Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jebnięty stańczyk

Sympatyczny facet pozna fajna miła dziewczyne ze Szczecina lub okolic-

Polecane posty

Ja, 27 letni sympatyczny wesoły facet, zdrowy na umyśle oraz posiadający pełną zdolnośc do czynności prawnych:-) poznam fajną dziewczynę ze Szczecina lub okolic, która poruszy moje serduszko i nie tylko:classic_cool: i sprawi, że życie nabierze kolorów i barw :-) Jestem typem misia pieszczoszka :-) z ogromnym temperamentem. Uwielbiam spacery, spotkania ze znajomymi, wyjścia do kina... Prowadze aktywne życie - lubie jak cos sie dzieje. Nie znosze bezczynnosci i braku ambicji. Podobno jestem uczuciowy, zwariowany i fajnie ze mną spędza sie czas :-) Nie gryzę a przynajmniej nie mocno :-) Jeśli masz 21 - 27 lat, masz pasje w życiu, jesteś nie paląca, lubisz sie dobrze bawic, nie masz kompleksow i jesteś zadbaną wesołą dziewczyną lubiącą kobieco sie ubierać - możesz zostawić tu swoją aplikację :-):-P Odpowiem na każdą ofertę :-)

Gość surina
Michu, jeszcze niedawno ryczałes na kefe z powodu jakiejs laski... Już ci przeszło?

to nie jest matrymonialny a raczej towarzyski :-) bez przesady, nie jestem jakiś frustrat :-) chce poznac po prostu fajna dziewczyne, w zyciu mam pecha bo trafiam niewlasciwie... moze tu mi sie poszczesci ? ;-)

To po co Ci zdolnośc do czynności prawnych? A poruszanie serduszka i nie tylko? Hę?

Gość o kuwa
a lubisz lizac picze?

Ojojo....coś z tym poczuciem humoru się przereklamowałeś... Droczę sie tylko;)

Ale wiesz co...ja nie wiem, czy Ci z tego coś wyjdzie, bo w Polsce tak już jest, że prawie kazda kobieta ma kompleksy...chociaż jeden tyciutki, ale ma...

Gość 9876543
Michu, rozumiem że sam kompleksów nie masz?:?)

Gość Fesia
Ja mam jeden kompleks - nie mam kompleksow :o

Gość 9876543
Michu, rozumiem że sam kompleksów nie masz?:?)

Oooooooooo...sugeruje się tu, że nie jestem fajna!!! I się mnie normlanie lekceważy!!! Się obrażam i wychodze...trzaskając klawiaturą:P

Gość to ja się nie zaliczam
bo mam 20lat........ ale w sierpniu kończę.. ;)

w sierpniu kończę 21 miało byc :)

nienia - myslalem, ze moze jestes z mazur.... jak moglbym sadzic, ze nie jestes fajna ? co Ty mi tu za herezje wstawiasz ? :-p ja raczej nie mam żadnych kompleksow :-p przynajmniej o nich nie wiem:classic_cool:

Mi sie takie róznice wiekowe podobają i zawsze podobały, nie wiem jak Tobie. Ale chyba nici...

Gość nie powiem kto
podobasz mi sie, spelniam wszystkie warunki procz jednego - mam 34 jesienie :D :D :D pa, misiu 👄

czy ja powiedziałem, że nici ? :-) tak mlodej dziewczyny nigdy nie mialem jeszcze.... no ale warto isc z czasem i postepem :-) sadze, ze wiek nie wazny - wazne aby sie dogadywac i miec podobne temperamenty oraz oczekiwania co do zwiazku :-)

No jestem z Mazur:) I nie jestem wolna:P Ale wszystko inne się zgadza;) Mogę się odobrazić, ale i tak sobie idę, bo zaraz przychodzą znajomi...muszę ciasto pokroic:) Powidzenia:)

----------> nie powiem kto no coż, szkoda :-) a z ciekawości - co Ci sie we mnie podoba skoro tak mało o mnie wiesz ? tajemnicza sprawa :-p jak mi nie powiesz, to wynajme detektywa z krainy deszczowców :-p