Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bronka prosto od pługa

Czy ludzie ze wsi też tu zaglądają

Polecane posty

pomarańcz.. komu ty tu masz zamiar zaimponować? ..z czym do ludu?

Gość lexretrononagit
prawda jest taka,że trudno przypisywac człowiekowi intelekt, kulturę,czy inne tego typu cechy do miejsca, w którym mieszka..głupota Nie potrafię jednoznacznie stwierdzic, gdzie ludzie są ciekawsi, bo mam i dobre i złe doświadczenia i w stosunku do ludności wiejskiej i miejskiej. Z resztą wiele osób z miasta przeprowadza siena wieś,wile ze wsi do miast - i co o nich powiedziec? miastowi,czy wiejscy? Ale jeśli chodzi o sam komfort mieszkania i plusy miejsca, to wybieram WIEŚ!!!

Gość kaYuz a
...poszukuję 12-latek z problemami... ...chętnie Wam pomogę... ...dajcie maila lub gg... ...chętnie pomagam małym dzieciom... ...także dzieciom z PGRu... ...przyjadę, pomogę...

...pomarancz........ ...idz juz.... ..bo orła wywine....ale ze smiechu ...nie masz wiecej w tej swojej łepetynie?

Gość kaYuz a
...jestem taki zabawny...każdy mnie lubi... Ty też mnie polubisz... mój email: kayuza@o2.pl

Gość belzanda
mieszkam na wsi, patologia tu taka sama jak w miescie. wiekszosc ludzi pracuje i zyja ze soba w zgodzie. pod barem czasami wystaja, ale te czasy, kiedy tlumy sie upijaly juz minely..ludziom zalezy na pracy. sasiadka przynosi swieze jajeczka i mleko i kielbaski;) mamy kanalizacje, neostrade, gaz, prawo jazdy na miejscu mozna zrobic, busy do miasta co 15-30 min. wszystko...do tego piekny ogrod, (grilla, hustawke..), niedaleko las i zawsze swieze powietrze. co tylko chcecie pzdr. z wiochy:)

pomarańcz... ..a tak wogule to tchórz z ciebie... ..tylko podszyc sie potrafisz a i tak nic mądrego nie powiesz.. ...pewnie po osiedlu biegasz i rycztsz HWDP w niebogłosy a jak ktos sie wychyli z okna to po tobie już sladyu nie ma bo sie za smietnikiem chowasz.. ..zal mi ciebie.. gdzieś ty miał rodziców.. ...patologia?

Gość takamałaja
A ja pochodzę ze wsi, skończylam dwa fakultety na studiach dziennych, mam dobrą pracę, rodzinę i mieszkałam kilka lat w mieście. Wróciłam na wieś by tu bezpiecznie wychować dziecko, z dala od blokersów. I obserwuję, że w mieście zostaje biedota lub ci, którym nie chce siędojeżdżaćdo pracy. Elity intelektualne i fiansowe osiedlają się na wsi, budują domy i tam posyłają dzieci do szkoły.To chyba o czymś świadczy, prawda? Ale to wymaga obserwacji procesów socjologicznych, a nie operowania stereotypami.

..ales ty tepy... myslisz ze to jedyny mój adres mailowy... ..walasnie po to ten adres jest... pisz sobie pisz...

Gość kaYuz a
...to mój specjalny adresik emailowy tylko dla Was dzieci...nikt się nie dowie... ...pracuję baaardzo dużo, wolne mam tylko niedziele... ale na pewno odpiszę...i przyjadę...mam samochód...

..szkoda mi czasu na gadke z tobą.... ..bujaj sie... ..idz pogrzeb sobie w smietniku... moze sobie kolegów znajdziesz.. ..powodzenia...

..jesli stac cie na troche odwagi to pokaż ryja .. ...bo jak na razie to ze strachu sie tylko podszywasz... ..masz jakis komplex mniejszosci...?

Gość Kupa siana
a wioska i tak zawsze bedzie nad miastem bo na wsi sa bardziej kulturalni ludzie ktozy ciezko pracuja i nie maja czasu na takie glupstwa jak ludzie z miasta my ze wsi mie nasmiewamy sie z innych