Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda24

Dziewczyna do seksu...

Polecane posty

Gość Sweeetka
Wydaje mi sie ze taki facet sie nie zmieni.. mam ten sam problem co autorka jestem teraz miedzy mlotem a kowadlem heh sama niewiem co mam robic czy sie z nim spotykac czy dac sobie siana i kopnac do w dupe.. rozsadek mowi odejdz.. ale.. no wlasnie ech

Hej, mialam b. podobna sytuacje, ale jak sie dowiedzialam,że moj kolega ma taka kolezanke, od razu zerwalam z nim kontakt. poprostu, dla mnie to oznacza brak szacunku do kobiet i traktowanie ich przedmiotowo. Ludzie, przeciez nie jestesmy zadnymi maszynkami do seksu!!!A z drugiej str. niech da Ci do myslenia to z jakie on ma kolezanki!

Gość hanuchA26
S:uchajcie spokojnie kobiety tez tak potrafia bez uczuc..wiem co mowie ale nie na dluga mete...:)

Gość Sweeetka
No i wlasnie Hanucha.. hehe rozmyslam nad planem jak tu sie nim zabawic zeby go to zabolalo... panowie moze wy doradzicie co by bylo dobra zemsta?

Gość Wrom
Nie wiem czy ten facet traktuje cię zbyt poważnie. Gdyby mu bardzo na tobie zależało to nie informowałby cię sam od siebie, że spotyka/spotykał się z inną dziewczyną tylko dla seksu - zbyt duże ryzyko odejścia z twojej strony. Już prędzej mu średnio zależy na związku z tobą (uda się lub nie) i próbuje tylko dobrze się ustawić w waszym związku aby nie mieć potem problemów czy wyrzutów z twojej strony kiedy już staniesz się jego kolejną dziewczyną do seksu. A te słowa "że czasami facet musi" + "że zamierza z tą drugą zakończyć" są już zupełnie powalające/bezczelne - czytaj chcę z tobą seksu bez zobowiązań, jak najszybciej i wtedy kiedy mnie będziesz "zaspokajała" może zerwę z tą drugą kobietą - jeżeli nie to nadal z nią będę.

Gość hhop
ma ktos pomysly jakies? hmmm

Gość tiaaaa
heh...

Gość ha ha.......ha
Wrom.... a więc ktoś jeszcze myśli tak jak ja. Dokładnie. Jakby chciał się zmienić to by sie zmienił i na uszach stawał,żeby o tym incydencie zapomnieć.... a on sie próbuje dobrze ustawić :classic_cool:

Gość Jagoda24
Jaki by nie był, mam na myśli faceta jako przedstawiciela innego gatunku;-), faktem jest, ze istnieje jeszcze taka dziewczyna, ktora sie na taki uklad zgadza. I jak to jest mozliwe? Dziewczyny szukajace w Cosmo wzorcow zyciowych, mysla ze to one pieprza facetow, a potem taka niespodzianka. Niektore z nas chyba zasluguja na to, by traktowac je przedmiotowo. To bzdura,wiem, ale czuje jednoczesnie i zal i zlosc wobec takich kobiet.

Gość ha ha.......ha
Jagódko - nigdy nie wiesz czym jest spowodowane to, ze kobieta tak się zachowuje. Mnie osobiście jest jej po prostu szkoda. Ale niezależnie od kobiety rozpatrujemy tu Twojego potencjalnego partnera. A poza tym masz tu dzis topik: potraktował mnie jak dziwkę.... bardzo pouczajacy z tej perspektywy :P A jako ciekawostke powiem ci, ze facet z którym byłam swego czasu startował do laski BEDAC ze mną i opowiadał jej bzdury...Bardzo wiele złudzeń straciłam rozmawiajac później z tą laską :((

Gość Sweeetka
no a ja doszlam do wniosku ze to teraz ja bede go pieprzyc kiedy bede chciala i to ja postawie warunki przestalam juz wierzyc w milosc i w normalnych facetow, chce teraz stac sie twarda i to ja bede rozkladala karty prawdziwych mezczyzn juz nie ma sa tylko fiuty.... ktore szukaja dziury

