Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasekkk

Piękne choć smutne piosenki o miłości-wpisujcie swoje typy!!!

Polecane posty

Gość smutasekkk

Mam właśnie taki nastrój i bardzo chcę posłuchać piosenek o miłości trudnej,nieodwazjemnionej...Gdzie kobieta kocha a on się nią bawi... Teraz cały czas słucham Łez "Gdybyś był" i Sugababes "Too lost in you"...

Pin \"Bo to co dla mnie...\" Stachursky \"Z kazdym twych oddechem\" Urszula\"Dzis juz wiem\"-to jest piekne Slawek Uniatowski\'Wciaz jeszcze wierze w nas\" znam tego wiecej ale nie chce mi sie juz wypisywac :)

Polucjanci \"Nie ma nas\" Polucjanci \"Dwie połowy\" Polucjanci \"I list do koryntian\" M. Balcar\"Moja rozmowa\" Piasek\" Bedziesz znów\" Piasek \"Kiedy jestem\" Ziyo \" Magiczne słowa\" PIN \"Miłość tak piękna\" PIN \" Bo to co dla mnie\" PIN \" Koniec z nią\" Szymon Wydra \"Gdzie jestes dziś\" Ania Szarmach\"Przytul mnie\" Michael Bolton \"How I am supossed...\" Michael Bolton\"Said I loved you but I lied\" Mój żelazny zestaw na ten weekend...

Gość losmata kicia
Znam ta piosenke Roxette i przyznam ze jest cudowna

Gość z tego co wiem
Stare dobre małżeństwo ma mnostwo piosenek na taką właśnie okazję! np. piąta nad ranem, sen bez snu, między nami tyle śniegu itp. jak mam taki nastrój to tego słucham SDM nie jest zły choć może wdać się niektórym archaiczny