Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdulka265

Dziewczyny czy myslicie ze gdyby dziecku cos sie stalo od razu bym to wiedziala?

Polecane posty

Gość Magdulka265

Mam okropne mysli ostatnio. Boje sie. Naczytalam sie o dziewczynach ktore chodzily z martwa ciaza. Podobno nie ma zadnych objawow.. boje sie.. W ktorym tg sie takie cos zdarza??

Gość nie zamartwiaj sie
napewno jest dobrze

Gość Magdulka265
tak bardzo sie boje:( dziekuje Ci za pocieszenie.. bardzo sie denerwuje bo chcialabym poczuc wreszcie 1wsze ruchy

Gość Magdulka265
w 17 tygodniu jestem, a Ty? ja tez mam usg- w poniedzialek.. tak cholernie sie boje

Gość Magdulka265
paulka no to widze ze mamy wspolna paranoje:) a Ty juz wiesz czy chlopiec czy dziewczynka? no ja mam nadzieje ze podczas tej wizyty sie dowiem:) 17 tydzien to chyba juz wiadomo...

Gość Magdulka265
slodkiego nie jem w ogole:).. na kwasne mam ochote.. i na pikantne.. z tego kalendarza w necie wyszla mi dziewczynka.. a ja nie mam zadnego przeczucia: niestety:) kurcze ale taka ciekawa jestem.. a masz wybrane imiona juz? moje czekaja od wielu miesiecy:) jak chlopiec to - macius a jak dziewczynka to zuzia:)

Gość Magdulka265
gabrys i marysia- bardzo fajnie:) kurcze przynajmniej troche zapomialam o swojej paranoi:) mam nadzieje ze wszystko z nami bedzie dobrze:) a teraz ide cos pozrec;)

wiecie co dziewczyny..a ja myslałam ze tylko ja mam takie paranoje...jak Was poczytałam to mi ulzyło..dotarło ze nie zwariowałam do konca..Ja tez mam usg we wtorek a juz swiruje..ostatnio miałam malo wod plodowych i teraz wciaz sie tym przejmuje ze dzidzius ma ciasno i moze mało tlenu...I tak swiruje od rana..czekam na wtorek jak na zbawienie..Bedzie dobrze Kochane,musi byc...

Paulka...to ja zaczynam swirowac tak z 5 dni przed usg a tak to ok...Dzis sie nie najlepiej czułam wiec moze stad ten nastroj...Ale wierze ze bedzie ok i juz..Zycze zdrowka

Gość Magdulka265
u mnie do tej pory bylo tak: usg- 2-3 dni ok.. potem dostawalam plamienia( od krwiaka).. i schizy.. tragedia:O brzuch mi cos nie rosnie.. wszedzie dopatruje sie objawow czegos zlego.. chcialabym miec takie cos do sluchania serduszka dzidziusia.. jakbym miala schize to bym sobie wlaczala.. i penwie by mi przeszlo:) w kazdym razie myslalam ze to bedzie tak: tajde szybko w ciaze, wszystko bedzie ladnie.. a tu ani w ciaze latwo zajsc nie bylo.. a jak juz zaszlam to zaczal sie strasz.. najpierw ze to najgorsze jest 13 tygodni.. myslialam ze po 13 tc bedzie lepiej a tu taka sama paranoja( jak nie wieksza)..

Gość Magdulka265
a dziewczyny ja z innej beczki- nosicie juz ciuchy ciazowe? bo ja sie w spodnie swoje nie mieszcze... kupilam wiec 2 pary spodni ciazowych.. ale obie sa za duze hehe no ale coz.. przynajmniej mi sie na tylek mieszcza:P