Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jebnięty stańczyk

Sympatyczny facet pozna fajna miła dziewczyne ze Szczecina lub okolic-

Polecane posty

Gość to ja się nie zaliczam
Nici nie z Twojej winy, tylko z mojej Bo chyba nie chcesz dziewczyny z zapełnionym do połowy uczuciem do kogoś? Ale szczerze... jeżeli to wszystko prawda co napisałes o sobie to byłbys lekiem na całe zło 😘

Gość nie powiem kto
podoba mi sie, rzecz jasna, tylko to, co wiem z opisu ;)

Szarlotkę... A te paskudniki się spózniają!;) Równo pokroiłam:)

Tfffu Z sercem zapełnionym do połowy uczuciem do kogoś. :(

pisze prawde o sobie - po co mam klamac, wyolbrzymiac ? to glupota :-o nie chce sie dowartosciowac, tylko poznac kogoś :-) bo dziewczyny ktore poznaja za bardzo mysla przez pryzmat pieniedzy a nie tego co czlowiek soba reprezentuje.... a ja na prawde fajny jestem ponoć :-) zwłaszcza dla kogoś, komu nie podoba sie typ mężczyzny MACHO:classic_cool: zreszta jestem zdania, ze macho sa w sam raz wlasnie dla materialistek i \"CUDOWNIE PIEKNYCH\" kobiet:classic_cool::-p

chce dziewczyne, ktora bedzie mi przede wszystkim przyjaciolka bo na tym powinien opierac sie zwiazek chce moc z nia wszystko robic... spacerowac chodzic do kina na imprezy podrozowac chodzic na zakupy kochać się wszędzie i zawsze jak mamy ochote :-) po prostu chcialbym osobe ktora mysli powaznie o zyciu nie to, ze chce slubu od razu :-p ale nie interesuje mnie jakis romans, przelotny sex czy cos w tym stylu rozumiecie już ? ;-)

Gość pan
Michu wez ta dziewczyne 34 letnia:) wyczuwam , ze ona jest fajna, czemu taki jestes... piszesz , ze wiek nie wazny, a dziewczyna zaledwie pare latek starsza i juz ja skreslasz...

oooo a moj mężczyzna zakupów nie lubi...ale i tak go kocham najbardziej na swiecie:) No gdzie te szczecinianki?? I gdzie moi goście?

Michu* na forum kogoś takiego nie znajdziesz. Tu są frustraci, szaleńcy, zranione dusze, nienormalni, bez klepki, DZIEWICE, prawiczki itd. Wyjdź na ulicę i tam poszukaj. Może w okolicach Pogodna..

e tam zaraz frustraci i dziewice... Ja tam wcale sfrustrowana nie jestem:P

ja mieszkam na niebuszewie tak na przyklad :-p wiesz, mam tez taki problem - widze dziewczyne ktora mi sie podoba i nie podejde bo widze, ze jak na nia sie patrze, jak sie usmiecham to nie zwraca uwagi - czyli w tym momencie nie mam szans... wbijam sobie taka faze :-o

Wiesz co, ja jestem dośc nieśmiała jeśli chodzi o relacje z płcia przeciwną. Z dziewczynami rozmawiam śmiało, smieję się itd, ale gdybym zobaczyła chłopaka(nieznajomego mi) na ulicy na przykład, który się do mnie uśmiecha to pewnie odwróciłabym szybko wzrok albo się obejrzała ("to do mnie"??!!). Co innego fakt podrywania przez kolege, którego już jakiś czas znam. Dziwnie jest ze mną, wiem to nie od dzisiaj

Gość pan
Michu ja odnioslem inne wrazenie , piszesz tak a zachwile zachowujesz sie inaczej... a skad wiesz , zeby nie chciala? ona jest dojrzala osoba ty szukasz kogos kto mysli powaznie o zyciu wszystko jest cacy , nic tylko sie poznac:P

Gość malutkaraniutko
❤️ 🌻 ja bym spróbowała, ale nie mam czasu...:(

Gość malutkaraniutko
aha, no i nie jestem ze Szczecina 👄

więc jak ? znajdzie sie tu jakaś fajna sympatyczna dziewczyna ze Szczecina lub z najbliższych okolic ? ciekawe, że Szczecinianki nie siedzą na kafeterii:classic_cool: na prawde ciekawe :-)

Gość 23latka
jestem :))