Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na razie bez pseudonimu

SPOTKANIE osób samotnych

Polecane posty

Gość na razie bez pseudonimu
Otóz to Eyre, chodzi konkretnie o spotkanie, a nie tylko pisanie. No i o poznanie nowych osób, bo tak jak Agnieszka wspomniała, znajomi się z czasem upłynniają i nie ma nawet z kim wyskoczyć np. na kawkę.

na razie bez pseudonimu-------- napisz mi na maila swój numer gg. Może się przyda:)Jeśli to oczywiście nie tajemnica;)

Kokietko - użyłam swojego pseudonimu, może mnie kojarzysz? ;) Szczerze mówiąc, ja też wymiękłam, bo jak nie pisałam z Wami chociaż jeden dzień, to potem miałam kilkanaście stron do nadrabiania ;) No i odkąd zaczęłam pracować, nie dałam rady siedzieć po nocach :O

Ramirez - pewnie, że nie tajemnica :) Tylko ja jestem z okolic Warszawy, a nie z lubelskiego :P

Kokietko - nie wierzę, że mnie jeszcze pamiętasz :):):) A co się stało, że es-kate nie pisze?

Tak, właściwie to z Warszawy, tylko od jakiś trzech lat pomieszkuję w okolicach :) Pisałam to na samym początku na Waszym temacie :)

Flowerek ---> a z jakich okolic wawy jestes? jaki kierunek? bo ja polnoc ja to myslalam nawet o czyms takim ze jak sie zbierze troche samotnych to mozna wyskoczyc gdzies gdzie poznamy inne osoby, bo ja np teraz to nie mam prawie wolnych kolezanek, z ktorymi mozna by bylo isc do klubu, kina, jak cos to moge isc z samymi parami :( nie lubie tak, wolalabym isc w towarzystwie wolnych osob, a sama tez nie pojde.

Być może się znamy, kto wie ;);) Już sobie przypominam, jak pisałam o spotkaniu z kolegą, a odkąd mieszkam pod Warszawą, to często piszę, że jadę do Warszawy, co faktycznie może być mylące :)

Agnieszka - ja też z północnych :) Lewa strona Wisły ;) Widzę, że myślimy bardzo podobnie :) Ja też tak sobie wymyśliłam, że jak poznam jakieś samotne osoby, to możemy wtedy całą grupką gdzieś wyskoczyć, pojechać razem na weekend do innego miasta, zbierać się na jakieś imprezki, czyjeś urodziny, albo chociażby dzielenie opłatkiem ;) Fajnie by było, a przy okazji można poznać kolejne nowe osoby :)

Kokietko - wspomniałam na samym początku, że jestem z okolic Warszawy, ale być może zrobiłam to tak niezauważalnie, że przeoczyłaś :)

no dokladnie o to mi chodzi :) mozna sie tutaj troche zapoznac, napisac cos o sobie a potem zorganizowac jakies spotkanie :) PS. ja prawa strona Wisly :)

Na dziś zbieram się już spać, ale mam nadzieję, że nie uciekniecie i jeszcze się spotkamy ;) Miłych snów :)

ja tez juz lece, bo zaraz wstaje do pracy, zajrze tu jutro ;) moze sie znajdzie wiecej samotnych chetnych na wspolne eskapady ;) dobranoc

Gość zagryzka
To ja też się piszę na ten topik. Katowice witają!!!

Gość smak martini
Dolny Śląsk wita:) Widzę, ze zanosi się na ogólnokrajową imprezkę:)

Gość we
raz kozie smierc:-)) okolice wawki plec brzydka :-)) do klubu chocby o kulach ale ide jak w dym :-))

Gość oberżynka
a kazdy samotny niech z soba przyprowadzi samotnych znajomych ;)

Niezły pomysł ;) Tylko obawiam się, że wśród moich znajomych nastąpił deficyt osób samotnych ;) Witam i ja :)

Witam ponownie :) No ja tez niezbyt mam samotnych znajomych, wlasnie dlatego czuje sie nieco niekomfortowo na imprezach np. A kolezanki chodza do kina/klubu zawsze z chlopakami/narzeczonymi, tylko ja sama :( juz od roku.

Doskonale to rozumiem. Dlatego nie pozostaje Nam nic innego, jak zorganizować owe spotkanie tylko wśród osób samotnych, żeby nikt nie czuł się odosobniony :)

no to moze napiszmy cos blizej o sobie, wiek, czym sie mniej wiecej zajmujemy, co lubimy, a nuz dolaczy do nas troszke wiecej osob zdecydowanych na spotkanie w jak sadze milym gronie ;)

autorka hihi :) no moge ja zaczac Mam 24 lata, zyje sobie pod Warszawa, wlasnie koncze studia na jednej z warszawskich uczelni (kierunek przyrodniczy). Poza tym pracuje w administracji publicznej (agencja rzadowa), na razie jako pracownik sezonowy, prace mam zwiazana z kierunkiem studiow i bardzo interesujaca, ale chyba na razie zakoncze kariere, musze dokonczyc studia i tak mi sie troche przedluzyly, zostala mi praca mgr do napisania i obrony, a w moim przypadku nie jest to takie proste. Mam sporo zainteresowan z roznych dziedzin, moge na poczatek wymienic kilka: psychologia, jezyki obce (zwlaszcza niemiecki), teatr (uwielbiam zwlaszcza musicale), poza tym pociaga mnie jeszcze praca spoleczna (szukam sobie jakiegos wolontariatu), czasem lubie tez posurfowac w necie, co widac :) od dluzszego czasu wpadam na kafe, chyba troche sie uzaleznilam.... to tyle o mnie

Gość uppppppppppppppppppppp

No to jako autorka powinnam i ja coś o sobie napisać, chociaż strasznie tego nie lubie ;) Lat 25, studia skończone, praca zaczęta ;) Miejsce zamieszkania - północne okolice Warszawy :) Zainteresowania - przede wszystkim sport (wyłącznie jako kibic), muzyka i książki :) No i parę innych też się znajdzie, ale o tym może kiedyś ;) Jak jeszcze ktoś inny coś o sobie skrobnie, to może i ja rozwinę swoją prezentację ;)