Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na razie bez pseudonimu

SPOTKANIE osób samotnych

Polecane posty

Witajcie! Mam taką propozycję: niechaj temat ten będzie miejscem, w którym zbiorą się osoby samotne nie bojące się spotkań realnych i pragnące zawrzeć nowe znajomości, a kto wie, może nawet poznać swoją drugą połówkę :) Każdego, kto tu zajrzy, proszę o podanie nazwy regionu bądź miasta, z którego pisze, żeby łatwiej było zaplanować w przyszłości miejsce ewentualnego spotkania :) Zapraszam do pisania tutaj wszystkich, a szczególnie tych, którzy nie chcą całkowicie przegrać swojego życia przed komputerem :) Pozdrawiam!

Gość no i ch.. że były
może by tak od nowa?

No właśnie, co z tego, że były takie tematy? Nie można zacząć od nowa? Poza tym w istocie pierwszy temat jest zgoła inny, a na drugim piszą sobie internetowi znajomi, i nikt tam nie dąży do spotkań na żywo.

A mi sie podoba ten pomysł:P Nie chce tu do końca przegrać życia Lubelskie:), są chętne osoby ????:P

No ba ;) Mazowieckie :)

Ciekawe, czy nie zbraknie odwagi na spotkanie w realu :P

juz się spotykałem w \"realu\", będzie z 10 razy:O, to mi odwagi nie zabraknie.

Pandora, ale tam nikt się nie spotyka. Tak jak już ktoś napisał, oni tylko piszą ze sobą. Tytuł tamtego topiku jest mylący.

o ja bym sie na cos takiego pisala :) jakies spotkanie w wiekszym gronie, jakby cos... mazowieckie - okolice wawy

o i w realu juz sie spotykalam, ale do tej pory glownie na randkach, a teraz spotkalabym sie tak w wiekszej grupie z osobami, ktore tak jak ja lubia nawiazywac nowe znajomosci :)

To ja robię zapisy z woj. lubelskiego:P Chętne osoby niech piszą na mojego maila:P Ale to nie znaczy że zajmuje się organizowaniem:D:P, ale zawsze byłby jakiś kontakt;)

Właśnie o to mi chodziło - spotkanie w większym gronie :) Szczególnie fajna sprawa dla osób nieśmiałych (czyli między innymi dla mnie :O). Wydaje mi się, że w gronie raźniej ;) Ramirez - co to za mina? Czyżby spotkania w realu były niewypałem, czy też za dużo ich? ;)

Gość a ja jestem z
podkarpacia :D

ja kiedys juz bylam na takim spotkaniu, ale to bylo spotkanie tematyczne, dla osob ktore laczyla pewna pasja, ale poznali sie na pewnym forum w necie i w sumie spotykaja sie od roku tak co 2 tygodnie w grupie 15-30 osob, i teraz juz nie tylko ze wzgledu na swoje zamilowanie, ale tak ogolnie, jakies wypady na piwko, czasem wyjazdy na weekend. teraz juz nie mam z nimi kontaktu, bo bylam tam przypadkiem z osoba z ktora juz nie jestem, ale o cos takiego by mi chodzilo mniej wiecej.

No to my się z Agnieszką nie piszemy :P Może ktoś z lubelskiego jeszcze dołączy w przyszłości ;)

na razie bez pseudonimu, a za dużo, i większość to niewypały. Nie mam ochoty być tylko kolegą, ja szukam dziewczyny a nie koleżanek;) Ale i tak bym się spotkał w jakimś większym gronie, ciekawe jak by było:)

Agnieszka - myślisz dokładnie tak jak ja :) Właśnie mi też o to chodzi tylko na żadnym forum takie akcje nie przechodzą :O A na tematycznych nie sprawdzałam...

Ramirez - zawsze w większym gronie łatwiej poznać ciekawą dziewczynę :P;)

no wlasnie ja probowalam w inny sposob cos takiego zorganizowac, ale nie wyszlo, zamierzalam tez zalozyc taki temat na kafeterii, bo czesto tu bywam, ale w sumie tu duzo osob z calej Polski wiec sobie darowalam bo doszlam do wniosku ze nie przejdzie. a tu dzis prosze :) temat dla mnie

Gość sadze dobra rada
NIECH KAZDY Z WAS ZALOZY TOPIK O TEMATYCE SAMOTNI Z OKRESLONEGO WOJ CZY MIASTA TO BEDZIE KONKRETNIEJ NP SAMOTNI KAFETERIOWICZE Z LUBLINA/KRAKOWA SPOTYKAMY SIE /data/ TU I TU

Oj, to dużo tych tematów by się natworzyło ;) Agnieszka - ja się też długo zbierałam do założenia tego tematu, bo po wielu poszukiwaniach nie znalazłam nic konkretnego tu na kafeterii. Konkretnego w sensie spotkań. Ale co tam, pomyślałam, a nuż się uda i ktoś zwróci uwagę na taki temat ;)

Kokietko - do rozmowy, nie do spotkania. A to jest różnica, czyż nie? Zresztą nie piszę tego przecież przeciw Wam. Mam nadzieję że ten topik wypali. 🌻

ja to nie nastawiam sie od razu na poznanie chlopaka, nawet i w damskim gronie bym sie spotkala, jakos na nadmiar znajomych ostatnio nie narzekam, wszyscy powyjezdzali albo sa zajeci swoimi drugimi polowkami, czasu nie maja, wiec chetnie poznalabym kogos nowego, zeby od czasu do czasu gdzies wyskoczyc np.

Kokietko - ja już kiedyś zostawiłam swój ślad na tamtym temacie, ale z braku czasu późnymi wieczorami zrezygnowałam z pisania :)

Gość sadze dobra rada
albo zorganizowac np na rynku w jakims miescie wsopolnego sylwka tak z szampankiem zyczonka

Musi wypalic:P Co do podziału na regiony, byłoby fajnie, ale słaby ze mnie organizator:D, i bym nie podjął sie organizacji takiego spotkania. Najlepiej jakby to była osoba z np. Lublina, w przypadku woj. lubelskiego:) A ja tam nie mieszkam;)