jak z nią zyje. A.przeciez ciebie juz nie ma juz poszłas. I dobrze.

Cieszę się,ze poprawił Ci się poziom życia,oby tak było zawsze,a może jeszcze lepiej? :) Nie rozumiem dlaczego ludzie nie umieją się szczerze cieszyć szczęściem innych,może za dużo wymagam ale chociaż przestalibyście głupio komentować :-o

Nie da się założyć własnej firmy bez choćby minimalnego wkładu finansowego, żaden bank nie da Ci kredytu jesli firma działa tydzień, Unia Cię nie wesprze jesli nie jesteś (nie byłas ) bezrobotna więc wex już skończ pierdolić farmazony dobry pomysł na zycie , jak się nie znasz, bo slogany to się najłatwiej wymysla.