Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgryzoty nie ma

odkąd mój facet założył firmę czuję sie bogata

Polecane posty

Sprowokowałas mnie więc ci odpowiem. Jesteś bezczelną sfrustrowaną osobą. Nie jestem samotna, ale to nie znaczy, że z kims mieszkam i ktos płaci moje rachunki. Poza tym można mieszkać z kims i dzielic rachunki po połowie (ale taka opcja dla ciebie jest nie do pomyślenia, nieprawdaż?). Wyobraź sobie, że sama zarabiam i sama się utrzymuję. Jestes chamską prostaczką i w dodatku wymyślasz niestworzone historie (bo niby skąd wzięłaś podstarzałego faceta?). Nóż się w kieszeni otwiera jak czytam te brednie i chciałabym nawrzucać takiej pannie, ale po co sie bardziej denerwować? Jak nie chcesz odpowiedzieć na forum to przemyśl sobie sama - co będzie jak cię sponsor zostawi i tipsy się skończą?

Gość dobry pomysl na zycie
hahazhahahahahhahaha facet nie jest od tego zeby kupowal kobiecie buty! facet jest od tego, zeby ja kochal!!! buty kupuje sobie sam ,jestem duza dzeiwczynka!!! a co do gaszenia swiatla to energie trzeba oszczedzac chocby ze w zgledu na srodowisko naturalne. mowisz, ze nie ma pracy, otoz praca jet: w cytowane biedronce czy tesco nie musisz zarabiac 800 zl, mozesz zaostac kierownikiem i zarabiac wiecej. jesli przez 10 lat nie byas w stanie awansowac alboe zmienic pracy na lepsza to twoj problem. jeszcze jeden dowod no to,z epraca jest to wtoj facet: stworzyl sobie stanowisko pracy i zarzbia lmepioej od ciebie!!! jak sie nie mysli to mi wcale ciebie nie szkoda, ze w biedzie zylas i zyjesz!!

da sie zalozy wlmasna firme nawet jak sie nie ma kasy, sa specjalen mikrokredyty dla kobiet! jessssssssssssssu zwiazek z facetem to nie zwiazek ze skarbonka!!!!!

Jasne, powiedz mi jakie sa warunki otrzymania tego kredytu to może zmieni się Twój punkt widzenia. Zresztą, tak na margionesie, lepsza stabilna praca mniej płatna niż niepewna płatna nieco lepiej, przy dwa razy większym nakładzie pracy własnej.

Gość zgryzoty nie ma
a jednak katarina dalej tu jest i się wsieka ze jest stara panną. i wyzywa mnie.:D

Jesteście ślepe na jeden mały detal - ona nie traktuje związku z facetem jak związku ze skarbonką, przeciez on jej nie kupuje butów do cholery, po prostu płacąc połowę jej opłat z racji zamieszkiwania daje jej \"oddech\" finansowy na własne wydatki, który do tej pory wkładała w opłaty, ona pokazuje, że we dwójkę żyje się łatwiej. Utopic w łyżce wody, bo padło słowo "tipsy" :-0

Gość zgryzoty nie ma
nie jest łatwo załyzc facetowi firmę a co dopiero kobiecie, nie ma pomysłu, co mam założyc kolejny butik z majtkami? ludzi enie kazdy jest przediębiorczy. ten kto nie jest i nie ma kasy musi klepac biedę i liczyc na faceta który jest operatywny i mi pomaga. Mam szczęście bo kochamy sie i nie jestem z nim dla kasy bo jak juz pisałam poznalismy sie i dopiero jak był ze mną firmę założył. I teraz dopieromi jest lepiej.

Gość ytrer
a co w tym zlego?????????? milosc miloscia ale z faceta trzeba ciagnac ile sie da! i nie unosic sie ambicja czy honorami! kazdy jeden jest diabla wart...

Gość zgryzoty nie ma
dokładnie tak jest. Opłacam sama swoje opłaty kredyty czy raty. On mi fonansowo pomagac przy innych opłatach, mam y na jedzenie i na inne wydatki dla mnie własnie typu te cholerne tipsy czy pizza.

