Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bronka prosto od pługa

Czy ludzie ze wsi też tu zaglądają

Polecane posty

Gość no pewno ze są
tyko ze u mnia na wsi nawet pradu ni ma, wiec jadem ja do mojego brata do Warszawa posidzic na internacie. Raz w misiacu wystarczo.

Gość my ludzie ze wsi tylko
w polu i przy przy orce ,gdzie my do kompa ...

Gość czy masz
Czy masz coś przeciwko ludziom ze wsi? Bo stopka którą sobie wpisałaś o tym świadczy. Tak, pochodzę ze wsi, nigdy tego nie ukrywałem ani nie ukrywam. Są takie chwile gdy nawet jestem dumny z tego. Jeśli masz na myśli wykształcenie ludzi ze wsi to... hmm no cóż, wielu ludzi ze wsi z wykształceniem podstawowym przerasta swoją inteligencją niektórych miejskich wykształciuchów. Poza tym dziś niektórzy na wsi (wcale nie nowobogaccy) żyją na o wiele wyższym poziomie materialnym i intelektualnym.

Gość Veraaaa
"wielu ludzi ze wsi z wykształceniem podstawowym przerasta swoją inteligencją niektórych miejskich wykształciuchów." buahahaha, na pewno :o

Gość Veraaaa
Podkradam z paśników karmę dla dzików :classic_cool:

Gość Veraaa
lubie sobie w leśniczówce z konikami poharcować

Gość nie wiem czy ten

Gość niejaka Veraaaa
pokazała swoją inteligencje :-d potrafiła wyartykułować ze swojego pustego łba tylko: buahahaha, na pewno :-0 gratulujemy

Gość LOOlaBrygida
Ja jestem ze wsi i jestem szczęśliwa pogadać możemy czemu nie a o czym?:}:}:}

Gość do czy masz
i co, dowartościowałas się tym postem??? hahaha taaak, z pewnością ludzie z wykształceniem podstawowym są o wiele inteligentniejsi od lepiej wykształconych, tylko tę inteligencję chyba skrzętnie ukrywają... nie myl zyciowego sprytu i cwaniactwa z inteligencją, ok?

Gość baba ze wsi koniom lzej
ile macie kur?

Gość nie wiem czy ten
topik jest dla ludzi ze wsi którzy chcą ze sobą porozmawiać czy dla tych co się nabijaja z[ wieśniaków] bo jeżeli dla tych drugich to jest to głupi topik

Gość może Veraaaa
nie ma ochoty dyskutować z kretynami? nie wiecie jak to jest? z kretynem nie warto dyskutować, bo najpierw sprowadzi was do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem

Gość kobieta*25
pochodzę ze wsi, na studia wyjechałam do duzego miasta, teraz mieszkam w jeszcze większym, ale nie wstydzę się swojego pochodzenia. Ci,ktorzy wyśmeiwają ludzi ze wsi, to gorsi prostacy od tychże właśnie "wsioków".

Gość Sweet Dreams byłaś w
Katowicach? bo jak nie to nie byłaś na wsi :-P

Gość bronka4
oczywiscie ze zaglądaja, cale zycie mieszkam na wsi , tzn juz mam z gorki wiec sporo:)

Gość Martita009
Ale jesteście wredni:/ Mam kilku znajomych ze wsi i słowa złego o nich nie mogę powiedzieć. Są ambitni, studiują, a do tego są często bardziej przyzwoici niż my "mieszczuchy".

Gość oberżynka
ja tam se czasom lubi tak ze swojakami pogaduc :p

pochodzę z małego miasteczka, od kilku lat mieszkam na wsi. I wiecie co? Ręce opadają. Nie wiem, patologia jest wszędzie, ale w małych miejscowościach bardziej ją widać, piją, nie pracują i produkują dzieci. Jak można w wieku poniżej 25 lat być w ciąży z 3 dzieckiem i każde od innego ojca? Jak można stać pod sklepem "na piwku" od 6-7 rano? Dzieci kończą swoją edukację na podstawówce i już biorą się za rozmnażanie. Rodzą dzieci, mieszkają " na kupie" i jeszcze im to pasuje. Najfajniejsze są wiejskie gwiazdy: ja mam pracę, samochód, urządzone mieszkanie, a taka "gwiazda" po podstawówce jak mnie widzi to głowę do góry zadziera...hehe

Gość czy masz
do do czy masz... widzisz? nawet nie umiesz czytać co napisałem - dwukrotnie w tekście można wyczytać, że jestem facetem he he he :D Rzeczywiście miałem rację. Twoja inteligencja równa "0" hihihihihi Pisząc o inteligencji nie miałem wcale na myśli oczytania. Lepiej nie mieć jednak oczytania niż mieć takie dziury w bardzo małym rozumku hihihihihihihi :D Mienisz się być inteligentniejszą/szym? a przysłowiowa słoma Ci z butów wyłazi. Nie muszę być z miasta by nie odróżnic cwaniactwa i sprytu od inteligencji ;P Tak w nawiasie - nie muszę się dowartościowywać - jestem ze wsi, ale tego nie słychać i nie czuć tak jak od niektórych miastówek rybami :D:D:D:D:D:D:D

--> enta Trudno z Tobą dyskutować, bo czyż w mieście nie ma takich ludzi? Z Twoją spostrzegawczością coś jest nie tak? Jedyna różnica to taka, że na wsi od razu to wszystko widać ponieważ wszyscy się znają. Kim Ty jesteś by wszyscy Ci się w pas kłaniali? bo jesteś z miasta? To Ciebie nobilituje?

kulturalny, a przede wszystkim wykształcony człowiek, nie ważne ze wsi czy z miasta-nie obrazi drugiego człowieka i nie wyrazi się źle na temat jego pochodzenia. nie ma ludzi wyższych i niższych. wszyscy są równi. owszem można podyskutować...ale trzeba wiedzieć jak to się robi....