Gość ha ha.......ha
No i widzisz Jagódko - Sweetka powie Ci, skad biorą sie takie dziewczyny :P

Gość Sweeetka
ha ha tylko prosze bez glupich podtekstow ok? kazdy ma prawo zyc jak chce i juz faceci wbijaja nam do glowy ze jak laska ma duzo chlopakow to juz dziwka a sami rypia co popadnie.. sory to niesprawiedliwe jest , sex jest dla ludzi skoro kobieta to dziwka to facet dziwkarz

Gość zyziek
niema czegos takiego jak faceta dziwkaza

Gość ha ha.......ha
Sweetka - to nie podteksty. Zwerbalizowałaś dokładnie to, co pcha kobiety w strone bycia .... materacem, jeśli mam sie wyrazić oglednie. To własnie taki mechanizm działa miedzy innymi. Czy znasz jakąś pięciolatkę, która marzy o tym, zeby być cichodajką?

Gość ha ha.......ha
Zyziu... dziwkarz pisze się przez er zet. Zapamiętaj, zebyś w razie czego mógł sie podpisać bezbłędnie :P

Gość Sweeetka
jakkolwiek ale przyklad, jak kobieta miala 4 facetow to dziwka a facet jak mial 4 kobiety to nie... wiec jak to jest? dla mnie to chore dlaczego tak ejst ze kobieta nie moze sobie pouzywac bo odrazu dziwka a facet moze? i nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci czy tez nie ma zadnego przydomku..? hmmm to jest glupie

Gość ha ha.......ha
Kochanie, może to i głupie, ale ja w imie wolności i tolerancji mimo wszystko nie nasladowałabym COPONIEKTORYCH panów w tym wzgledzie. I jeszcze jedno - zdecyduj sie, czy chcesz "być Dodą" czy nie. Jeśli tak - musisz nauczyć sie olewać takie stereotypy. No i zawsze mieć postinor w torebce

Gość zyziek
hehehe sory za bledzik !!!! placi ci za ten sex ? jesli nie a ty dobrze otym wiesz ze spotyka sie z toba tylko dla sexu to muwi to samo za siebie ze cos z toba jest nie tak!!!!!

Gość Sweeetka
wiesz ja nie nasladuje nikogo zyje tak jak chce, i w moich wypowiedziach nie ma niczego o tym ze ja kogos nasladuje tylko podalam przyklad jak to sie ma w zyciu codziennym skoro to bylo trudne dla Ciebie do zrozumienia co chcialam przekazac to poprostu zapytaj chetnie wytlumacze , coz moze Doda jest Twoja idolka gratuluje hehehhe mi ona jakos nie pasuje do nasladowania

Gość Sweeetka
acha i ha ha widze ze seks jest tematem dla Ciebie odleglym i sama wyzej napisalas ze niektorzy dostaja torsji na sama mysl o seksie bez uczuc,,,, coz nie znam Cie niewiem jakie zycie prowadzisz moze jestes stara panna, moze dziewica moze mezatka nawet a skad wiesz czy Twoj stary nie posowa jakiejs laski? heh wrozka dobra rada sie znalazla ;]

Gość ha ha.......ha
Chyba jednak dam sobie spokój.... moja młodsza siostra ma trzynascie lat i jakoś rozumniejszych odpowiedzi udziela. No i słownik ortograficzny nie jest jej wrogiem... Ide pogadać z siostrzyczką Ps sweetka - to o dodzie to była ironia. ja wiem, ze nie rozrózniasz, ale tak na do widzenia :P

Gość Sweeetka
wiesz ha ha... no coz skoro to miala byc ironia to nie byla trafna, co w niej zlego? to ze spiewa i ma wyglad sceniczny troche skandaliczny? robi to dla kasy i rozglosu wiadomo ale sie nie puszcza ma jednego faceta wiec nie rozumiem coz ja w moich wypowiedziach bledow nie zauwazylam ale mysle ze to dobry pomysl zeby zakonczyc nasza dyskusje bo nic nowego ona nie wnosi do mojego zycia dziekuje zycze milego dnia