Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewe

problem z poczta co zrobic poradzcie

Polecane posty

Gość wewe

zrobiłam mojemu chłopakowi prezent na mIkołaja wysłałam to listem poleconymw duzej bombelkowej kopercie listem poleconym wczoraj ok 18. Powiedziano mi ze to pojdzie dopiero w poniedziałek. Dzis sobie uswiadomiłam ze nie napisałam miejscowosci, czyli jest imie nazwisko, ulica i panstwo. Pojechałam na poczte głowna było za pozno, oddelegowali mnie gdzie sie odbywa dzielenie poczty, okazało sie ze poszło juz do wawy, na kopercie jest moje adres nadawcy. Co sie stanie z paczka ( spora zawartosc) przepadnie, ? przesla na moj adres zwrotny? jestem zayebista:/

Gość qra domowa
jeśli nie będzie takiego adresata to wróci. Jeśli dziwnym zbiegiem okoliczności adresat będzie, przepadnie.

Gość wewe
jest adresat wpisywałam czyli wróci, załuje ze nie wysłałam tego paczka bym miała dowod nadania, albo za potwierdzeniem odbioru lub jako polecony. Zawartosc tam była prawie na 100 zł:( a tak nic nie mam....i dziwne ze juz na poczcie przy segregowaniu poczty tego nie wykryli ech;(

Gość jaktotak*
jak wysłałaś poleconym to chyba masz też dowód nadania

Gość wewe
moze zle sie wyraziłam wysłałam tylko priorytet, chodziło mi o czas by doszedł własciwie

Gość wewe
puk puk?