Gość ytrer
a ja pracuje ale i tak nie daje z tej kasy ani zlotowki "na dom". nie dosc,ze pracuje,sprzatam,gotuje,wyvhowuje dzieci to jeszcze mam sie kasa dzielic?:)

Gość zgryzoty nie ma
:D moja znajoma ciagneła z faceta póki był z nią. pierscionki torebki wczasy ,kosmetyki......potem poznała biedniejszego ale tez nie była gorszy.willa jest , pracowac nie musi, bawi dzieci, jest w willi a nie jak kiedys w zapyziałej kawalerce z ojcem pijakiem. Ja nie jestem pasozytem i nie doję faceta. sama sobie kupuję to czy tamto, ale jak chce coś to on mi daje ..nie musze rozliczac juz się z każą złotówkę i zastanawiac się czy dziś będe jadła czy dziś opłacam prąd. Nie wierze ze nie potraficie tego zrozumie.c

ciesze sie twoim szcesciem !!! ale w glowiemi sie nie miesci, ze ktos komu brakuje na podstawowe rzeczy: jedzenie i oplaty przez 10 lat nie zrobil nic zeby to zmienic! ale w koncu to twoje zycie i twoje szczescie, twoj facet i twoje bulki na ktore cie w koncu stac. powodzenia

Gość ytrer
najgorzej jak sie zwiazesz z bidakiem,klepiecie biede...ale wydaje Ci sie,ze jestes kochana i zyjesz w cudownym zwiazku. a tu ...pewnego dnia czar pryska!i Twoj facet od Ciebie odchodzi..... zostajesz wiec sama...w bidnym domu...z mysla ze w d...e bylas i g...o widzialas bo nie mialas za co:(

Do zgryzoty nie ma:dziewczyno,nie kłuc się bo nie warto.Są ludzie bardziej zalezni od innych i mniej.A tak poza tym,to nie rozumiem o co Wy się jej czepiacie?Przecież faktem oczywistym jest,że we dwoje zawsze łatwiej.Realia sa takie niestety,że samotnej kobiecie może byc ciężko,naoglądały się takie Magdy M. i myślą,że każdy może tak życ,a jak nie to znaczy,że jest nieudacznikiem.

Gość zgryzoty nie ma
dlatego najlepiej miec bogatego faceta i jak będzie z toba wykorzystać, doić, ciagnąć, i jak odejdzie to i tak juz wszystko zwiedziłaś, ubrania masz, bizuteria jest , a i pewnie lodówka jest czy meble.....a potem jak chce niech idzie. Tak, najgorzej jak człowiek złączy się z biedakiemm - i klepie ta biedę. Który bogaty zechce biedaczkę? zawsze bieda ciągnie do biedy. I tak było u mnie, ale facet jest operatywny działa i dlatego ciut lepiej jest nam, mi. Nie potrzebuje wycieczek, złotych pierścionków ciuchów z Paryża.....chce miec tylko na opłaty, i na farbę by czuc się atrakcyjna i czasami na te gówno warte tipsy.czy tak duzo chce?

Gość do autorkifkfdkfdkffk
wiem jak to jest gdy czlowiek nie ma na wiele rzeczy :( niemniej jednak brakuje ci pokory i skromnosci:) a to sie lubi mscic:( szanuj to co masz i doceniaj.........

Gość do autorkii
moze i moglabym cie zrozumiec, ale rece opadaja jak sie czyta to co napisałas..wyglada na to ze jestes kompletnym pustakiem - poznałas faceta i juz topik na kafe jaka to jestes bogata! moze ciezko ci tozrozumiec ale to moze twój facet jest bogaty a nie ty. skoro od 10 lat pracujesz za grosze na tym samym stanowisku to swiadczy tylko o tym jaka jestes niedojdą. nie dziwie sie potem ze faceci maja kobiety za zerujace pasozyty skoro czyta sie takie topiki jak twój.

Gość zgryzoty nie ma
sama jestes niedojda i pustakiem. W dodatku bez kultury. Obrzuc mnie jeszcze wyzwiskami no....

im dluzej czytam wypowiedzi aitorki tym bardziej sie wstydze za kobiety i ich mentalnosc rodem z 19 wieku