Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figomigo

jesteście wszyscy beznadziejni

Polecane posty

Gość figomigo

już mi bokami wychodzi to forum, jesteście nudni jak flaki z olejem. Same panienki pytające się czy są w ciąży, wulgarne typy ,taktujące slowo kurwa jak przecinek, denne pytania odnoście seksu: duże czy małe wargi, połykać czy nie połykać, golić nie golić lub jak golić itp. nie macie innych problemów? Zycie może być takie ciekawe i kolorowe a wy sprowadzacie wszystko do wulgaryzmów i seksu.

Dzieki, od razu mi lepiej. Zaczynałem sie martwić że coś się zmienia w moim życiu. :o

Gość JA TEŻ CIĘ
To po co włazisz na erotyczny ??? Głupia ,czy jak ??? :o

Gość ikebana
Rzuciłam keidys kilka tematów folozoficznych, na temat sensu zycia, jego celu.. Umarły smiercia naturalna.. Za to topiki o wargach sromowych i spóxnionych okresach kwitna.. Zgadzam się z autorem topiku. Poznac na tym forum kogos sensownego graniczy z cudem.

Gość figomigo
dziwię się tylko że wam sie to podoba żal mi was wszystkich

{ Poznac na tym forum kogos sensownego graniczy z cudem. } :D Jesteś tego wybitnym przykładem. 🖐️

Gość AGAAAAAA
=>ja też Cię masz pozdro od Ani

Gość na wzajem
:)

Gość figomigo
nawet nawzajem nie wiecie jak sie pisze, połowa z was to analfabeci, nie wiedząca kto to Poswiatowska lub Wojaczek

Gość no jak to nie wiemy
Poświatowska to rzecierz nowa prezydentka Warszawy :)

Gość figomigo
żyjecie tylko tym internetem i forum, wasze życie jest jak srajtaśma- szare, nudne i do dupy

Gość ikebana
Myrevin niby taki duzy chłopak, a sie zachowuje jak nieokrzesany smark.. Dlaczego takj wam trudno przyznac że 99 procent oósb na tym forum to ograniczone móżdzki albo popierdoleni frustraci zyciowi..? na dodatek smarkateria... Nie ma o czym pogadac. Figomigo, popieram cie.

Gość dobra rada_________
no to jesli nie pasuje wam to forum to powiedzcie na chuja tu wchodzicie i krytykujecie?? Iddzcie na forum Gazety Wyborczej na przykład.

--> ikebana Nie wiem co by przyniosło nam tai przyznanie się. Pominę tu fakt ze nie znam nawet 1% kafeterian. :p

Gość figomigo
dziękuję Ikebana, chociaż jedna mądra osoba w tym gronie!

Gość ikebana
trzeba aby ktos od czasu do czasu powiedział prawdę... to forum to smietnik.

Gość nic nie wnosze do tematu
do figomigo: radze zmienic papier toaletowy, od dawna sa juz dostepne w innych kolorach niz szary, np. bialy jest bardzo popularny;) rozejrzyj sie w najblizszej Ciebie biedronce albo lider price'sie to moze dostaniesz:) przy okazji kup sobie draze :classic_cool:

Myrevin ----> wczesniej sie zeniles z pijawka :P A tak na marginesie to ona na fote czeka :P

Gość ikebana
Przejrzyj sobie Myrevin topiki i ich tytuły... Dziwie sie facetowi dorosłemu w końcu że nie znajduje nawet słowa krytyki.. Ale może ty sie w tym gównie.. dobrze czujesz.. bo ja nie. A jkestem tu bo mam nadzieje że jednak sa tu ludzie z kótrymi mozna pogadac na normalne tematy.. Wargi sromowe mnie nie interesuja.