Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluonka

Jaki macie wózek?

Polecane posty

a co powiecie na X-Lander x1? Bardzo mi sie podoba i powaznie mysle nad jego kupnem.

Gość do jackpot79
Mam do Ciebie prośbę:) jutro jadę obejrzec ten wózek podany przez Ciebie w linku allegro i w związku z tym mogłabys mi napisać troszkę o zaletach i wadach tego wózka? Czy byłaś z niego zadowolona, jak generalnie sie sprawował, czy jest awaryjny itp. Dziekuję:)

Ja byłam bardzo zadowolona z tego modelu.Lekko się prowadził,naprawde super skrętne koła.Bardzo duży i pojemny kosz na zakupy.Niestety ciężki,więc jeżeli mieszkasz wysoko i bez windy to nie polecam.Sprzedałam go jakieś 2 lata temy ....i było mi go szkoda.Ale gdy go miałam to mieszkałam wtedy w domku i nie było potrzeby go wnosić wysoko.Łatwo można ściągnąć tapicerke do prania.Łatwo też ściąga się koła,wózek super na leśne drogi no i nasze dziurawe chodniki.Myśle ,że będziesz zadowolona.

Aprilka temat wózków nie jest mi obcy, ja również chciałam kupić X-landera, bo to naprawdę fajny wózek, jednak i w nim znalazłam wadę, gondolka jest zwężana pośrodku bo są tam mocowania adapterów, co raczej nie jest wygodne dla dziecka, wersja spacerowa nie da się rozłożyć do pozycji leżącej tylko pod pewnym kontem, w wersji spacerowej płytkie siedzisko, no i podnóżek w starej wersji X-landera którą jeszcze można spotkać w sklepach jest nieregulowany i młodszemu dziecku wiszą nogi co też nie jest wygodą, w nowej wersji wiem że jest regulowany, to zależy kiedy rodzisz jeżeli latem odradzam wózek typu X-lander, Quinny itp wszystkie które mają krótkie gondole (w środku tylko 75 cm) ponieważ nie przetrwasz zimy w takim wózku bo wystarczy że maluch urodzi się tak jak mój 58 cm w tej chwili ma 4 miesiące i 68 cm, do gondoli włożysz śpiwór i dzieciaka nie zmieścisz, kieruj się miesiącem porodu

mutsy urban rider-czarny nawet 1 zdj mam w stopce wczesniej mialam tako city voyager silver collection :-P

Gość do jackpot79
Dziekuję za informacje, wczoraj już nie mogłam skorzystać z kafe, a mam jeszcze dwa pytania. Wózek jade ogladać dzis o 9, ale moze akurat tu zajrzysz. Czy można równiez zdjąc tapicerke z budy, ewentualnie wyprac ją jakoś w całości i czy ten wózek z allegro wg. Ciebie jest wart tej ceny? Tak na oko, bo obawiam się że na zdjeciach moze wygladac lepiej niż w rzeczywistości. Wagą się nie martwie, bo mieszkam na parterze i mam do dyspozycji wózkownie, zresztą nastawiona jestem na zakup dwóch wózków, jako drugi kupie na pewno lekką spacerówkę. Do tej pory byłam zdecydowana na zakup Roana Marity i teraz mam dylemat:) Pozdrawiam

Cena nie jest zła tylko zapytaj czy mają folie przeciedeszczową,bo trudno dostać.Ja swój sprzedałam za 850 tyle że bez tej gondolki ale za to z fotelikiem samochodowym.Spytaj może mają .A co do budy to materiału nie zdejmiesz ale spoko pod prysznic,gąbka i proszek.Nic się z moją po takim praniu nie działo.

do jackpot79 Dzięki za szybki odzew, spróbuje się jeszcze potargować o cenę, może akurat uda się wynegocjować jeszcze korzystniejszą. Obejrzę go dokładnie, mam nadzieje że nie będzie uszkodzony, bo pewnie serwis tego wózka jest drogi i pewnie tylko w Warszawie. No nic obejrzeć mogę.

Gość nie polecam graco
te wozki sa masakryczne i strasznie niewygodne dla dziecka jak i mamy.Kolka plastikowe to porazka. Hauck ta firma robi te wozki tokstyczne nie pamietam jaki model.

Gość jusiek
Polecam Graco model Quatro deluxe

Gość Graco quadro deluxe
to porazka nie polecam poczytaj na forum gazety ze jest do dupy!!!!!

