Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na razie bez pseudonimu

SPOTKANIE osób samotnych

Polecane posty

Gość .....................b

Gość sammmootny
jestem 🖐️

Cześć wszystkim samotnym i niesamotnym też:) Jakoś powolutku sie rozkręca... może jeszcze ktoś chętny? Wiadomo, że smęcić nie będziemy o bólu samotności, prawda? Miłe dyskusje... a może jakieś spotkanie w karnawale? przez m-ąc poznamy się na kafe, a potem kto wie...:)

Gość honoratus starus
podnosze

Tu nie ma co podnosić, tu trzeba się wpisywać ;) Martini - otóż to :) Tylko jak tu się poznać, jak każdy taki nieśmiały i nic o sobie nie chce napisać :P;)

Gość honoratus starus
wydaje mi sie ze osoby samotne szukaja raczej kogos do pary choc nie jest powiedziane ze na takich spotkaniach wieloosobowych nie moze cos zaiskrzyc:-)))

Ale nie można też na siłę szukać tej drugiej połówki, jak to niektórzy czynią. Trzeba spotykać się w większym gronie osób, wtedy łatwiej kogoś poznać i - jak napisałeś - łatwiej o iskierki ;)

Witaj Seba ;)🖐️ Ja na pewno nie ucieknę, w końcu jakby nie było to ja rzuciłam temat spotkania ;) Chociaż na organizatorkę raczej się nie piszę :D Dzięki za linka, jutro poczytam ;) A teraz uciekam spać, bo rano nie wstanę :)

o ile dobrze pamietam to mieli kogos z gdanska szczecina podkarpacia krakowa poznania ale z warszawy brak:):) wiec pomysl nad tym

No tak, najpierw daje linka i zachęca do zajrzenia, a potem odradza :P A co tam, można się przecież spotkać nawet i z osobą z Gdańska czy Krakowa :) Im większa różnorodność, tym weselej :D

Samotnosc - samotnoscia. Czesciowo chodzi jednak o to, zeby poprostu poznac nowych ludzi. Dla jednych jest to sposob na ponowne otwarcie sie, dla innych na przezwyciezenie niesmialosci, dla mnie przede wszystkim na poznanie ciekawych osob. Choc nigdy nie wykluczam tez pozostalych mozliwosci ;) Chetnie sie spotkam, a moze i zorganizuje. jestem otwarty na wszelkie inicjatywy. Ja, swiezo upieczony absolwent informatyki. Obronilem sie miesiac temu :D Region: Śląskie. Pracuje, ucze sie jeszcze odrobine, cwicze. Lubie ksiazki, film, muzyke, sporty... Ale jest jedna rzecz, ktora przedkladam nad inne. Poznawanie i rozmowy z innymi ludzmi :)

Ok:) Mieszkam w Gdynii wraz z bartem,rodzice za granica od 4 lat:) Studiuje 2 rok dziennikarstwa:) Tak jak Wy czuje sie okropnie samotna:( Nie mam blizszych kolezanek kolegow.Nigdy nie potrzebowalam rozmowy z drugim czlowiekiem.Od kilku tygodni zaczynam pojmowac co znaczy byc czlowiekiem a wiec istota spoleczna.. oczywiscie takze jestem otwarta na nowe znajomosci:)

No mnie do Gdyni dosc daleko, albo tak sie sklada ze bywam tam czasami. Odwiedzam znajomych. wiec byc moze bedzie okazja sie spotkac. Atymczasem rozwiń swoje nowo nabyte instynkty spoleczne i zapraszamy do rozmowy. I nie tylko dzis (bo juz dosc pozno).

A wiec wyobrazcie sobie moi mili ze nie dawno odkrylam i z czlowiek jest istota spoleczna abstrachujac od tego potrzebuje on rozmowy z drugim czlowiekiem:D zaczynam sie uspoleczniac albowiem zaczynam odczuwac taka potrzebe:D czyz to nie cudowne?:P Aj od kilku siedzi we mnie takik smutek ze staram sie jeszcze smiac chociaz nie jest latwo:( napisalam chaotycznie jestem juz zmeczona.

Szkoda, że nocne rozmowy mnie ominęły, ale trochę inne zajęcia czekały, a potem spanie... Też myślę, że odległośc nie ma znaczenia. Będziemy się chciali spotkać, to się spotkamy. Polska to nie USA z kosmicznymi odległościami między stanami. W Gdyni bywam dwa trzy razy do roku- mam znajomych, a rodzinę w Gańsku... może więc kiedyć w Trójmieście? Ja mam 30 lat, pracuję. Czas wolny: przyjaciele, spacery, wypady w różne ciekawe miejsca i standardowo: kino, muzyka, koncerty, czasem trochę sportu... Miłego dnia samotni:)

Witam :) Cieszę się, że jest Nas coraz więcej :) Tyśka, Jason – a może i Wy zdradzicie Nam swój wiek? ;) Nie ma się czego wstydzić, tu sami swoi ;) Po tych Waszych nocnych rozmowach muszę przyznać, że i ja w którymś momencie swojego życia poczułam potrzebę uspołecznienia się i zaczęłam stopniowo nabierać ochoty na poznawanie nowych ludzi, pomimo tego, że jestem nieśmiała ;) A może właśnie dlatego :) Jason – po wczorajszej bytności na forum od razu widać, że masz smykałkę do organizowania :D Ach, no i gratuluję obrony :D

Gość hop siup
do góry :D

Gość czyzby nie bylo tu
odwaznych ludzi??????????????

Gość kejti22
samotna ze szczecina wita:)

o widze ze temat upadl :( a mnie nie bylo bo wyladowalam w szpitalu na ponad 2 tygodnie - zapalenie opon mozgowych :( ale nadal jestem chetna na spotkanie, no moze po rekonwalescencji ;)

Gość vogue
no tak, przeczytałam ten temat dopiero dziś, ale zdaje się umarł. Jeśli ktoś jest z Wawy i chce poznać kogoś w wieku 38 lat, kawa, kino dośc ambitne, teatr, trochę zamknięta jestem ostatnio, ale może...

Niestety, chyba faktycznie temat umarł na dobre... Ale tak się przeważnie dzieje z tego typu inicjatywami... A szkoda, bo wiem, że takie spotkania bywają bardzo sympatyczne i często kończą się fajnymi przyjaźniami :) Agnieszko - co tam u Ciebie? Jak zdrowie? Zapalenie opon mózgowych i to jeszcze przed Świętami, to nic przyjemnego... :( Mam nadzieję, że już lepiej... Pozdrawiam!