Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___mmBoj

Nie potrafie zainteresować

Polecane posty

Gość Heavn
Wychodze z zalozenia, ze obie strony powinny sie nazwajem uzupelniac. I odrazu mnie przezywasz :o

Gość sabrinka 21
czemu :o na prawde tego nie wiesz ?? To przeczytaj tekst powyżej.

Gość Heavn
Aha, to bylo do stanczyka?

Gość sabrinka 21
wypowiedź Stańczyka bo to było do niego.

Gość ty stańczyk też jesteś
jedynym wyjściem jest rozpoczęcie robienua czegoś w życiu. jakiejś aktywności. Mi się dzięki temu trochę poprawiło :classic_cool: a od psychiatry dostaniesz zamulacze, wiec jak nie masz lęków tylko braki w doświadczeniu to żaden psychol nic ciu nie da\

Gość jak to potrójnym
?

Gość sabrinka 21
:o mówisz że brzydkie dziewczyny to śmiecie, a kilka postów wyżej napisałeś że wygląd nie jest dla Ciebie ważny:o może byś się wreszcie zdecydował . Pyzatym chyba tak to już jest że brzydcy ludzie bardziej zwracają uwagę na wygląd aby wyleczyć swoje kompleksy.:o

Gość sabrinka 21
tylko ty napisałeś że brzydkie dziewczyny to śmiecie a dla mnie brzydcy faceci nie są śmieciami.Więc nie życze sobie żebyś nas porównywał.

Gość HHT
"...śmieciem bo jak sam piszesz jesteś brzydki, niski, małomówny (głupi)." malomowny to odrazu glupi? :o Zastanow sie, co piszesz.

Gość HHT
Jesli tak twierdzisz, to Twoja sprawa. Ale nie znaczy to, ze tak jest ze wszystkimi.

Gość HHT
No wiem :) ale napisales, ze w Twoim przypadku sie sprawdza, a ja napisalem OGOLNIE (do wszystkich) :P ze nie zawsze malomowny to glupi.

Gość wykształciuch
stańczyk naprawdę jesteś pajacem tego forum !! i co ci dadzą te rady tylko praktyka czyni mistrza ! jeżeli się nie zdecydujesz na jakieś ekstremalne dla ciebie rozwiązanie czyli umówienia się z kobieta na randkę to będziesz całe życie biadolił i użalał się nad sobą ! a może ty taki nie atrakcyjny podkochujesz się w naprawdę atrakcyjnych kobietach np. pod względem urody ? przejdź chłopie do swojej ligi i trenuj ! kobiety uwielbiają facetów zdecydowanych a jeżeli chcesz być oryginałem w swojej klasie to nie opowiadaj o pracy o swoich problemach sercowych i nie wysłuchuj tego od kobiety ! nie jesteś spowiednikiem pewien okres się zamyka i tyle ! jeżeli chcesz porozmawiać na tematy które ja zainteresują to pomyśl w czym jesteś dobry może masz jakaś pasje ! chłopie złoty jest tyle tematów ze uuuuuu trza ci chyba kopa pociągnąć bo się nie ockniesz ! pamietaj to facet przejmuje inicjatywę i to ty z odrobina aroganci i pewności siebie pokaz że masz jaja ! i czasami pokaż też że z siebie potrafisz się śmiać ! pozdro