Gość jusiek
opinie są rózne to fakt,ale mimo to twierdzę,że jest dobry. Mam koleżankę która sprzedaje te wózki i mają straszne powodzenie,a o reklamacjach czy nie zadowolonych klientach nie wspominała. Więc każdy musi zdecydować sam

Stokrotka_26 ja rodze w kwietniu wiec chyba bedzie ok. Co ty na to? Zdne inne wozki mi sie nie podobaja (tzn oprocz Mutsy, ale to juz odpada bo za drogi) Zastanawialam sie jeszcze nad Driverem 4xl ale wersja spacerowki mi sie nie podoba :O

Gość abulax
Paulka ten wozek dla niemowlaka sie nie nadaje:( niemowle musi miec gondole i najlepiej pompowane kola

paulka---jak zwykle nic nie wiesz a sie wymadrzasz. dziecko mozesz nosic i w wiklinowym koszyku, ale prawda jest tak że powinno jeździć w gondoli od 7-8 miesiąca min! powie ci to każdy pediatra!

Gość chyba do 7-8 m-ca

Gość abulax
Paulka to nie gadaj ze to zdrowe juz bym wolala we foteliku niz w niskiej spacerowce i jeszcze bez amortyzacji.Niemowle musi miec dobry wozek ten jest dla wiekszego dziecka ale ja bym takiego nie kupila dla zadnego.

Gość abulax
pozniej twoje dziecko bedzie mialo wade kregoslupa.Jestes mlodziutka i niedoswiadczona ale dziwnie sie ze twoi rodzice nic madrego tobie nie radza.Ale tak jest jak dziecko bedzie mialo dziecko:(

Gość abulax
sluchaj zamiast siedziec na kafe bys weszla na jakies forum o wozkach i bys poczytala.Ale logicznie myslac to wiadomo ze gondola i amortyzacja to podst dla niemowlaka

danonki tak, parówki tez, soczko słodzone zamiast wody a jakże! tylko potem sie wszyscy dziwią, ze dziecko przezywają od grubasów, albo od szczerboli, bo próchnica zjadła mleczaki. ale bądź mądrzejsza od mądrych głów. tak naprawdę, to nic mnie nie obchodzi Twoje dziecko. myślałam, że da ci to coś do myślenia ale widze, że szkoda klawiatury. i soro to topik o tym jakie wózki kto ma, to ja bym sie na twoim miejscu tak nie chwaliła o i jakaś ty bogata! jak sie wózek nie spisze to kupisz następny! to może od razu mogłaś kupic coś lepszego i z myślą o swoim dziecku a nie o sobie( bo ci sie podobał)

Gość abulax
cena wozka adekwatna do jakosci brak slow na ta dzisiejsza mlodziez

oj dziewcze, ręce opadaja! ciekawe kto przekupił pediatrów, żeby zalecali wozić w gondoli tak długo?! chyba tego nie przemyślałaś. do zasad zdrowego żywienia też sie chyba nie stosujesz (widziałam twoje zdjecia ślubne).

Gość koobi
Pomidorowa--a to juz było ponizej pasa :-0

Gość abulax
Paulka sie wielce dziwi ze kazdy na nia jedzie ale ona prowokuje czasem mysla ze ta cala ciaze to sciema pisze o ciazy bo lubi prowokowac

polecam taki-----> chyba dzięki Tobie znalazłam wózek idealny. Właśnie o coś takiego mi chodziło, a jakoś nie mogłam na to trafić. No i jest o połowę tańszy od mojego wymarzonego Emmaljunga 2007.

oto krótkie info o wózkach, które zebrałam od znajomych: MUTSY -fajny stelaż,ale mała gondola (szerokosć 32 cm!) spróbójcie tam włozyc zima pożądny śpiworek i dziecko w kombinezoniku- mała dzidzia sie zmiesci zle nie jest dobrym rozwiazaniem przerzucanie 4 miesiecznego dziecka do spacerówki, jesli jest duze BEBE confort - jak wyzej X-lander : zweżana gondola, komentarz j.w plus w wiekszości modeli nie można zamontowac spacerówki przodem do mamy- jak dziecko jest marudne to trzeba z boku je zabawiać, brac na rece lub sie zatrzymywać, bo ono chce widziec mame i juz. Popatrzcie na opisy tych wózków na allegro- wiekszosć gondol uzywanych była tylko kilka miesięcy- maks 6 częściej krócej a to o czyms świadczy. A jestescie pewne że wasze 6 miesieczne dziecko bedzie juz na tyle stabilne w pozycji siedzacej że wrzucicie je do spacerówki? zwłaszcza że wiele nie rozkłada się na płasko? Mnie stać na drogi wózek ale wybór powinie byc dokonany z punktu widzenia dobra dziecka i waszego (decyduje piętro na którym mieszkacie i wielkość bagaznika w samochodzie):) A dla informacji tych, którzy porównują trójkołowce do wózków inwalidzkich- mam taki w domu i zapewniam, że ma CZTERY KOŁA!!!!:):):):) wiec sie nie osmieszajcie, inwalidofoby!!!!!!!! Wożenie dziecka w foteliku samochodowym na stelażu powinno byc okazjonalne np w markecie a nie zastepowac spacerówkę: chyba że chcecie dla szpanu poświecić zdrowie dziecka i wysyłac je potem na gimnastyke korekcyjną